Україна на пожежі

Колт07

Я дивлюся в прямому ефірі з вулиці Грушевського, Київ.
Що я бачу? Я бачу Беркут, який стріляє людей з травматичними боєприпасами. І досить звичайно травматичний, коли вогонь в точковому діапазоні, вони вбили не гірше реальних, а око можна вибити на відстані 30 метрів. Я бачу натовпу, що ганить і кидає запальні пляшки в натовпі (але в уніформі). І це натовп не піклується, якщо хтось зашкодить. Що хтось буде залишатися запобіжником, з опіковим обличчям, і не думають про все, як боляче і болісно спалює лікву. Я дивлю гранати, скелі, що літають з двох сторін.
Що не можна побачити? Люди, які почали Історія (і, до речі, протетукт), збереже, що говорить переможець. Можливо, сьогодні в 50-70 роках буде називатися Днем Героїв Майдану або Днем пам'яті Героїв МВС. Але це не важливо. У своїй країні налічується 45 млн осіб і близько сотні моральних дегенерацій і фераків, які поділили свою країну на дві і кладуть ці половинки разом через їх амортизацію і жуді.
І кулі, гранати, коктейлі Молотова літати, батони і палички. Неважливо, що гасить перший постріл або який кам'яний мух. Лише два половинки країни збили знову.
Так це буде більш правильним, що сьогодні буде називатися тільки днем сором'язливості і пам'яті. Тому що я прошу кожну одну з цих топів.