Знаменитості Polaroid

Після того, як я мав поляроїдну камеру, з якою я можу легко взяти картину щось і відразу отримати результат – картина, яка не потрібно відображатися або друкувати в майбутньому. Я все ще зберіг цю камеру, але, на жаль, вона вже подала свою мету і була замінена цифровою камерою, яка не так добре і зручно для мене особисто. Поляроїд є абсолютно різною речовиною, тому що з його допомогою ви можете знімати щось і миттєво отримати фотографії, яка залишається для життя. Це був його головна чарівність...

Деякі відомі фотографи використовують поляроїдну камеру у своїй роботі, так як тепер цей метод зйомки є незвичайним і дивним в той же час, так як поляроїдна камера плівка довго перестала бути виготовлена.

Американський фотограф Джеремі Коста, робота якого ви побачите зараз, стріляє виключно на поляроїдних камерах і тільки в звичному середовищі, без будь-яких препаратів. У об’єктиві цього фотографа «поліролоїда» отримали багато відомих акторів, музикантів та моделей, серед яких багато відомих акторів.

Красивий Орландо цвітіння.

Супермодель Heidi Klum

45

Ребел Сієнна Міллер

Модиста Kanye West

Скандаліст Лінсей Лохан

The Extravagant Пара від Marilyn Manson і Dita Von Teese

Їхній зв'язок залишився тільки на фото.

Красуня Beyonce

Glamorous Париж Хілтон

Сінгер Усгер

Експресія Liv Tyler