Замовити Менгера Джастін Бібера

У 2014 році менеджер компанії Justin Bieber був щасливим і невільним. Спочатку ця інформація прийшла з твіту Carly Rae Jepsen, яка передала свої найкращі побажання до зайнятого Scooter Braun і Yael Cohen. «Мій великий вітання на вашу участь. Я дуже щасливий для вас. Але п'ятниці менеджера - Джастін Бібер, ще не привітав його наставника.

У парі з’явились, але перші месенджери з’явилися на соцмережах. Скутер Браун Твіттер “Loving 2014.” Найщасливий хлопець у світі. Яель Кохен з двома фотографіями. Яель Кохен і Скутер Браун утримують руки і постарають один на одного, а з іншого рожевий неоновий знак з словом «Є». Шукаємо, як відбувається залучення.

Твитнуть Нещодавно зустрічали Скутер Браун на червоному килимі на прем’єрі Джастіна Бібера «Жустін Бібер» Якщо виробник допомогло молодим зіркам стати хорошою людиною: Я в процесі. Немає нічого не було зроблено. Я чекаю великих рішень і великих помилок від нього, але це людська природа. Наша робота полягає в тому, щоб тримати догляд і завжди бути прихильником і дати йому те ж саме для всіх інших дітей.

Замовити Менгера Джастін Бібера 770

Добре, шлюб - це гарне, особливо якщо це не заважає роботі. Давайте сподіваємось, що два люди, як милий, як Scooter Braun і Yael Cohen можуть принести більше до світу. У той же час ми просто побажаємо їх щастя і любові, і нехай ні Джастін Бібер заважає їм.