1623
Дитячі іграшки
Кожна дитина має улюблену іграшки або навіть кілька. Італійський фотограф Gabriele Galimberti на своєму фото проекту вирішив підійти до дітей, вивчити їх світ і закрити дитяче сполучення з іграшками. Він подорожував по всьому світу протягом 18 місяців і фотографував дітей, оточених улюбленими іграшками.
Орлі - Браунсвілл, Техас
Проект «Історії іграшок» демонструє прагнення дитини – грати. Фотограф згадає: У своєму віці сниться те ж саме. Вони просто хочуть грати.
Li Yi Чен - Шеньян, Китай
р.
Abel – Nopaltepec, Мексика
Alessia - Castiglion Fiorentino, Італія
Для того, щоб дізнатися дитину краще, перед кожним фотосесією Galimberti витрачає час з дітьми, граючи разом з улюбленими іграшками. Він знайшов, що всі діти мають дуже різне ставлення до своїх іграшок. Зокрема, залежить від фінансового стану сімей. Гавриїл відзначив, що заможниця сім'ї і більше дітей мають іграшки, чим більше власників вони є.
Найбагатші діти - власники. Спочатку не хочу, щоб доторкнутися до своїх іграшок. Я довго спілкувався перед ними. У бідних країнах набагато простіше. Навіть якщо діти мали тільки одну іграшку, вони не мали проблеми, що дає мені.
Пупутник - Балі, Індонезія
Noel - Даллас, Техас
Кунг Цу Yi - Шонгкінг, Китай
Alenah - El Nido, Філіппіни
Іграшки відображають світ кожної дитини. Наприклад, дівчина, яка народилася в багату сім'ю в Мумбаї любить монополії, оскільки вона любить ідею будиночок і готелів, в той час як хлопчик з сільської Мексики любить вантажівки, які він бачить в селі на цукрових заводах щодня. Нарешті, іграшки показують надії людей і амбіції. Крім того, проект дозволив дізнатися не тільки про дітей, а й про батьків. Gabriele Galimberti також зауважив, що іграшки не змінювалися протягом останніх трьох десятиліть, крім комп'ютерних ігор.
Олени - Тбілісі, Грузія
Farida - Каїр, Єгипет
Кейнор - Хута, Коста-Рика
Arafa і Aisha - Бубубу, Занібар
Ботсвана - Маун, Ботсвана
Лукас - Сідней, Австралія
Ральф - Рига, Латвія
Reanya - Сенанге, Малайзія
Norden - Масса, Марокко
Stella - Монтеккіо, Італія
Р
Tangawizi - Кікорок, Кенія
р.
Вірджинія – американський форк, Ута
Watcharapom - Бангкок, Таїланд
Р
Шира - Мумбаї, Індія
Юлія – Тірана, Албанія
Павло – Київ, Україна
Орлі - Браунсвілл, Техас
Проект «Історії іграшок» демонструє прагнення дитини – грати. Фотограф згадає: У своєму віці сниться те ж саме. Вони просто хочуть грати.
Li Yi Чен - Шеньян, Китай
р.
Abel – Nopaltepec, Мексика
Alessia - Castiglion Fiorentino, Італія
Для того, щоб дізнатися дитину краще, перед кожним фотосесією Galimberti витрачає час з дітьми, граючи разом з улюбленими іграшками. Він знайшов, що всі діти мають дуже різне ставлення до своїх іграшок. Зокрема, залежить від фінансового стану сімей. Гавриїл відзначив, що заможниця сім'ї і більше дітей мають іграшки, чим більше власників вони є.
Найбагатші діти - власники. Спочатку не хочу, щоб доторкнутися до своїх іграшок. Я довго спілкувався перед ними. У бідних країнах набагато простіше. Навіть якщо діти мали тільки одну іграшку, вони не мали проблеми, що дає мені.
Пупутник - Балі, Індонезія
Noel - Даллас, Техас
Кунг Цу Yi - Шонгкінг, Китай
Alenah - El Nido, Філіппіни
Іграшки відображають світ кожної дитини. Наприклад, дівчина, яка народилася в багату сім'ю в Мумбаї любить монополії, оскільки вона любить ідею будиночок і готелів, в той час як хлопчик з сільської Мексики любить вантажівки, які він бачить в селі на цукрових заводах щодня. Нарешті, іграшки показують надії людей і амбіції. Крім того, проект дозволив дізнатися не тільки про дітей, а й про батьків. Gabriele Galimberti також зауважив, що іграшки не змінювалися протягом останніх трьох десятиліть, крім комп'ютерних ігор.
Олени - Тбілісі, Грузія
Farida - Каїр, Єгипет
Кейнор - Хута, Коста-Рика
Arafa і Aisha - Бубубу, Занібар
Ботсвана - Маун, Ботсвана
Лукас - Сідней, Австралія
Ральф - Рига, Латвія
Reanya - Сенанге, Малайзія
Norden - Масса, Марокко
Stella - Монтеккіо, Італія
Р
Tangawizi - Кікорок, Кенія