Старі пари

Іноді я дивлю, як ці люди можуть зустрітися. Або навіть, як вони ще можуть жити разом? Візьміть Анджеліна Джолі і Бред Пітт, наприклад, вони не є ідеальною парою? Але іноді пара викликає більш когнітивний диссонанс, ніж ніжність. Або шокує не пара, але історія своїх відносин.

Як Том Круїз і Чер.

Новий рік став напередодні кар’єри Тома Круїзи. Чер, який був 39 в той час, негайно втратив голову до 23-річної кризи.

Тексти пісень, а це означає: Він мене божевільний. Він був так сором'язливим. Він сказав, що ніхто не був друзям з ним в школі. У Нью-Йоркі ми поїхали на сьогоднішній день в ресторані в Нью-Йоркі, а офіціантка була з колишньої школи. Він сказав, що вона не звертала увагу на нього в школі, і тепер він відомий, навпаки це правда.

Однак вони не зустрілися довго. Через кілька місяців, з якою він жив протягом 3 років.

З іншого боку, немає нічого дивного про цю пару: обидва трохи непарні. Що Том Круїз стрибає на дивані в Oprah шоу, що Чер заправка в її далеко від сорок (або навіть п'ятдесят) років прозорих суконь.

Diane Keaton і Keanu Reeves.

р.

Один з дивних зірок в Голлівуді, «перпетуальний холост», мільйонер, який все ще не має свого будинку або навіть гаража, Кену Реве і жінка, яка виглядає красиво навіть в 60-х роках, Діане Кетон. Що з'єднуються? Нагадуємо про те, хто знає Ревеції та його сім’ї Діане нагадує їх матері Кеню, Патрикії. Чи не так?

Але один найближчий друг Кеню зауважив:

Кеню захоплює все в ній: її незалежність, успіх в різних сферах, почуття гумору, знання. Але більшість всього, він шокує, що це далеко від молодої жінки все ще непристойно сексуальний. Він може навчити вас багато в ліжко. Тим не менш, сама Діана припускає, що спочатку вона була ембаррасована для поцілунок його, тому що Кеню 18 років молодше її. Але вона звикла до неї. Тим не менш, Woody Allen не звикли до неї:

Жити, дізнатися! За багато років я впевнений, що Diane тільки закохався в любов з реальними мачосом, як мене. І ось це. Я люблю бачити, що вони роблять, коли світильники виходять у спальню.

р.

Пара не тривала. Багато людей кажуть, що вони просто друзі. Що б друзі були, якщо мотоцикл Reeves був відмічений за межами будинку Keaton майже кожен день?

Дерев'яний Аллен і Sun-Yi.

Якщо я був верхом, я даю перше місце до цієї пари. Пара дивовижна не тільки те, що Woody - 35 років старше, ніж Sun-Yi, але й історія їх відносин.

Соон-Я був прийнятим дочкою попередньої дружини Аллена Моя Фруска. Одного разу Муя приїхала додому рано, прогулялася в приміщення і прийшла на голі фотографії Сонця-Я на столі Аллен. У той час вона була 21, вік більшості, тому Аллен нічого не протиправного. Розлучення відбувалось, а незабаром Сона-Я і Вудій одружився. Вони тепер мають два прийнятих дітей.

Він нарешті знайшов свою любов.

Сара Джессіка Паркер і Джон Кеннеді Jr.

Молода акторка Сара Джессіка Паркер почала виглядати особливо тісно під час кар’єри з Джоном Ф. Кеннеді. Це правда, молодший, але статус Івана не став менш значним. Відносини почалися дуже романтично. По закінченню вистави 26-річна акторка отримала величезний букет троянд і замітку, в якому Джон Кеннеді Джер. запросив її на вечерю. Салісфіед Сара Джессіка вже мріяв стати Кеннеді, але Джон не поспішав, а потім повністю зникнув. Це неспішна офіційна версія. Але є ромори, які шкода Кеннеді просто заборонили її бачити Сара, оскільки вона була єврейською. Але це просто іржі.

Lindsay Lohan і Samantha Ronson.

Серед зірок, але це був Lindsay і Samantha, які здобули місце в цьому списку. Чому? Так, бо вони дуже скандальні і неймовірно дивні пари. Кожен зі своїх кварель став громадським. Наприклад, Ліндсай один раз прив'язував публічні звинувачення як маленька дівчина:

Накопичення лежачи не здивує тебе. Я роблю це офіційно, щоб кожен знає правду про вас. Ви отримали те, що ви хотіли: ви зламали серце. Тепер зникне. Люблю тебе. Залиште мене самостійно. Залиште мене самостійно. Зберігати себе і інших, ви виграєте. Але Саманта не ходила далеко і звинуватила екс-подругу наркоманії (як якщо ми не знали).

Після розриву, Саманта змінив всі замки в своєму будинку, тому що Ліндасай хотів повернутися до неї. В цілому, Samantha є визначеною дівчиною. Потім вона викидає в вікно Лохана, потім її сім'я хоче заборонити Ліндсай від підходу Ронсон через суд. Я не знаю, якщо Samantha і Lindsay є ворогами або друзями. На Twitter вони милі “переважання”, Ліндасай навіть захищає свою екс-подругу, до якої вона відповідає завдяки.

Це занадто багато. Samantha ніколи не підняла свою руку проти мене. Досить. Зосередитися на щось важливіше. Світ проблем, наприклад.

У житті вони ігнорують один одного або кидають сигарети.

Марин Мансон і Діта-Вон Тейсе.

Ну і тому, що Manson не мастурбує, але він завжди має чудові жінки в своїх подругах. Як Діта. Проживаю протягом 2 років, і Діта подала за розлучення. Вони кажуть, що Мансон зацікавився Рахельом Деревом, яким він пізніше датував. Тим не менш, тоді Мансон зрозумів, що він зробив помилку і апологізував.

Він назвав мене і сказав що-небудь, «Я зробив велику помилку», до якої я сказав: «Так, так, я знаю, що це потрібно, щоб зробити вас краще і піти на ліжко». У мене є три чоловіків прямо зараз. Вони всі в різних частинах світу ... Так, мій найбільший гріх є те, що я слухаю чоловіків майстерно.

Весілля теж дуже незвичайне, в стилі 19 століття (хоча музика була з 30-х століття). І дата розбиття дивиться. «Scary» Мансон каже, що вони розбили на Хеллоуїн, і романтичний Діта говорить про те, що на Різдво. У будь-якому випадку, незважаючи на те, що пара дуже цікава і органічна, це не заважає їм бути дивовижною. Краса і бенкет, романтика і шок, burlesque і темне мистецтво.

Що ви бачили Manson без макіяжу? Дуже хороший.

Р

Фергі і Джастін Тимберлак.

Незвичайна пара відбулася в 1997 році, коли Фергі був 23 і Джастін був 16. Тим не менш, Фергі ніколи не виходив з ним і не брали цього зв'язку серйозно, тому що Джастін був занадто молодий. Навіть члени її групи сміхалися у своїй віковій різниці.

Моя друзі зробила задоволення від мене, згадує зірки хіта Boom Boom Pow про свою ваффрі з Justin Timberlake. Вони навіть приїхали на прізвичку, Стелла. Згадайте, що фільм про жінку, яка впала в любові з хлопцем, який був 20 років молодшим, ніж її?

Зустрілися з екскурсією, коли відкрився невідомий гурт Джастін. І сказав він.

Moby і Natalie Portman.

Вони діляться любов'ю вегетаріанства. Може бути, що приніс їх ближче разом. На концерті в нічному клубі не допускається 14-річна Наталя. Повідомляємо, що після того, як вони мали приплив. Але Natalie denies і каже, що він просто її друг. Мобі колись сказав в інтерв'ю:

Її шанувальники не могли вірити вона, така сексуальна зірка Зоряних воєн, була знайомства мене. Вони буквально захопили мене.

Він додав, що вони зустрілися так мало, що це не навіть відносини. Займав близький друг.

Джордж Клоні і Луки Лев.

Коли Джордж був знайомством Люсі, він ще був у відносинах з Террі Хутчером. А на суспільних заходах з'явився, потім з одним, потім з іншим. Це дивовижна, як Lucy не застосовувала свої бойові навички для цього неспокійного серця. Вони побачили поцілунки і лікували багато разів.

Дженніфер Аністон і Адам Дуріц.

1995 р. Аністон був тільки від початку зірки в серії «Друзі». У Нью-Йорку запроваджували, що вони не сплять. Тоді Адам пішов до свого колеги, Courtney Cox.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное