Легенда має це те, що один ранковий фотограф Kaynat Beisekeyev прокинувся раніше, ніж звичайний і раптом, несподівано для себе, знайдений в своєму ліжку таємничий незнайомець, який був абсолютно голий і, головне, без макіяжу. Природно, пізніше він пам'ятав, що це було і що її ім'я було, але невибагливе почуття не залишило його, бо він ніколи не бачив такої трансформації дівчини з макіяжом і без нього. Для Kaynath, який є людиною мистецтва, він став цікавим для вивчення обличчя дівчат, які роблять на них і, відповідно, без нього. Звісно, фотограф вирішив знімати отримані реінкарнації на камері. Косметика дійсно працює чудеса, але в разі фотографа я не здивився, що це не було без 100 грамів, тому що ви не можете розпізнати дівчину, з якою ви витратили ніч, можливо, тільки на п'яти голову. А ось це не точка, бо Кайната переслідувалася більш ніж благородної мети - показати чоловіка, які будуть на своєму місці, приблизний істинний вигляд дівчат спати поруч з ним. Отже, давайте подивимося, що вийшов з неї... (фотографії, що натискаються)
Ольгою, польотчик авіакомпанії Kazakhstan Airlines
Макіяж – мистецтво! І ось чому я навчаюся зараз. Макіяж повинен бути грамотним, тому що завдяки цьому ви можете підкреслити всі переваги вашого обличчя. Головний акцент на очах, бо нічого не за що говорять, що вони дзеркала душі. Коли жінка єдина з косметикою, вона створює настрій. Я зробив мій перший макіяж, коли я був 15. Я приголомлю маму тушю і зроблю вії до школи, а потім, коли я пішов додому, змивається так, що мій мама не бачив...
Белла, дизайнер.
Я не можу пам'ятати себе без макіяжу, я використовую його щодня.
Каракоз, домогосподарка
Після народження дитини ви переглядаєте багато в житті. Я зрозумів, що ви можете бути красивими без будь-яких хитрощів з макіяжом.
р.
Dinara, SMM фахівець в iBEC Systems
Перший раз, коли я носила макіяж в класі десять. З тих пір я роблю це на непарних числах другого тижня кожного місяця стрибка року. Коротко, рідко. Щоденний макіяж складається з тонального крему / пудри та блиску губ. Я не знаю мистецтво доброго макіяжу, тому при необхідності я довірию себе професіоналами. Я впевнений, що вони експериментують з обличчям, як вони будь ласка. Взагалі я не затверджу, коли жіночі обличчя є «пластом» без спеціальних підстав. Природність приходить першим!
Олени, продавець.
Мій стиль в макіяжі є «не зайвим», я боїтеся експериментувати і віддавати перевагу м'яким і приємним макіяжу.
Вікторія, студент
Щоб зробити ідеальний макіяж, я повинен отримати набагато раніше. Якщо школа стартує 8, я отримаю 6. І іноді ви повинні пофарбувати вілі в машині!
Елміра, студент
Для вечірок та спеціальних випадків, які використовують макіяж. Я не люблю макіяж, якщо ви можете перенести мене, то тільки реальний!
Тетяна Петровна пенсіонерка
Я використовую яскравий макіяж у виняткових випадках: тільки на святах і на великих святах. У повсякденному житті я натуральний.
Азер, студент
Я знаходжу до нас сувору потребу в реаліях нашого життя, незважаючи на те, що вона займає величезну кількість часу, змушує мене зловити. Легкий тон на обличчі, туш на вії, трохи рум'яна і вперед - виграти всю увагу!
І не тільки жінки фотографували Кайна, але й як це буває.
Сам, стиліст.
Який університет! Зробіть макіяж на обличчі і зайдіть танець!