Сенс стилю не дивний

Звичайно, для запису про знаменитостей буржуаз не перезаписати: є багато героїв, інформаційні причини теж. Наші зірки – це те, що ми забудуємо. Після того, як я думав, що наші російські громадські люди іноді можуть дати голову в плані стилю до багатьох західних знаменитостей. Наприклад, героїні даної колекції відомі жінки, які спосіб сукні та образу в цілому люблять. Це не топ, складений будь-яким виданням, але мій особистий погляд, тому, можливо, хтось не погоджується з мною. Але, як кажуть, немає друзів за смаком і кольором.

1. Валерія. Я люблю два речі про цю співачку: її геометрична стрижка і її любов до модних речей. Валерія завжди сукні для останньої моди. На щастя, її заточений малюнок дозволяє будь-яким нарядам. Вона, на даний момент, мати трьох дітей.

2. Ксенія Собчак. Неважливо, що говорять про її кінь обличчям і відсутністю такти, Xenia ніколи не виходить. І вона має природний смак, або вона щаслива мати стиліст. Я особливо люблю свою здатність підібрати аксесуари.

3. У Евеліна Хромченко. Ну, цей телеведучий тільки лікар, призначений для того, щоб бути стильним - після того, як вона є привидом шоу "Фашіон речення". Я захоплюю свою здатність вибрати наряди так, щоб вони підкреслилили всі переваги її фігури. При цьому Evelina NI-KOG-DA, в жодному з її образів, не виглядав вульгар - і це варто багато.

4. Аліна Кабаєва. Хтось чудес, чому вона перетворилася на політику, і я точно знаю, чому – принести ноту стилю серед політиків. Насправді, не всі кицька дядько в костюмах в Думі дивитися! Аліна дуже добре одягнена в стилі бізнес!

990 Р

Але іноді Кабаєва може пропустити зображення. Наприклад, ця блузка a la Anfis Chekhov явно не її.

5. Умань Наша країна славиться своїми стильними політиками. Ірина Хакамада давно визнана іконою стилю в Думі, і на мій погляд, цілком заслужено. Я люблю все в своєму образі – від стрижки «під хлопчиком», який дивує для Ірини, до її аксесуарів. Особливо Хакамада любить освіжувати свій образ за допомогою кулонів.

У вільний час від справи Дума Хакамада проводить майстер-класи на тему «Імаж і стиль». Хто краще навчити наших людей бути стильними, ніж політики?

6. Жнівень Tina Kandelaki. Гра з зображеннями телеведуча в шоу «Смартест» плодів боре – незабаром Тіна почала брати участь у найстильніших вітчизняних знаменитостей. У Тіні є якийсь східний шарм, який вона "сезони" модних нарядів. У виборі образів Kandelaki дуже стриманий: вона віддає перевагу елегантним класикам, а освіжає образ яскравим або хитрим зачіскам. Про нас

Р

7. Про нас Я не фанат творчості Крістіна Орбакаїта, але я не можу висловити «респект» своєї здатності перетворювати образи. Крістіна легко змінює коротке волосся на довгий час, сукні для брючних костюмів і навпаки, і майже завжди потрапляє в «точкову».

Р

8. У Я також люблю Марина Олександрова в романтичних образах: довгі сукні, злегка вишиті локони, стриманий макіяж. Сама актриса розуміє, що її образ є найбільш вигідним, тому на більшості подій вона з'являється в довгих сукнях.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное