Дивинація за коментарями (Нові інтелектуальні розваги)

Відбувся популярний атракціон - провести час спілкування в мережах. Люди люблять показати себе через те, що інші, здається, щоб побачити.

У соцмережах людина має враження, що він відвідав. І особливо приємно багато, що вам не доведеться платити вексель, а не потрібно мити посуд, а також евакуювати «і на обличчі...», а також обмін увагою і емоційним перебігом.

Я пропоную свіжий погляд для мислителів - використовувати коментарі для власних розваг, саморозвитку і подальшої вигоди (звичайно до людства).

Навіть сортування сміття перетворюється в ресурс, так само як люди роблять. Вони стають дуже корисними і не бояться цього слова, все.

"Як ви не любите людей? Так, ви не можете бути відомі для них, каже сучасна народна мудрість.

Я хочу поділитися тим, як вони можуть використовуватися. Слово «блі» – це колективний образ людей, які не особисто називаються, але вони дозволяють (і що, дайте їм стрибати), щоб з'явитися на їх території, вони можуть прогулятися (вони дають це право на народження) і почати бітінг.

Я користуюсь інтернетом як живою платформою для обміну досвідом, де я поділю мої експерименти на себе і моєму житті, і відкриває зібрані в психологічних лабораторіях людського розвитку.

І для того, що я зацікавлений в житті у всьому і для повного контакту з усім світом, я віддаю перевагу не закривати від коментарів, "не заборонити" людей - це так захоплююче - кожен приносить весь світ з ним, і хто не витримує пильну увагу своїй людині, робить себе "сеппука"* виводити самостійно з листування.

Сеппуку є синонімом з харакірі, що перешкоджає ритуальному самогубству, вчиненому всіма правилами.

Справжній психолог, в такому сповіді, розкриває професійну секрет (так пробачити мене колег) не слухає людей - він дивиться на них. Побачити, що вони насправді роблять, коли вони думають, що вони слухаються, і що вони показують себе, коли вони вибирають слова, щоб описати щось. Для чистоти експерименту більш інформативним буде час, коли людина не сама, але щось інше описує і коментарі. Це розкриває свій шлях життя, в цілому, «пальці» з головою. Якщо ми починаємо дивитися на процес, а не слів, то кожен, хто говорить про нас голий. У цьому процесі, для нашого живого розуму, а також тіла, є приємна природність і автентичність людини, яка, звичайно, є незрівнянним тастером, ніж «силіконові сурогати» формально полоненого поверхневого зв'язку – «від більярдного м'яча» як Ері Берн назвав його в книзі «Гамеї, які грають люди і люди, які грають в ігри. й

У будь-якому випадку естетична видовище. Чоловік хоче дізнатися фон. А потім «Не ходите до ворожого казника», багатошарова реальність відкриває всю свою славу, з усіма дорослими комплексами і емоційними травмами дитинства. Приватні коментатори можуть навіть «дивитись» те, що і як в дитинстві «дощ» і що стало гіпертонічним на пологах. Якщо так ретельно – «завдяки лінії» люди почнуть шукати життя навколо, то фільми та серіали зникнуть як зайве. І хто-небудь бачить життя цього світу, не бачить життя цього світу.

Про коментатори соціальних медіа.

Побачити, послухати, слухати (Я апологую заздалегідь, в деяких персонажах ви можете розпізнати себе) Ви, безумовно, знаєте, що це "випадковий" збіг, проте, отримувати вам знати, що ви будете інформативними і лікувальними одночасно.

1,1 км Вниз - "Знизу - п'ять" / "Знизу - два".

Беліф: Білеви в чарівній потужності обгортань / плит!

Людина, яка прийшла до оцінки, що означає, що людина, до якої важлива оцінка, збирає оцінки себе, вибачає їх, приймає почесне місце в іконостасі. Якщо людина приходить з пустою коробкою, яка говорить про «гу-я» або навіть «необхідний» і вважає, що вона може бути «простежена» без розпакування і отримати емоційний ефект.

І тут не менше писати і ціна tag клей - значення і переваги не додадуть. Коли людина не має власних думок, досвіду і хоче спілкуватися через брак тепла і визнання.

Він використовується для того, щоб отримати його від інших, тому що право дати його собі, забрали в дитинстві. Тому багато людей дійсно вважають інформативним, тобто намагаються годувати те, що вони їсти себе, навіть якщо це їжа, яка вже була «заїжджати» один раз (для чану). Особливо індексовано в таких коментарях – «це не варто звертати увагу», і т.д. У той же час такі люди можуть наполегливо і наполегливо займати місце на повітрі. (?)

Життя драми: Вічний термін нашої системи оцінювання освіти. І хто не потерпілий? ви запитаєте, алас, практично кожен. На жаль, вони позбавлені права на їх думку, їхні бажання як дитина, і це несвідомо зроблено батьками.

Анекдот:

- Вовочка будинок!

Я хочу їсти або я холодно?

до Ні, ви спати!

Про те, що ви робите. З цієї енергії з організму «збити» в голову паралізував тіло і дитина не може залишатися «живим» в його спондині. Тоді дитина почала існувати з поглядом, з фоновою думкою, що вона постійно повинна зважати і шукати це «право» те, що саме і як робити, хочеться і навіть думати. У такій обстановці дитина повинна захищати себе. Життя – це коло трьох стратегій: відчувати винність, виправдати і відлякувати. Це паралізує імпульс для створення для страху помилки. Дитина відмовляється створювати, і якщо він не створює, що він поважає себе? Тому ці люди часто залежать від чужої поваги і визнання. Ці люди спілкуються з ярликами і узагальненнями, приховуванні за гарною упаковкою вони думають, що вони не видно.

До речі, оцінювачі не завжди критичні коментувачі, цілком зрозумілі. Праймові коментарі цінні в собі тим, хто піклується. По суті, коментар стає наказом про величину більш цінним, якщо є уточнення того, що спійманий/сюрпризований/міжнародний. Тоді вона йде в категорію обговорення, яка стає абсолютно різною творчою грою.

Що робити з оцінками

Виправте слова, звичайно, скажіть, як добре він (а) є (вниз, п'ять).

Що дає?

Виправте інсульти, іноді «проти вовни» оцінювача і дає йому можливість «заспокоїти» власну красиву і «коректну» обгортку.

2,2 км «Це буде право на вас піти і зробити це. й

Беліф: Він твердо вірить, що «правда» існує на всіх і хто знає, як «право». й

Людина, яка надає консультації в режимі edification, коли це не задається, є результатом відсутності визнання в житті. Діяльність такої людини у світі не пов’язана з баченням його автора. Ця людина в соцмережах іноді намагається бути корисним.

Радник «в червоному» – оціночний приховування за порадами, які стверджують себе за допомогою консультації з позовом до позбавлення, наприклад «прочитати більше». й

Життя драми:

Радник хоче продемонструвати себе, але в дитинстві він був пропсований для нього – кажуть, що «Я-кух і худий» нехай і людина залишається «вчитися, навчатися і навчатися знову» – він робить його і пропонує інші. Таким чином, персональна драма Консультанту не дає сценарію успіху, він завжди відчуває, що він ще не компетентний і дуже дратує людей, які роблять щось і менше турбується.

Що ми робимо з радником?

Ви можете звертати увагу на його мету/замовлення і повернути його до неї, повідомивши, що це не ваше значення. Зрозуміти його, що люди мають різні цілі і значення, і він також може прикрасити себе, якщо вони стають застарілими.

Що дає?

Як правило, радник змін в тон: розслабляє або, навпаки, штамифти, привертають увагу і щасливі з інсайтом (тобто люди мають різні значення) подумають про право людей, які мають різну особисту «праву і красиву»

3. ЕКСПЕРТ: "Дів це ... отримав ... це" "це відбувається ..." ", коли ..." поділяє свій досвід на тему в стилі наратив.

Беліф: Все, що можна протестувати експериментально слід перевірити всі себе. Тексти пісень, а це означає: Він вважає, що тіло, розум і емоції надаються людині для практичних досліджень і власних експериментів.

Зауважте, що цей тип людей дійсно керує описом того, що відбувається, не оцінити – це мистецтво володіє тими, хто прагне пропустити багато подій через себе. Будь ласка, не плутайте їх з «читачами». Читачі – «довідники» про «право» та «експерти» про «тіори». Вони не радять ЕКСПЕРТІВ – вони діляться тим, що працювали для них особисто або для тих, хто знає за допомогою ручної роботи. Що «полювання» отримав ЕКСПЕРТ, який приносить / пропозиції для загального розгляду. Якщо «гра» підійде, то без засвідчення порад буде прийматися і використовуватися тим, хто «сум-і-сам».

Драма: Це сини теплих, пуповинних, але ледачих батьків – коханих, але не розглядаються. Отримали перше (до 7 років) їх «необгрунтне навчання» у дворі. Вирощування в колі однолітків з великим полем для ігор і експериментів, з дозволу на використання речей з домішками для вивчення їх властивостей.

Що робити?

Найсвіжіші подальші дослідження в суміжних областях.

Що дає?

Нові проекти та мислення мандрівників та ініціативних партнерів.

4. У “Ви автор, я шкодую, idiot Vasya...”, Він не знає, хто (що) він говорить про ... й

Беліф: Завжди повинні бути героями!

Якщо сонце не підійме до цього ранку, я буду сонцем! І якщо для цього я також потрібно рмувати і кинути блискавку, то для гарного призначення, звичайно, з задоволенням.

І це красиві і мужні люди, які більше не мають значення в своїх оцінках (вони заспокійливі), але ще добре пам'ятайте, як оцінки / етикетки впливають на їх сусід і тому часто не соромляться вираження себе, коли вони переплітаються для когось. Вони використовуються в якості зброї для гарного призначення.

Драма:

Як діти, їхні сім’ї мали героїчний приклад належного використання гніву або прикладу гнучкої та життєздатної інтелектуальної оборони з хвилюванням.

Що робити?

Ось людина має активну позицію, вона буде достатньо для нього, щоб мати свій факт прийняття, навіть німий – він вже користується ним і дає йому визнання. Герої зазвичай самодостатні. Оцінити, якщо це небезпечний вид і іноді "заповнення" населення.

5. Умань NYASEKA ... mi-mi ...

Білоус: Що добре підкорить зло, і тому треба з'являтися добре з усіма його

«Дівчина природа» – аватари часто обирають природний пейзаж, трупи, ручки / ноги (лімблички, не тулуб; не плутайте, будь ласка, тулуб про інший ) Атрибути «нативного» стану кав’ярень з сердечком та хазею, променями, блискіками та кошенями)

Він спілкується про себе, а також природа себе, що вона існує і ви щасливі. Персоналізація – ні, це дуже страшне – може знайти несправність з чимось, а природа та окремі частини тіла, такі як кошенята, ідеально підходять, і універсально визнані божественно красивими.

Звісно, він чекає на розуміння краси і в ній, на вашу частину, і буде дуже щасливим.

Все добре!

Драма: Така дівчина може вижити яскраву драму психологічного зловживання або позбавлення дитини. І побачити жорстке протистояння батьків, спрямованих на себе і своє право і приймати рішення відтепер не заважати в будь-якій війні, не брати з боків, так як я любила і батьків, і що чудовий час, коли був мир / трюс.

Розплідник зазвичай не глибоко. Небезпечний для неї, щоб заглибитися в нюанси, можуть бути невідповідності і деструктивні полеми, щоб вона не була ступеню, але тому що вона боїться там. Таким чином, «помагачі» – це «гуни» і часто дитяча міопія захищає від деталей і деталей життя.

Що робити?

Посмішка і хвиля! Зігріватися, приймаючи їх, може раптово відкрити свою глибину, але більше обличчя. Якщо ви хочете підняти їх, ви можете поговорити з ними дуже поступово. Вони часто тонкі, вразливі і несподівані в своїх дитячих оповіданнях.

Що дає?

Природна ситуація патронату, ніжності та визнання тепла.

6. коди "гу-ня, рибка бухти"

Білоус: Всі люди, злий! Я добрий, сидить тут в дупу ... зйомки.

Він дуже відхилений несправедливістю життя. Крім того, він може мати прийнятну ситуацію, але це не впливає на ступінь щастя в житті та самодозуванні в кодуванні. Це людина, яка так втомилася від власної залежності від оцінки і того, що він постійно повинен вибрати щось, яке в помсти тепер кладе всіх двох і часто матових. Він простягається заздрістю позитивних почуттів, подразненим «залученням» інших, щоб жити і зробити з іншої держави.

Драма:

Це, не дивно, що полярна пара NYASHECHKY є партнером в травмі.

Так само, в дитинстві, бездіяльність від нездатності впливати на сварки батьків і вразливостей від розпаду, щоб змінити щось. Вони вперше вибирали один з батьків, а потім стали розбіжними, і зараз, глибоко всередині, вони сильно засуджують себе за бджільництвом і будучи зраджувати або використовувати їх батьками в війну між ними. Вони не знають, що вірити чи що вірити. Коли вони виростають, все ще потрібно замаскувати цю настій і якось брати участь у житті. Ось вони тримають «неправильне захист» (часто, звичайно, але є також дівчата). Дівчата будуть «похитатися, як вони дихають» і знецінювати всіх, хто намагається зупинити їх.

Що робити?

Надішліть смайлики з вашої сестри травм і залиште їх до психологів і психіатристів.

7. «Я хочу, щоб ви були... Я шукав тебе. й

Він сказав: «Це не добре говорити про себе і свою роботу. й

Милі люди, з дивним непрямим запитом для дружби та одночасним використанням шансу продемонструвати себе в дії.

Драма: Нерідко жертви цього конкретного батька «Не злипають». й

Відчуйте себе, коли потрібно говорити про себе. Це те, що вони апологують. Але після цього, коли поїзд залишає, їх амбіції зловили і вони неприпустимо, і з'являються в чужий процес з історією. Нерідко Гвастука йде в поєднанні з радником, щоб виправдати хоча б якось демонстрацію «І-історії».

Що робити?

Зверніть увагу, що ви почуєте свою історію. Вона має право бути навіть без суперечок ваших слів.

Що дає?

Швидка роздільна здатність. Сильний взаємний любов (після того, як вони дійсно хочуть бути такими, що ви в сміливості, щоб показати себе) або безпосередній рейс від поле бою (якщо висить в антагонізм до світу)

8. PANIBRAT "Я не знаю вас, друг... ви не можете це зробити."

Білоус: Всім чоловікам Брати!

У зв'язку з тим, що з знанням матерії, яка, звичайно, іноді, може бути варена. Він говорить про щось...

Так, забуває вказувати низку речей, бо вважає, що вони не важливі для досвіду худоби та приналежності. В цілому це не небезпечно: вона не вкусає, якщо вона трамвайка, то як великий хороший ведмед і його шкіра пишна. Якщо все, ви можете піти там і ставити або поговорити для життя, як з великим старим другом ... про минуле.

Драма: Дитинство у великій нозі сім'ї, клас улюблений, син/дочка - полк. З цього і раннього досвіду всього світу як великий будинок.

Що робити?

Ви не повинні згинати його, навіть якщо він зашкодить вашу гордість, не перетвориться в кодику, він з'явився на вашій стіні в FB не для війни, але для віри в братство. «Пляж на плечі» з коментарем друзів, і це може зробити щось нове або не менше тепло.

9. Навігація Оопс, ви дійсно означали, що я думаю.

Бельяв: Вони вірять, що секс є основним інстинктом.

Енергетика, емоційні жінки. Якщо ця субособистість не входить до складу цинічних кодів та / або ессенджера, то без надмірної вразливості це жінки, так легко і дуже незрівнянного зв'язку в мережах (не так багато хто відправляється як флірт). Знімання натягу «використає» ситуації, і так само, як відбувається атака неагресивної вразливості, як реакція на страх. Вульгарність заперечує ситуацію, але запобігає пологам щось реальне.

Драма. Як правило, ці дівчата, в самому серці дочки батька, змагаються з матір'ю за любов батька, і в той же час знають про свою красу і часто з гарним першим сексуальним досвідом.

Що робити?

Відчуйте себе представником протилежного сексу, незалежно від теми, що обговорюється і радіє їм, але небагато, або важко зупинитися і стіну в FB може придбати колір «червоних вогнів».

10. Подруги (Hero Lover) "Любов. любов. ?

Білоус: Вона вірить, що компліменти приємні кожній жінці, і це спосіб її серця.

Мама син, який мама вчив "коректно" лікує жінок, тому що тато не знав, як кинути Він базується на променях романтики «використання особистого життя». В мережах є більш комфортний і дуже дешевий варіант для знайомства.

Що робити?

Якщо у вас є жінка і у вас є особисте прохання, то будь ласка, frolic. Якщо такої мети немає, краще ігнорувати її. Оскільки будь-яка спроба перенаправлення зв'язку на інший канал буде автоматично сприйматися як фліртинг.

11. ТРОЛЬ (Шата) "Ха-ха ... це означає ... wow!" "Що ви дізнаєтесь про те, що ви дійсно захочете!

Білоус: Що все, що надходить на дисплей, щось приховане!

Шукаємо приховане значення в все. Знаходження кнопки «смак» на заряджені теми, які проходять через між лініями вашого посту – відразу пресує, це і фоліки.

Драма: Дитинство цікавий, але не обов'язково безхмарно, проведений в подорожі і подорожі. Своїм батькам можна назвати «скаже» тому, що почуття гумору було сформовано дуже рано. В якості стратегії знайти цікавий і насолоджуватися все, що відбувається і підключіть «інконвенент».

Що робити?

Вони бояться і "відступник" звичайного, п'ять седатив. Якщо у вас є залежність від оцінки та страху впливу, на них стягується плата за темами та «скалетами у шафі». Тим не менш, ви можете відписатися навіть від того, що ви не робили, тому TROL буде заспокоїти швидше. І Бог забороне вас захищати себе, якщо він вийшов в сороку тему - він не може залишити камінь неперевершений. Так грайлива і, до речі, може значно підірвати вашу картину світу, показуючи їх зсередини. Зробіть задоволення від нього або стріляти себе прямо.

Результат: Вони творчі друзі з високим IQ і невичерпним почуттям гумору.

Ну, мабуть, все (можливо, ті, що залишилися ненав'язані, тому ви звітуєте, або краще малювати J).
Ці милі персонажі, ви вгадали його, може прийти до вас в парах / в одному обличчі і crawl на вашій стіні.

Насолоджуйтесь спілкуванням в будь-якій комбінації. Не боятися бачити і побачити.

Тут я згадую одну живу сцену в Сімферополі на зустрічі з Славою Гусєвом.

Один зі своїх студентів поділився своїм дискомфортом при виникненні інших.

Люди, ви знаєте, що це іноді.

Слава йому.

- Ви в клітку. А ті, хто йде в зоопарк, звичайно, цікаво подивитися, і хто за барами, що таке тварина? Ви вийшли з клітки і починайте шукати людей в клітках.

П.С. До речі, завдяки дівчатам з «росій в ОАЕ», які надихнули мене своєю діяльністю, писати цю статтю. Видання

Автор: Наталія Валицька

P.P.S. Не пам'ятайте, що просто змінюючи наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: valitskaya.com/wp/contact