Новини

Форми і переваги полум'я дуже різні. Хтось скаже, що любиться громадськістю є великим щастям і даром, але як показує практика, це не завжди справа, і ми тепер відзначимо кілька причин цього.

1,1 км Lindsay Lohan і її татуювання.

Я тут дуже короткий час, але було досить дізнатися, що ця дівчина є найбільшою темою для розмов і одягу на цьому сайті. Немає, не просто на сайті! І я згадую її, навіть неохоче.

«Життя без реретів» – це ще одна тату, яка шокувала американський публіка. Я був проголошений своїми фотографіями від партії, де папаразия спробувала отримати її! Чи можна ви уявити? Папарази, робота якого полягає в тому, щоб закріпити шамму, зануривши його так багато, що він втомився (який нечудовий сам собі). Після цього, тільки плейбой спалахнув, тому татуювання буде помітно тільки на її лобі. Що можна придбати для себе? Немовля - препарат, який необхідно ретельно обробити. Так, ви звикли до неї, а потім ви готові дати все на іншу статтю в жовтому пресі. І починається найвипадаючих речей - плейбой, наркотики і ... це непристойно навіть сказати вже. Але якщо немає нічого, щоб показати і сказати, чому ви з вашого шляху?

Говорячи... Для цього достатньо побачити її на фото. Так, час позбутися від того, що псевдо блідо обличчя з коричневими рум'янками... трохи подобається наркоман.

2. Джастін Бібер і його золотиста маска.

Ще один... зношений. Тим не менш, за цією смішною антікою Bieberchik приховує щось просте: «Як ви отримали мене!» У Джастіні є специфічним, і це буде до тих пір, поки всі ці дівчата виростуть і починають трамплінг його яскравого зображення в бруд, змішування речей більш серйозним там. Ви пам'ятаєте Britney, прямо? Так Джастін знаходиться поруч зі списком.

Це те, як це відбувається: стати ідолом – запевнити брак особистого життя!

3. У Майбутнє весілля Еван Дерево, Мансон і Діта як наслідок.

Evan, нарешті, марріє її чоловік Jamie Bell, витягує весільну сукню на її пальці і флетить вулиці Лос-Анджелеса.

712194

Не скажеш мені про себе Еван, але це нагадувало мене про її екс-хагала, Мерлін Мансон. Він страждає так багато від самотності, непорозуміння інших і зради. Dita-von-Tiz не розумів його, Еван не розумів його ... і кожен так поганий, непристойний, ворожий і грубий. Ах, ми не розуміємо тонкої душі аесттету, аспіраційного спирту і колишнього наркомана, адже все в цьому світі так складне і крихке! У цьому сенсі він розкриває іншу сторону полум'я - ворожість, ненадійність і гордість. Ці три якості не дозволяють бачити, що поруч з вами красива жінка, яка любить вас, хто готовий до всього і більше для вас. Я захоплюю Дієта в цій ситуації більшість з усього, тому що вона закінчувала свою гульба з Еваном протягом півроку, позбавлений розуму і... вірно вирішив, що Менсон, як порожній фарширований людина, просто не варто сил страждання і нервів. Єван також зрозумів, що чекав її і пішов з прикладом її попередника. Але що сталося? Кожна була надана за своїми здібностями, і Мансоном, як «креатор», повільно напою і димами, знаходженню золи в флоті флагуючих вентиляторів.

Так ось лід.

Там все ще лід тут...

По суті, це не схоже на Ice ...

Так, коли ви будете виділятися як Месія, це дуже важко стати на одному «дослі» так, щоб не перекусити всіх інших. Але якщо ви не зупиняєте, то живіт просто ударає ... ні, неправильно трапилося мені. Давайте скажемо це: якщо ви не знайдете підтримку і довіру людини в цій ситуації, ваша головка буде відірватися дуже скоро, а частка адекваріату для творчості все ще потрібна.

На жаль, я щасливий для Евану.

Я можу бути занадто суворим у моїх судових рішеннях, але якщо ви читаєте в цю точку, вони не так погано, або принаймні не нудно. Так, подобаються гроші, приваблює, псує і розбиває навіть найсильнішу людину, але варто таких жертв? Насправді, що ви готові зробити, щоб знищити себе як людина, і стати чарівною громадськістю?