Evelina Khromchenko 20 років тому: краса в першу чергу працює на себе!

Evelina Khromchenko є одним з найвпливовіших людей в світі моди в Росії, популярний телеведучий, соціальний, людина, яка знає все і більше про моду. іконка стилюй Ця жінка допомагає мільйонам жінок виглядати красиво, розвивати смак і не робити стилістичних помилок. Дотепер вік Хромченко залишається таємницею, і хоча вона явно понад 40, ніхто не знає, як «за».

Як говорить зірка,Вік. Не страшно, це просто можливість носити щось, що ви не змогли дозволити собі. З ростом 158 см вона не знімає підбори або високу платформу, не може переносити пофарбовані довгі нігті і воліє стриманий макіяж.

Але Евеліна Хромченко не завжди схожа на це. Evelina зараз і 20 років тому Сортування!

582289

Як тільки Джон Галяно сказав, що Росія за нього «Червона площа, ікра і Евеліна Хромченко».

Поцілунки жінок по Росії виглядають до неї і намагаються відтворити її образ.

Але це не тільки модний і дорогий одяг, адже образ Евеліна знаходиться в першому місці. саморобствой А фотографії Хромченко тепер і 20 років тому тільки підтверджують це.

Хромченко ніколи не постарався халяти всіх. моднийВона намагається купити тільки ті речі, які зроблять її образ ідеальним і унікальним.

Ця жінка є її власний стиліст. "Я просто тягаю про те, що Бог дав мені, - сказала вона. Мій образ змінюється виключно тому, що я виросту в вікі і досвіді.

Шукаєте цю жінку, ви розумієте, що все в руках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!