7 Травми дочки Немовлята Мати

Як дитина, дівчина навчається вперше, хто вона – в дзеркалі, яка для неї – обличчя її матері. Вона розуміє, що вона кохана, і це почуття – що вона гідна любові і уваги, що вона бачив і почуває – дає їй силу рости і стати незалежною людиною.

Дочка нелюбленої матері емоційно відданий, або нездатний, або надмірно критичний і бурхливий Вчиться інших уроків на початку життя.й Вона не знає, що станеться поруч, чим буде мати з нею завтра, добре або поганий, вона шукає її любов, але вона боїться того, що реакція на цей час буде слідувати, і не знає, як заслугувати. Амбівалентна прихильність до такої мами вчить дівчину, яка взаємини з людьми, як правило, ненадійна, і вони не можуть бути довіржені, уникаючи наборів в її душі, страшний конфлікт між її пологами потребує любові і захисту і емоційного і фізичного насильства, вона отримує у відповідь.

Найголовніше, Потрібна дочка для закоханих не зникає навіть після того, як вона усвідомлює, що це неможливо.й Ця потреба живе на своєму серці, поряд з страшною реалізацією, що єдина людина, яка повинна любити її безумовно, просто для чого вона, не має. Щоб впоратися з цим почуттям, іноді це займає життя.

Дочкам, які виростають з реалізацією, які не люблять емоційних ран, які значно визначають свої майбутні стосунки і як вони будують їх життя. Найсумнішим є те, що іноді вони не знають причину і вірять, що всі проблеми мають власну несправність.

1,1 км Відсутність впевненості в собі

Немовляті дочки нелюблених матерів не знають, що вони гідні уваги, в пам'яті не відчувається, що вони любляться на всіх. Дівчинка може виростити день після дня тільки не чути, ігнорувати або гірше, спостерігатися і критикувати кожен крок шляху.

Навіть якщо вона має очевидні таланти і досягнення, вони не дають своєї впевненості. Навіть якщо вона має м'який і переконливий характер, голос матері продовжує звучати в її голові, що вона сприймається як її самостійно – вона погана дочка, невимушена, робить все, щоб поспілкуватися, «у кого це виросло, інші діти люблять дітей. й

Багато хто вже в дорослому житті кажуть, що вони відчувають себе, що вони “хати людей” і їх таланти і характери захоплюються деякими недоліками.

2,2 км Відсутність довіри у людей

«Це завжди здавалося мені, чому хтось хотів бути друзями, і я почав дивувати, чи є будь-яка користь». Таких відчуттів виникають з загального сенсу небезпеки світу, що переживає дівчина, чия мама малює її ближче до неї, після чого відштовхує її.

У майбутньому вона потребує постійного підтвердження, що її почуття і відносини можуть бути довірені, що вона не буде відштовхуватися наступного дня. "Чи любиш мене? Чому ти мовчить? Ви не залишите мене? ?

Але, на жаль, самі дівчата відтворюють у всіх своїх відносинах тільки тип вкладення, що вони мали в дитинстві. І як дорослі, вони пригнічують емоційні бурі, пухи і вгору, поломки і солодкі примирення. Справжня любов для них - обсесія, пристрасть, магічна сила, ревнощі і сльози. Спокійний зв'язок довіри здається нереальним (так само не можна вірити) або нудним. Проста, недемонійна людина навряд чи зловила свою увагу.

3. У Відповідність у захисті власних кордонів

Багато хто з тих, хто виріс в кліматі холодної байдужості або постійної критики і непередбачуваності говорять, що вони постійно відчували необхідність догляду за матір'ю, але при цьому розуміли, що вони не знали ніякого способу його отримання. Що ви посміхалися сьогодні може бути відхилений з роздратуванням завтра.

І як дорослі, вони продовжують шукати способи застосувати своїх партнерів або друзів, щоб уникнути повторення цієї материнської холодності на всіх витратах. Вони не можуть відчувати межу між «холодними і гарячими», потім підходити занадто близько, шукаючи такі взаємовідносини, які партнер змушений відступати під тиском, потім, навпаки, боятися підходити до людини за страх, що вони будуть відштовхуватися.

На додаток до труднощів створення здорових кордонів з протилежним сексом дочки нелюблених мам часто виникають проблеми з дружбами. «Як я знаю, чи дійсно мій друг?» "Чому мій друг, мені важко сказати, що ні до неї, і в кінці вони просто починають протерти ноги знову. й

У романтичних відносинах такі дівчата демонструють непристойну в'язкість: вони уникають інтимності, хоча вони шукають тісних відносин, вони дуже вразливі і залежні. «Увімкніть світ» «Такі згортання під чохлом книги». Або, як екстремальна оборонна постава, «не» на будь-яку пропозицію, запрошення або запит від чоловіка. Побоюючись занадто великий, що зв'язок призведе до того ж болю, що вони відчували, як діти, коли вони прагнули материнської любові і не знайшли її.

4. У Низька самооцінка, нездатність розпізнати свої переваги

Як один з цих нелюблених дочок розповів про терапію: Як дитина, я піднявся, в основному струганий з недоліками, вони не говорили про чесноти - так, щоб не покарати мене. Тепер, де я працюю, я сказав, що я не проактивний, і я не перейде вперед. й

Багато людей говорять, що це був реальний сюрприз, що вони змогли досягти чогось життя. Багато людей відкладають момент останнього з точки зору нових знайомих, знаходять краще завдання, щоб уникнути розчарування. Неприємність в цьому випадку буде означати повне відторгнення для них, нагадуючи їх відчайу, що вони пережили в дитинстві, коли їх мама відхиляла їх.

Тільки у дорослому віці нелюблена дочка вдається вірити, що вона мала нормальний вигляд, а не «це волоски», «не в нашій породі» і «який візьме тебе так». Я прийшов на стару картину себе, коли у мене були діти, і я бачив гарну дівчину на ній, ні тонкий, ні жир. Якби я виглядав на очах інших людей, я не зрозумію, що це було мені, мій мама “оленок”.

5. Умань Уникнення як оборонного реагування і як життєва стратегія

Ви знаєте, що відбувається, коли час знайти любов? «Я хочу бути коханим», – дівчина, яка відчувала дитину, як дитина відчуває страх десь у серці: «Я не хочу знову боляче.» У світі є потенційно небезпечні люди, серед яких в якомусь невідомий спосіб ви повинні знайти себе.

6. Жнівень Надмірна чутливість, «тонка шкіра»

Іноді невинний жарт або порівняння викликає їх сльозам, тому що ці слова, так легко для інших, падають нестерпною вагою в душу, пробуджують весь шар спогадів. «Коли я перейде до чужих слів, я особливо нагадую себе, що це моя спеціальність. Чоловік не може зловити мене. Також такі нелюблені дочки в дитинстві важко впоратися зі своїми емоціями, адже вони не мали досвіду безумовного прийняття їх значення, що дозволяє стояти на ногах.

7. Про нас Пошук материнських відносин у чоловіків

Ми додаємо до того, що ми знаємо, що є частиною нашого дитинства, що це може бути. "Я не був до тих пір, поки я зрозумів, що мій чоловік лікував мене, як мій мама, і я вибрав його себе. Навіть перші слова, які я сказав мені, щоб дізнатися мене, "Дізнайомтесь про те, що таке шарф??" Зніміть його. Я знайшов його дуже смішним і оригінальним часом. й

Цікаво: Мама не любить, тато не зачаровує.

Познайомтесь з дитинства і визначте свій тип особистості в Еннеаграмі

Чому ми говоримо про це зараз, що ми вирощуємо? Не кидати в розпаді картки, які доля нас дала. Кожен має власний. І Щоб зрозуміти, як діяти і чомуй Дуже важко виростити без любові, у вас був цей непростий досвід, але багато людей пережили однаково і вдалося подолати його. Видання

Кредит Пег Стереп

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: gestaltclub.com/articles/stati/obshchaya-psikhologiya/6894-docheri-ne-vovlechennykh-v-nikh-materej-ranenie-7-ranenij