Розкажіть: "Це не про ЄС або Шенгенської області..."

Найкращий. Александра Ковальова Вона зробила.
Sasha, добре зроблено!

НАТО, НАТО, Я закликаю вогонь на себе! Шановні громадяни країн ЄС.
Сьогодні наш президент Віктор Янукович перетворив в новий Ceausescu, коли він зламав мирний мітинг, розім'ясувавши голови 19-річного студента, старі люди і дівчата в кров. Батькові камені на головній площі країни покривають в крові. З метою інтеграції України з Європою та для майбутнього нашої країни.
www.youtube.com/watch? v=28txCv_TV2Q
Прочитавши матеріали в іноземній пресі, спілкуючись з вами особисто, прослуховуючи свій «нехай ви в ЄС, це так погано». Я прийшов до висновку, що ви не розумієте, що відбувається в Україні.
Розкажіть.
Не про ЄС. Не про вашу Шенгенську область, ваші значення, ваш тут.
«Президент» в два рази за бранчі в юності. Наш так званий прем'єр-міністр не говорить українською мовою. Ні з них говорять англійською мовою.
Всі наші суди пошкоджені та працюють за інтереси родини Януковича Мафії. Райдери борошняні в країні.

Наші поліцейські ріпаку жінки, вбивають людей і не тюрма новини.yahoo.com/ukraine-rape-draws-outrage-over. й

Сини наших депутатів і депутатів самі вбивають людей під час водіння п'яти. І вони ніколи не закінчуються в тюрмі.
www.kyivpost.com/content/ukraine/deputy-in-sec. й

Поліція на дорогах бере хабар. Вони більше не записують порушення. Вони просто заспокійливі хабари: www.youtube.com/watch? v=Уль_yDZgFEDo

У Скандинавії король їде автобус, ваші міністри їздить велосипеди.
Це те, як президент і прем'єр-міністри йдуть на роботу.
www.youtube.com/watch? В=Eoa_6L-Osp8
www.youtube.com/watch? v=ftnX_yN8СпУ

Всі дороги вздовж шляху автокада закриті протягом 20-40 хвилин. Машини смертників притискають до бордюрів або просто чекають. Так кілька разів на день.

Коли не заблокувати трафік, наші головні охоронці охоронців при водіях та вдарять свої автомобілі:
www.youtube.com/watch? v=gtJGUkg0-vg

Що таке українці? Від автомобілів до протесту: www.youtube.com/watch? v=94xXhGO7vAw Чи допомагає він? Звісно не.

Ви кажете, що Україна сильно залежить від Росії та російського газу. Давайте врахувати.

Украинские учебники — Ukrmap УкраїнськаРосійськаКарта сайтуВерсія для друку Для порівняння, держава Польщі споживає менше 15 млрд куб. м на рік. Укргазвидобування має бути достатньо для України. Я не знаю, чому ми купуємо більше 30 млрд куб. м газу в Росії щороку і де вона йде. Можливо, вам необхідно попросити про це від монопольної компанії «Нафтогаз України».

Україна залежить від експорту до Росії. Всі українські експорти переходять в Росію. Чи знаєте ви, куди збираються українські експорти? До тебе. Країни ЄС. Ми можемо боротися з втратою торговельних відносин з Росією. Крім того, угода з ЄС передбачає розширення торгівлі з Європою. Польща дуже швидко справляється з такими проблемами.

Порівняти ціни в Європі та Україні.

Сукня в Берліні - 50 євро - www.zara.com/de/damen/kleider/enges-kleid-c. й
Сукня в Києві – 65 євро – www.zara.com/ua/uk/women/dresses/tube-dress-c2. .

Сир:
Франція - 2 євро - www.auchandirect.fr/produits-laitiers,-ufs/fromages/pointe-de-brie/id1/466/16839
Украинские учебники — Ukrmap УкраїнськаРосійськаКарта сайтуВерсія для друку

Молоко:
Польща - 0,70 євро - www.fudi.pl/index.php?ktg=67&pytMarka&. й
Україна - 1.1 євро - мегамаркет.ua/catalog/search.php?s=milk unseen...

Продовжити?

Тепер порівнювати зарплати:

Середня заробітна плата хірурга в Україні становить менше 300 євро на місяць. Скільки роблять ваші хірурги? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Середня заробітна плата в Україні становить 320 євро, і що ваша зарплата? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Де ви думаєте, що гроші йде в країні, де люди працюють так важко? Про нас

Серед багатьох об’єктів нерухомості нашого президента є новий будинок Януковича біля Києва. Кілька басейнів, озеро, поле для гольфу. Площа 1,8 га:
mignews.com.ua/articles/106801.html
30 га лісу. Від садиби до Києва, наш президент має окрему смугу на дорозі.

І це дача Януковича в Криму. gazeta.ua/ru/articles/politics/_yanukovichu-v-. й
Наш президент придбав більше 3 га землі Національного заповідника мис Ая лише 800 000 доларів США. Помітьте те, що ви не можете продати. Але чому це так дешево? (приблизно 100 кв. м. Севастополь коштує в середньому $70,000) Ймовірно, що він є президентом.

Це єдиний перелік успішних успіхів Януковича.

Я не пам'ятаю, як Янукович чистить своїх конкурентів і колишніх друзів. Дивитися в Інтернеті — Євген Щербан, Євген Кушнарьов, Георгій Кірпа, Зінов Кулик. Подивіться, як вони померли. Ви не можете довести все, але я не наполягаю.

Янукович – не КГБ, а не Лукашенко, не Путін, а не Козеску. Він твій. За його словами, його родина мафії – Янукович Молодший, Рінат Ахметова, Сергій Льовочкін, Дмитро Фірташ та ін. Всі вони вкрадають мільярди євро щорічно від українського бюджету. Всі вони роблять бізнес в Україні, займаються рейдерством та зменшенням країни на за замовчуванням. Вони не зацікавлені в європейському ринку. Так це не про геополітики, вони не мають вибору: Росія або ЄС. Вони отримують перевагу від ізоляції України. Тому що в ізольованій країні вони можуть зробити те, що вони хочуть. Зараз Янукович фактично поставив Україну на аукціон – хто дасть більше, Росія або Європа. У зв’язку з тим, що Україна не є суверенною державою, вона належить Росії, яка повинна вести переговори з ЄС «за скільки» і «нехай ми розширюємо?». Україна не є країною. Бізнес-проект Це насос, який перекачує гроші в кишені.

Тепер ви можете попросити себе, як ми живемо. Як бачите, ми боремося. Особисто, я блюв. Після отримання європейської освіти і роботи в Франції я вирішив повернутися в рідну країну, бо я люблю свою країну. На керівних посадах у культурному полі я зароблю добре (за українськими стандартами) і добре жити. Я відвідаю свою «чуйну, страшну» ЄС кілька разів на рік, але я повертаюся в Україну, намагаючись допомогти вашій країні. І так багато людей роблять. Ми освічені, знаємо, як працювати, і найголовніше, ми не будемо давати нашу країну. Україна не є бізнес-проектом для нас. Це наша батьківщина.

Ми протестуємо протягом багатьох днів і холодних ночей.
При зверненні до Білого дому США просять арешту на рахунки Януковича на суму 100 000 підписів менше 4 днів - клопотання.білий будинок.гова/повернення/підбір-підбирачі. .
У неділю понад 100 тис. осіб.
novostiua.net/main/48867-nochyu-miliciya-trizh. й
www.youtube.com/watch? v=thKaZSxmd4I
www.youtube.com/watch? v=Atg24ceVQrA

А органи влади зібрали поліцію і приносили кілька тисяч спортивних маргінів – «установки». Кожен з них отримав від 20 до 100 євро. І завдання кожного з них полягає в тому, щоб спровокувати боротьбу або просто побити людей. www.youtube.com/watch? v=Lw60LDMk5F8
За останні кілька днів вони побили багато, в тому числі кілька журналістів (частково іноземних) і навіть двох офіцерів поліції, які намагалися захистити журналістів. І ця кримінальна армія, зібрана протягом 4 років правління Януковича, нічого не буде.