967
Ви дитина? й
Чи можна їсти бузки з 5 пелюсток у дитини?
І ви теж, як дитина, ваша мама, натискаючи куртку на вас, завжди приколіть вашу кисть болючим чином?!
У вас є гумові рукавиці як дитина?
Ім'я * Коли ви були дитиною, ви промиваємо носок, надягаючи мило в ньому і намагаючись отримати воду в ній?
Хто кладав сумку на пальці, коли він був малюком, а потім кинув його правий від пальця?
Ім'я * Ви, теж, напишіть щось з книги в блокнот, спробуйте поставити більше в одну лінію, ніж вписуватися в книзі?
Ім'я * Ви будуєте хати в номерах з стільців і ковдр, як дитина? Коли ви були дитиною, коли ви промивте голову, зробив різні зачіски і фігури на голові?
Ім'я * Ви пам'ятаєте, коли ми використовували для гри на дворі, листя були гроші?
Чи вірили, що іграшки приходять на життя вночі?
Ім'я * Коли ви були дитиною, ви також вважаєте, що великі москіти були великогабаритними, що якщо ви підібрали жаба, у вас є бородавки?
Ім'я * Коли ви були дитиною, ви боїтеся, що ви не будете рости і попросити крок назад?
Ім'я * Коли ви були малюка, ви звикли поспілкуватися на людей з балкона, а потім сидіти на різко, щоб ви не помітили?
Ім'я * Коли ви були маленькі, ви бачите бажання на електронному годиннику 11:11, 22:22 або 00:00?
Коли ви були дитиною, коли ви відключили вогні, ви спробували стрибати на ліжку швидше в темряві, тому що ви боїтеся, що ваша рука буде з-під неї і захопити ногу?
Ім'я * Коли ви були дитиною, ви використовували для того, щоб заспівати з вами, ви подумали інші, а потім ви взяли всіх?
Ім'я * Коли ви були маленькі, ви зателефонували другу і попросіть її прогулятися по будинку?
Ім'я * І пам'ятаєте, коли ми були маленькими і дивилися фільм, де вони поцілунки, ми сказали маму або тато, "Виберіть очі"?
Ім'я * І пам'ятайте, коли ми були дитиною, коли ми сказали жарт, ми повинні спочатку попередити «тільки це матове»?
* Рот в рот робить мікроб. Пам'ятайте, що хутря?
Ми сказали: "Якщо я приходжу, вони не дадуть мені знову?"
Ім'я * І ви занадто в дитинстві заточували не тільки олівці, але і ручки, маркери?
Ім'я * Яка дитина?
Ім'я * А коли ти читаєш це, ти посміхається на себе.