Карамелька

А. Поляков

Невинти-фрагма. Я молодий, пара років тому, закінчив спеціаліст Інституту, працював в московській фірмі, був відправлений на довгому візиті до одного красивого південного міста. У Хрущов на 5 поверсі, біля центрального ринку. Район не найсвіжіші, але центр. Я зазвичай повернувся з роботи вранці, це була специфіка установи, де я працював і крок над парою бездомних людей, що витрачають ніч в в'їзді, стала спільною для мене. Картина доповнюється пустими пляшками, розкидані на всіх поверхах, використовуються шприци і презервативи. Я завжди намагався отримати через це cloaca якомога швидше і отримати в квартиру. Іноді деякі пальці стрінькі ганчі запитують для сигарети або зміни, в цих випадках я б тільки додати крок, але що час запит прозвучав дивним і я припинив.

- У вас є карамель? - На мене з брудної штучної шуби дивився Чумазо обличчя. Я раптом став дуже смішним, я не чекав нікого в цьому хаосі, щоб попросити мене за карамель.
до Що таке ім'я?
- Марина.

Після 10 хвилин вона сидить у ванній кімнаті. У той час я забрав всі свої речі до сміття, тільки витягнув з моєї кишені брудний, жирний паспорт. Голі Марина Анатоліївна, народився 1978. Підібрали в шафі свій старий одяг, а через годину Маринка сіла на кухні, заплутані в довгі рукави, пити чай і говорити про себе. Вона була справжньою. За майже рік, я лякаю місто без даху над головою. вона була з невеликого села, її мама загинула, і її степ вона пішла в місто, але вона не отримала молодшої роботи в будь-якому місці. Я проживала ніч на станції, і кланув до місцевих бездомних до того ж вижити. Добре, виявилося, було легше потрапити в це оточення, ніж виходити звідти, відвертати, покопати будь-яким, подякувати Богу, здавалося без наркотиків, рук, принаймні, чистоти. Вона також спробувала подякувати мені в певному вигляді. Але я відмовився. По-перше, неповнолітній, а по-друге розсіюється, навіть після години замочування у ванній кімнаті, запах залишився. Пахне, як це в підвалі. І не загоє рани на нозі. Не додано, але вона була гарною, дуже красивою. Щоб бути чесною, я просто сидів там і дивився. Незабутній, без макіяжу, вона була чарівною насолоді, навіть у фотографіях я ніколи не зустрівся з такими красивими обличчями.

На наступний день я купив свій одяг вперше, зубну щітку, заповнивши холодильник, закривши квартиру і пішли працювати. Взагалі Марина сховала і виїмала на тиждень, вона не виходила назовні. Вона стала ще більш красивою, раною на нозі практично зцілена. І вона виявилася, не на всіх сторожах, звичайно, мало знань, але смарт і мудрості. Я не хочу, щоб залишити її, тому я залишила її жити, але я був одружений і моя дружина була незабаром.

Я не можу залишити її на вулиці знову. Я відчував прикріплений і навіть відчував почуття відповідальності. Я здаю квартиру, оплачував її першим, потім отримав свою роботу як офіціантка, з хорошим другом шахти. Трохи пізніше він влаштував для технічної школи ввечері. Я пішов до свого села, до школи, де я навчався, отримав дублікати, благословення вісім років вона закінчила. Я зробив угоду, я оплачується.

Цікаво, як chumazya squirrel перетворилася в нормальну людину, як потворився неглибокий, якщо не в лебеді, то в досить чарівну і красиву качалку. Я попросив її, чому вона просила карамель. До якого вона відповіла, що вона захотіла дуже солодкою, а не карамельною, вона навіть не підрахувала. Смішні і сумні. Звісно, ми стали закоханими, я торкався, не протистояли, напевно навіть впала в любов. Я був щасливим. Але це над. Так мій похід закінчився, мені довелося повернутися до Москви. Були річки сльози, шахти занадто мало, коли ніхто не бачив. Але відкинути все, дитина, дружина, робота, процвітане життя столиці, дух не був достатнім. Я пішов.

Я пішов без повного розуміння, що я був, траєктор або benefactor. Не дуже важливо. Я не розумію, що я не можу це зробити без неї. Я думав, що я міг, але в кінці, попадаю краплі, всі мої враження і чуй, давали роздратування і непереносимість в сім'ї. Я розірвав три роки після повернення до Москви.

Я забрав відпустку і пішов до того, що місто на море, прагнув знайти, опустити ноги і почати нове життя. Я дізнався про старі друзі, де я живу. Сидіння і очікування. Вона з'явилася з молодим румуном, що веде її під ручкою, явно її чоловік. Я не експерт, але, ймовірно, що жінки виглядають як, вісім місяців. Я не зійшов, я не міг. У той же день я забрав вечірній поїзд назад.

Мости спалювали. Але вона була дрібною, і що мене заспокоїлася. Життя пішло на звичайному режимі. Робота, будинок, робота. Я ніколи не зустрівся з ким я міг підключити своє життя, жив як хол, починаючи від коротких романів, не даючи нікому в душу.

Час зацікавить все і збираюся до чудового міста морем, через дев'ятнадцять років, просто на канікулах, я починаю себе не шукати або дізнатися що-небудь про карамель. Непристойний, я чесно зберіг своє слово, не зробивши ніяких спроб зустрітися або навіть дізнатися що-небудь про Марина. Але це сталося, проти моєї волі. На мій останній день на пляжі я купив місцеву газету, хоча я ніколи не робив так раніше.

Зручно сидять на шезлонзі, я відкрив газету і майже кинув її з рук. Для всього поширення була велика стаття з фотографіями, про дуже поважну підприємцю, філантропіста, яка допомагає бездомному, власника мережі ресторанів і готелів Марина Анатоліївна Голі. Вона була дивовижна на фотографіях.

Я знала, щоб побачити її, інакше я не зможу не їсти, не спати, не дихати. Вчився з статті, який ресторан є флагманом, я вирішив, що він точно з'явиться, принаймні був шанс.

Я отримав відповідь на те, що буде відбуватися, але коли він був невідомим. Після розміщення невеликого замовлення я сіла в далекий кут і чекав. Я не знаю, що робити. Вона з'явилася через два години, красива і швидка, вирощена, але для мене все ще те ж мало, беззахисні дівчата бджіл для карамелі.
Мавстрий дитель, сказав їй, що вона чекала, вона прокидала автопаркінг погляд на мене, хвилювала свою руку, яка здавалося мені бачити, я тепер прийшов і почати розглянути статті, привезені метром, очевидно, обманивши мене на інший кореспондент або якийсь постачальник.

І мій мозок вже кип'ятить, від своєї близькісті, від усвідомлення неперервної зустрічі і від того, що я роблю правою. Маринка, в свою чергу, не поспішала, ретельно навчавшись робочих паперів, за які я вдячний їй. Я назвав офіціантку, виплачений, запитав рецензію, зробив запис.

Акушер, отримав книгу назад, занурився в неї, дивився на мене в сюрпризі, посміхався і переніс його на офіціантку. Він, в свою чергу, після читання, подивився на мене, подрібнивши його плечі і переніс книгу в господиню. Я був на мій погляд. Коли я потрапив до дверей, я припинив і подивився на мій «страйна дівчина» за останній раз. Вона слухала до метра, що вказує на місце, де я сидів, відкрила книгу і читати, "У вас є карамель?" Я бачив її мух. З.

Спійманий таксі на в'їзді, отримав у спинці. Мар'янка виросла в хвилину пізніше, вона лікувала. Водій перевернувся і запитав мене.
- Походимо! - Я майже не кричав. Червоний, потім станція. Ось ми йдемо!
У горлі був люмп. «Добрий до карамелі. Не введіть те ж річку двічі. й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное