12 «overheard» оповідань прямо з дитинства

р.

Як дитина, багато речей відбувалися до нас: смішний або не, смішний або трохи сумний. Є навіть особливий проект, який допомагає людям анонімно поділитися своїми враженнями.
Веб-сайт Я збирав деякі історії з першого слова. Так ми пропонуємо, що ми покладемо речі на стороні, і пам'ятаємо хороші речі, які трапилися нам у дітей.

• Найкрасивіша новорічна пам'ять з дитинства: мій брат і я дав багато солодких подарунків (на ялинку в школі, з ранку на роботі моєї матері). І так ми заливаємо всі ці солодощі на столі моєї бабусі і почали ходити. Так що ви закінчите два великих цукеркових подарунки - що він любить і що я люблю. Вже два години боротьби, війни та перемир’я. Я розумію, що мій бабуся навчив нас поділитися і дати. Я все ж намагаюся залишити щось до нього, і він буде залишити його до мене.
  • У моєму дитячому садку напередодні Нового Року всі діти були запропоновані костюми, щоб вибрати з Тут були всі види тварин, і мені сподобалося костюм свині. Я теж любила дівчину, яка зламала на той же день. Після проходження сліз, snot, бореться і покаже між нашими батьками, я отримав костюм безпечно. І тепер я дивлюся на картину з цього ранку: стоячи серед котів і заєць, такі щасливі, без зубних поросят! .
  • Як дитина, він знімав фотографії, кладуть їх в конверти і кинули їх в поштових скриньках, щоб ледь бабуся в нашому будинку.
  • Всі дівчата в першому класі одягалися як сніжинки і принцеси. Я не люблю ці костюми. Так мій батьки і я прийшов з костюмом собаки. Я мав капелюх з собакою обличчям. До вовняних штанів і светр пришивають хвіст, касава і манжети лискою. Такий милий хутряний собака! У тренажерному залі, де відбувся ранок, з'явився хребтовий дуб! Всі принцеси носових сорочок і reituses! Це був хороший вигляд! І я був дуже теплою!
  • Як дитина, я прочитав фразу «Не мрію лежати на боці». Я зробив це так буквально, що перед сном я завжди лежав на спині і мріяв, як мій життя вийде. У той же час я впевнено переконався, що мрії будуть вірними, бо я мріяв без лежачи на мій бік.
  • Як дитина, вона проповідувала мамі, і навіть зробила її обіцянку, що вона ніколи не виростила. Моя мама захопила мене і сказала, що вона завжди бути молодим, і ви знаєте, вона тримає її обіцянку! Головне, хлопці, не старіти з серцем!
  • Як дитина, вона любила загорнути себе в білих листах і уявіть себе як давньогрецькі богиня. Я все ще люблю це!
  • У мене є два діти: я і мій брат. Вона часто плутає нас і викликає мене Олеза. І тепер уявіть собі: в магазині мій мама шути: «Олеяя!» І з гардеробної є дівчина в сукні. І так для життя. Назва чоловіка - Олег. Тепер, коли мій мама шути «Олеза!», всі три бігти до неї.
  • Я жив на півдні Росії. Сніжинки щороку, але це смішно невелике. Після того, як я був малюком, я запакував його в сумку і заморожував його для пам'яті.
  • Коли я був трохи, я отримав каталог Lego (і це було в 90-ті роки, і кілька моїх друзів може дозволити цей дизайнер). На одній з сторінок були представлені милі лялькові будинки з побутовими меблями. На цій сторінці я хотів би, що більше місяця, зокрема, «спади» з каталогом. Я хочу, щоб батьки зрозуміли мої пропозиції. Про своє бажання було сором'язливим.
  • Як дитина, моя мама затримала мене і сестра, малюючи карту нашої квартири і розмітивши хрестом, де скарб був прихований. У шоколадному барі або наступну картку. Через десять років, сестра бере на себе призи в польових орієнтирних змаганнях, і я походжу, і ніколи не втратила мій шлях, і обидва ми не розуміємо людей, які, маючи на карті на своєму телефоні, не можуть знайти щось.
  • Як дитина, я люблю час з дідом в гаражі: вони ремонтували щось там, горіхи-болти, довге миття від паливної олії ... Не обмежувався радості - які ляльки і пельмені з бабусям?! Я прийшов до мого діда, який пролягає через шість років після інсульту, і він дає мені фразу: «Запам'ятати, відремонтував мій Волга?» Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що кожен раз, коли ви прийшли, ви зафіксуєте мене занадто. . ?

www.fonstola.ru/ 104472-sneg-duet-zima-varezhki-devochka.html