Демодели

Я, ї. Я теж здивився дізнатися, скільки моделей є серед дітей. Або діти серед моделей. Крістіна Пакаріна, Крістіна Пісменова і Анастасія Безрукова знаходяться далеко від єдиною. Здавалося б, що ці зірки тільки з'явилися в небі моделі бізнесу, і вже встигли досягти стільки.

Наприклад, див. запис треку Жанету Костюкова, я був досить дивним. Вона народилася 27 жовтня 2005 року і тепер тільки 5. Але ця дівчина неймовірно працює: вона бере участь в багатьох показах моди, включаючи JNBY, Stillini, Stilissimini і Kangaroo, D&G брендів, в більш ніж 30 фотографіях, в тому числі для різних каталогів, журналів і інтернет-магазинів, і кілька разів з'явилися на кришках різних видань.

Дівчина є зіркою, і це підтверджується тим, що вона має п'ять назв:
"Літтєва модель 2011"
"2-й Маленька принцеса 2011"
"Little Photo Model 2010"
Міні Лади Інтернешнл 2010
Маленькі Міс UltraKids 2010

Конкурс: "Я люблю тебе":

Батьки можуть бути горді Жанні. Xati, вона стала моделлю завдяки своїй мамі: вона подарувала їй навчатися на моделювальному агенції Але це не означає, що вона намагається зробити її мрії справжніми через її дочку, Жанет любить бути моделлю.

684344

Ще одна дуже талановита маленька дівчина - Evelina Voznesenskaya. Зараз вона 6, в моделювальному бізнесі вона вже 2 роки, але в цей короткий час дитина взяла участь в більш ніж 20 модних шоу і працювала з найвідомішими дитячими фотографами.

Габаритний зображення

Р

р.

У 2010 році дівчина здобула звання «Little Miss Galaxy 2010», завдяки чому отримала визнання з усього світу.

Хоча Evelina все ще невелика, вона фокусується на освіті: вона вивчає англійську та італійську. Дівчина навіть має веб-сайт англійською мовою evelina-voznesenskaya.com/blog/. Попри свій зайнятий графік, вона знаходить час перебування з сім'єю і просто бути дитиною. Вона любить малювати, грати з нею цуценя Мімі і робити ритмічні гімнастики з її найкращою другою Крістіною Пісменовою.