Чому люди з’являться на свою особистість і життя на рік

Почати з двома лапками:

"Чи не сказав, що він любив мене. І я сказав, що ви не любите мене, ви любите свою любов. Не люблю, це самопізнання. Ви не думаєте про мене, але як ви відчуваєте про мене. (J. Fowles) "Кольектор"

«Як ви можете виконати свої побажання і не Ваші? й

- "Я не вірю."

- «Що відбувається, якщо ти хочеш? Або принаймні, є те, що ви не хочете робити? Ви не хочете чи не бажаєте?

Я торкаю їх. Вони залишать мене. І я думаю, що це правда, що я поганий. й

- "Ви добре."

- "Не скажеш."

- Чому? Що відбувається з вами?

- Я руб. Я боюся, що ви вдарите мені зараз. й

(Типічна робота з жертвами емоційного зловживання)

Я не буду писати про фізичне насильство. Я говорю про емоційні.

Бажання мати владу над особою як об'єкт маніпуляційної сировини на внутрішньоособистісний конфлікт контролю / подання (див. ОПД-2). Контроль об’єкта з точки зору «власника» призначений для забезпечення безпеки «привид». Сам об'єкт розповів, що вони діють у своїх інтересах. Визначення компетенції его-функції партнера (можливість вибору та самостійного спілкування з навколишнім середовищем), декларування іншої малогалузевої в питаннях його життя.

Скаргаючись про необхідність управління турботою про бідні (маленькі, хворі, безневинні в цьому безглуздому світі) сусід і любов для нього - Ви є коханою людиною. Ні один ніколи не сподобається вам. У випадках, коли 40-річний чоловік виростає у дорослий і управляє втекти з боргової в'язниці, він подрібнюється в спині: «Я витягнув з грязі!» Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче вас.

Відомі наративи таких ситуацій. Вони демонструються нам в обструктивній серії. Вони розповідають про знайомства. З її поглядами можна уявити, що він сказав їй? Чому вона тримається? Нехай він йде.

Дякуемо!

Це чарівне слово.

З-за кордону, здається, що це легко жертва насильства, щоб прийняти речі, як це, падіння все і, як біблійний Лазарус, піднятися і йти.

Ось що Петро Філліпсон розповідає у своїй главі про сімейні системи у відносинах: Я хочу, щоб клієнти зрозуміли, що вони сердяться і які потреби або бажання вони не хочуть стикатися прямо зараз. Це завдання для багатьох дітей, коли вони сердяться на своїх батьках, а замість переїзду в контактні відносини, їх батьки зупиняють його і розповідають їх дітям, які вони «поганяють». З часом вони хочуть боротися зі своїми відносинами з мамою і дадами і миттєво відчуйте похилого страху, що гнів знищить цей зв'язок. Що може бути вірним! Хто ще не готовий прийняти гнів, навіть якщо вони більше тридцять років.

Я рекомендую клієнтам обговорити нові стосунки з близькими, особливо батьки, любителі та діти. Я думаю, що це ідеально підходить для клієнта для вирішення важливих відносин, навіть якщо вони вимагають, щоб вони отримували велику складову себе.

Для збереження системного гомеостазу і лояльності в сім'ї людина жертвує свої інтереси і потреби. Не перестати любити, не бути самотніми. Це соціальний розуміння самотності, що не належить до певної бажаної та зручної конфігурації.

Таким чином, молоді та немолоді люди, які цінують довідкову групу, вибирають діяти відповідно до своїх значень, але самі AGAINST. Здавалося б, Лоти брехні. Вони не відчувають себе багато. Для виправлення потенціалу почуттів призводить до почуття і переживання себе, і тим самим, щоб стати усвідомленням власних реальних потреб. І це так важко опинитися і сказати, "Усе, дитина, я від тебе від тебе." Я хворий на тебе, шкода, tiramisu. Хочу сосиснути лікаря і булочку. Я хочу кефіру.

Довідкова група буде відхилена. Довідкова група сказана, "Не вдалося, сидіти і продовжуйте дачу." Довідкова група перетягне вас танцювати, так як вона налаштовується для танцювання на такому і в такий момент. «Чому ти зробиш мене танець?» Я не роблю тебе DON'T DANCE!, група посилань вперше змога не вся лінія, а потім атакувати той, хто поганий, щоб викинути на велику шкалу. За допомогою розмежування його з втратою любові та вподобань, що належать електриці.

Ми любимо наші довідники. Вони побачили нас і благословили нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Продали нам місце в бізнес-класі швидкознімного лайнера соціального успіху. Так само, як рай умба матері. Я не хочу йти, щоб пекти в непередбачуваному світі.

Де ніхто не любить нас так багато. Тому ми збираємо і погані. Що ми сказали нам. (За посиланням, будь-яка довідкова група є материнською цифрою.)

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли ми знаємо ці потреби. В іншому випадку ми ніколи не досягнемо своєї свідомості. Як ми навчимося вірити, що інші краще знають. Ті, хто вирішив нам, як жити.

Селфі і зловживання

Спочатку наслідки емоційного зловживання. Я маю на увазі, як розпізнати.

- Розсіювання, розщеплення. Людина змушена розбити від почуття себе і визнання своїх почуттів, тому що в іншому випадку він не пережили. Я заморожувати. «Я не відчуваю нічого, коли я говорю на мене.») Не доглядати. Створює ілюзію омніпотентного контролю своїх почуттів і оточуючих людей за допомогою непристойного монолітного образу. Це ресурс, звичайно, але вийдуть бокові шляхи в дійсно важливі ситуації.

- відмова від зловживань. Я думаю, погано важливо людей. Подуматимуть інші важливі люди. (Ні, що не сталося, і це не може.) Шановні друзі! "Ні, моя мама любить мене. вона свята жінка. З малією жінки, яка залишила гідну сім'ю, яка була виведена як благородна дівчина і стала вагітним на святах перед випускним класом в протесті, можна сказати, що ідеаліонізм, який панує в таких сім'ях, втілений в армійський дрилі, дуже високі вимоги до себе і дітей, обмеження до фізичного виховання свободи руху, покарання за найменшу невідповідність з загальним рядом сім'ї, обіцяє любов до точного дотримання і постійної чорної пошти і маніпуляції.

- Визначте рапір. синдром Стокгольма. «Чи не вдарив мене, я міг бути поганою дружиною». Він хотів, що був кращим. Навіть коли шкода, викликана насильством, гасіння продовжується: «Я не знаю, що він зробив. Він мав тверде життя. Ще гірше. Я знаю історію, слухаю – є дитина, пов’язана з акумулятором протягом багатьох років.

Нездатність до вербалізації потреби або запиту на лікування Це означає, що травма сталася в передвербальному періоді. «Я не знаю, що хочу. Я просто відчуваю себе дійсно, дійсно погано. «Що ти хочеш від мене? Залиште мене самостійно.

- Профлекторний рятівник. Комплексний альтруізм. Абелійські тенденції. Самозабезпечити. Надмірна гуманітарна активність. (80% американських медсестерств – дочка алкоголів, які знають, як навігувати небезпечні реалії.) Захищаючи та заощаджуючи інших.

Вирівнюйте межі особистості або їх відсутність. Нездатність сказати ні.

Почуття поганого або недостатнього. Як компенсація та реактивна освіта – тимчасовий почуття онука. Знайдіть стосунки, де партнер надає свою ідеальну частину (наприклад, деякі люди створюють стосунки тільки з дуже красивими або тільки відомими партнерами). В той же час не можна підходити до життя, реального партнера, оскільки існує ризик розпаду ідеального. Попри те, що він знищить або сидить потвором. Або щось ступеню. Таким чином, ідеальний образ себе, як добре згорнеться. Партнер здешевлений невеликою деталью. «Я не знаю, якщо мій партнер далеко. й

Партнер, в свою чергу, також може почути епічну і глуху, як трубки в перенавантаженні Вагнера, дальність Ідеального Покера. Ваш партнер повинен бути змінений або не пускати. Не дозволяйте мені закривати. Зберігати. ПАРТНЕРСТВО РЕМОНТІВ. Немає в цьому зв'язку. Вони навіть бояться говорити чесно. Не готовий прийняти партнера як амбівалент – «поганий» і «добрий». І покажіть себе як амбвалент. Вони відкатають себе і стерилізують свого партнера. І навпаки. Або регулювання. Вирішуйте себе та інші. До повного зникнення кордонів і особистості в цілому.

- Гільт перед світом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Як і делегувати владу, перевернути відповідальність і заявити ініціатор того, що сталося. Вони легко згодні. Вони повинні дати щось в поверненні для прийняття та любові. Всім.

Це зроблено за допомогою маніпуляцій: «Ви краще на цьому». Ми не так добре, як ви. Ми підемось прогулянку або, наприклад, продемонструвавши всі заняття. Ми точно знаємо. Згода особи або залишити за ним, або через те, що, нарешті, він був любим і визнаний. До тих, хто пішов на прогулянку. Ті, хто зробив і не скажеш, не соромно сердитися або ставити в кут. Надії, що день і час прийде, і вони будуть помітені і оцінені. Що не буває.

Визнання агресії як любов. Відмова як прийняття. Холодний як норма партнерства. Звичок відторгнення як норми. Орієнтація на модель відносин, прийнятих в батьківській родині - батьківсько-чизний або маринований, як єдиний відомий і тому постійно в пошуках втілення і розмноження дорослим партнером.

Тому несвідомий вибір потрапляє на партнера, чия несвідома сфера нагадує несвідому сферу батьків. Відтворюється нескінченна кількість разів на той же сценарій. Схожі їздять на дівчат-нагородах (так кажуть, що мати колишніх відмінних студентів, які навчають своїх дочок, ніколи не суперечать старшим старшим старшим, слідувати замовленням і не злипатися з їх потребами, так як це не дивно). Інферальні бітчі натиснути красивих хлопчиків (так само кажуть, що мати хлопчиків, які надихнули, відчувати себе поганим, що світ є ворогом, життя біль, але краще бути успішним, а потім все буде відбуватися, потрібно вірити тільки вашу матір).

Сцена повторюється багато разів надії, що вони, нарешті, будуть любити безумовно. Але завжди допущена до відмови, оскільки запит звертається до партнера, з яким такий результат неможливо. Тато не вдалося. І мій мама. Припиняє згортання після ряду спроб переозброєння партнера шляхом взаємного контролю та зловживання.

Визначте любов неперевершеним, небезпечною ситуацією ("Чи хоче щось від мене") Немає нічого. «Я не можу бути коханим». І в якому описано вище цей пункт. Краще потрапити в звичну, але боляче становище, ніж породити кліщ знає де без карти.

Слід зазначити, що жертви емоційного зловживання почувають себе живим, коли вони знаходяться в боці. Примушені (як я писав раніше), щоб замерзнути, вони потребують гіперстимуляції, щоб відчути себе. Вони не вражають страшними історіями або відлякуються складними ситуаціями. Іноді єдиним способом жити є боляче себе (або іншого). А потім є довіра в той, хто викликає цей біль. Недовірити когось, хто виступає в іншому вигляді. Один з парадоксів зловживань.

Ефективні вибухи в ситуаціях тиску або обмеження, які не передбачають такі сильні реакції.

- Провокативна поведінка. Запрошення іншої особи до відносин, де вони будуть змушені показати екстремальну жорстокість. Йокер спровокував Бетмен ("Хіт мене!"). З бажання зігнути Ман-Бат, які за визначенням не вбивають. Зроби його вбити. Пам'ятайте, що батько Йокера досить своєрідний, що психіки дитини не залишатися в порядку.

Ми також пам'ятаємо, що його батьки загиближилися перед маленьким Брюце-Шейном. Починав боротися з зло. З різним дизайном ДНК і вихованням в різних умовах, Бетмен може стати Джокером. Таким чином, ядерні психопати, що відрізнялися їх відсутністю совісті, можуть стати блискучими злочинами з відповідною освітою, або вони можуть бути відомі як блискучі юристи.

Проведення травматичних епізодів у вигляді бурхливої поведінки. Наприклад, діти, які потерпілі від фізичного насильства, висловили очі пупій і катування тварин. У короткометражному фільмі «Я ніколи не повернувся сюди знову».

Вирощений потерпілий від насильства з його загартованою, сильною частиною (актуально внутрішнім терапевтом) захищає себе від світу, часто робить профілактичні рейди на ньому. Помста. Перші атаки. Скарбований як імітуючий комах. Або, в патологічних випадках, доросла помста. У зв’язку з тим, що Марілін Муррай працював у в’язках з підлітками, засудженими за насильство, виявилося, що всі жертви фізичного або психологічного зловживання у батьківській родині.

ПТСД та психоза, соматизація, залежна поведінка.

І тепер обличчя емоційного образу. Форма обличчя.

- Пряма дієслова агресія. Приниження, знецінення та відторгнення — в приватному або в публічному режимі — партнера.

Як дитина: "Ви погано. Ви не знаєте нічого. Ідіот. Ви не можете правильно протирати пил. й

Кондиціонер для дорослих: Шукайте свій ас. Ви не отримуєте ніяких дверей. У вас є непристойний голос. Ступні речі.

Відмова від визнання партнера як відповідного партнера або партнера в цілому.

Як дитина: «Не мій дитина». Уг!

Умовно дорослий: Як ви думаєте, що? Ви? Чи знаєте ви, що я мав?

до Огляд життя партнера. Приховати замість нього, коли і як він повинен робити, подумати і відчувати.

Як дитина: "Не дайтеся відображати ваш батько", "У таких випадках необхідно обійти." Вам буде балерина, а не географ. Я не знаю, що ви хочете. Ми знаємо краще. Ми з батьками.

Терміново дорослий період: "Ви чуєте щось!" Ви не можете відмовлятися від мене. Так що якщо я сказав, що руки були захоплені? Я розповідаю правду. Вам не потрібно їхати до кафе. Дружина повинна залишатися вдома, кинути роботу. Що робити з корпоративними начинками? й

- Маніпуляція, blackmail, загрози.

Якщо ви не закінчите чверть п'яти, ми не будемо любити вас, ви не будете йти в Грузію з вашими однокласниками, ми будемо заборонити фортепіано, ми не зробимо цього собаки, ви не будете виходити протягом тижня. й

І це те, що я особисто зустрівся у випадку материнських маніпуляцій, коли я був провідною групою підлітків. Мати-Дочка: "Якщо ви не зупинилися бачити, що в'єтнамська людина, я не даю тебе в гурті." Я збираю телефон і напишіть заяву до міліції. Мати є лідером гурту: «Якщо моя дочка не перестала знайомства, що в’єтнамська людина, то я зателефоную вам погані психологи і закрийте свій шарахашкінський офіс. й

Якщо ви не слухаєте мене, ви втратите. й

- Подвійні повідомлення. Контрадикція, взаємно ексклюзивні інструкції або повідомлення, що надходяться в послідовно на дієсловному, субстанційному рівні ("Поставити там"). Приходьте тут. Проживання

Або в той же час на заміському і невербальному рівні. Наприклад, комунікатор каже: «Я люблю тебе» – відштовхування або відключення від партнера з дисконтом. Або в одному соціальному середовищі він любить, а в іншому він відповідає. Що б частина приймача була спрямована, він втрачає. Оскільки комунікатор завжди може відмовитися від будь-якої частини. Він сказав, що це не те, що він означав. Відповідальність полягає в тому, хто нехтує Ви ідиот.

У цьому випадку існує заміна реальності. Ви можете керувати чоловіком божевільним.

Одержувач подвійних повідомлень має враження про відсутність підтримки. Вакуум з нічим не захопити. Неймовірно, з якого з'являються привиди. Імпресії виникають, коли людина використовується для полегшення іншого. Не відчуває себе добре. Не довіряйте своїх почуттів, втілення та спільне почуття. Ось як Тато навчив його. Коли ви не є, хто і що ви повинні бути в контакті з?

Визначте свій партнер за власними невдачами. Делегація Гільта.

Як дитина, сказав він, бо ви, що я не виграв Нобелівську премію. Я руйнував своє життя, подарував вам, ви хворіли нас, У мене є нерви зараз.

ЗДОРОВ'Я: Я кладу стільки грошей на тебе. Я відрізав. І ви, сумочка, замість того, щоб подякувати мені, ви дайте мені у світ зі своїм ступеним маленьким хлопчикам. Ви приніс їх, як це. Я нормальний. Я втратив своїх дітей, подивіться, що ви зробили мені. У мене є половина сірої голови!

Відсутність захисту в небезпечних ситуаціях. Забезпечити небезпеку. відмова від допомоги.

Як дитина: «Діти, сказати, на дворі?» Моя несправність. Ви знаєте, що ви отруєте себе? Про нас Я зайнятий, - "Для сну" Не турбуйте нас. У нас є гості. Звідти тут, Дядько страшно? Не розповідайте історії. Ми отримали оповідання. Homer Шмомер!

Терміново дорослий період: Чи можете ви подумати - це страшно йти додому вночі? Ніщо не буде з вами. Приходьте Доброго дня, ти хворий? Вам потрібно вилікувати? Нехай ваші друзі зношуються. Я зайнятий. У мене є четвертий звіт і сауна. Всі права.

- Реляційний бумеранг. Саме тому дорослі неодноразово відтворили сценарій травми дитинства. "Send-call-send-call" з одного боку. "Діса з'явилася-з'явилася" на інший. Коли він буде називатися і залишити назавжди. Не буває. Багато разів описуються причини провокативної поведінки відправника та запрошенця.

Це як боредом, так і бажання маніпулювати об'єкт як майстер (це приємно уявити себе як Карабаби, власник Малвіни, Піеро і борода як символ живлення). І у випадках фіаско в інших сферах або відносин, нарцисістично радує себе з думкою, що хтось любить і буде бігти з пекла, де він не так довго і досить брудний shoved. Це значно підвищує самооцінку. Не на довгий, дійсно. Потім площина відносин надходить в наступний коло. Земельна ділянка в такій поїздці ніколи не буває.

- Ялому.

- Порівняння.

Як дитина: «Маша має кучеряве волосся. Подивіться на вас, ви прогуляєте як чума.

Я не можу навіть піти на кіно з брудним Гаррі. Ось чому я піду тебе? Я пішов з Гаррі. Минулого тижня я думаю. А в січні. Так, прямо! А! І Харлі Давидсон теж. Проксимус Я зателефоную їм. Я знову збираюся!

Постійна критика партнера з відмовою слухати критичні зауваження співрозмовника.

Контроль інших, часто приховуючи деталі їх життя. Інформація про нерівність.

Щоб обговорити та ігнорувати проблеми.

Визначення потреб партнера.

- Виставки та обмеження.

- Лі.

- Гіпероперація.

Емоційний доступ, холодність та відчуження батьків або партнера.

Атак на закордонних кордонах з жорсткою обороною.

І так далі.

спектр виразів обличчя зловживань різноманітний і змінний. Вони описуються різними авторами і вивчаються з різних сторін.

Відомий, що обидва партнери інвестують в відносини однаково - теж. Навіть якщо це здається, що деякі ворота грають частіше і частіше. Також відомі засоби спалювання.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

В одній з багаторічних колективів ми розслідували, що Лазар швидко потрапляє, коли депо і тиран вимагає неможливості і починається на те, що дорожче, ніж депо і тиран або відносини з ним (наприклад, діти, бізнес життя, кота). Не завжди, звичайно. Іноді вони продовжують могилу. Але часто це те, що підкаже кінець булінгу і зливу пластикових відносин.

Нещодавно я побував у яскравому питанні – «Чи то за роки постраждати на власній особистості та життя?» Відповідача не менш яскравою: «Зроби власну особистість і життя не цінні. й

Садден.

Я думав, як деякі хороші або погані люди вдається зробити все, щоб стріляти інших людей, добре або ні. Як вони встановлюються. Зйомка. А замість того, щоб піти з Богом. Насолоджуйся надії і повертайте нашу обличчя до дуже іншого світу, де все це. Це укладає думки на тему.

Автор: Анна Федосова