Evelina Khromchenko 20 років тому: краса в першу чергу працює на себе!

Evelina Khromchenko є одним з найвпливовіших людей в світі моди в Росії, популярний телеведучий, соціальний, людина, яка знає все і більше про моду, і просто стиль ікони. Ця жінка допомагає мільйонам жінок виглядати красиво, розвивати смак і не робити стилістичних помилок. Поки вік Хромченка залишається таємницею, і хоча вона явно понад 40, ніхто не знає, як «за». «Вік не страшний, це просто можливість носити те, що ви раніше не змогли дозволити собі». З ростом 158 см вона не знімає підбори або високу платформу, не може перенести пофарбовані довгі нігті і віддає перевагу стриманому макіяжу.

Але Евеліна Хромченко не завжди схожа на це. Evelina зараз і 20 років тому є велика різниця!

Як тільки Джон Галяно сказав, що Росія за нього «Червона площа, ікра і Евеліна Хромченко».

Поцілунки жінок по Росії виглядають до неї і намагаються відтворити її образ.

Але це не тільки в модному і дорогому одязі, адже образ Евеліна в першу чергу працює на себе. А фотографії Хромченко тепер і 20 років тому тільки підтверджують це.

Хромченко ніколи не спробував розводити всі модні тенденції, вона намагається купити тільки ті речі, які зроблять її образ бездоганним і неповторним.

Ця жінка є її власний стиліст. "Я просто витягаючи з того, що Бог дав мені, - сказала вона. Моя зміна зображень тільки тому, що я виросту в плані віку і досвіду.

Шукаєте цю жінку, ви розумієте, що все в руках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

через takprosto cc