шарування

Кофта для куртки, джинсова куртка для туніки, куртка для хутряних жилетів, кардиган для шкіряної куртки, кілька шарфів зверху і пара футболок під дном. Все це необхідно приклеїти і шукати в шарах різної довжини. По-перше, тільки коханець богемного стилю Мері-Кате Ольсен одягнений таким чином, і сьогодні так званий капусти шик не тільки теплий і комфортний, але і ультрамодний.

Взагалі ця тенденція прийшла в vogue Остання осінь, але все ще займає свою позицію в списку сучасних тенденцій. Суть багатошарового покриття не прогрівається (хоча це, ви погоджуєтеся, є відчутним плюсом і прохолодною осінньої погоди), але грамотно поєднувати різні текстури, кольори і довжину. І для цього вам потрібні таланти, інакше замість бажаного цікавого і стильного образу ви отримаєте образ міського божевільного.

Херсон

Габаритний зображення

Дизайнери пропонують безліч шарованих ансамблів, але їх навряд чи можна носити в звичайному житті. Але ви можете бути натхненними, знайти цікаві поєднання кольорів і несподівані комбінації текстур тканини, а потім принести те, що ви бачите на життя. На мій погляд, тому варто відвідати покази мод – розрахувати тренд, але слідувати за вашими особистими вподобаннями.

При створенні багатошарового образу існує велика небезпека повороту від ламкої краси в безрозмірний безформний м'яч. Насправді, для цієї мети вони створили кращий аксесуар усього часу (після сумки, звичайно) - ремінь, з яким вони зможуть повернути талії і створити жіночний силует. До речі, про аксесуари - багатошаровий ансамбль не переносить окружності з мільйонами браслетів, намистин, ланцюгів і кілець. Варто вибирати одне, щоб не перевантажувати вже складне зображення.

Як я розумію це, знаменитості (з винятком Мері-Кате) не особливо люблять шарування – більшість вони можуть зробити, як капуста для прогулянок з дітьми, до магазину або до аеропорту.
р.

Міла Джовович, Клаудія Шиффер, Кате Босворт

Isla Fisher на ходу з дитиною

Rachel Bilson і її улюблена подушка на виході з аеропорту

Королева Єлизавета II також знає модні тенденції.

Настає Мері-Кате - шарується і безтурботно.

Найвища майстерність багатошарових зображень можна побачити у фотографіях вуличної моди прямо з модних європейських столиць - Мілан, Лондон і Париж. Щоб бути чесною, я хотів би повторити деякі з цих ансамблів, хоча я зазвичай віддаю перевагу мінімалізму.

р.

Р

Категории

Смотрите также

Новое и интересное