Невідповідність дитинства

1 990 Р

Великий Про мене багато. Особливо про Аптека/Оптика

Коли я був маленьким, я думав какоу був розмір кімнати. І тоді, у старшій школі я думав, що тільки одна сторона раку ніг, бо в біологіях підручник був мальований таким чином.

Я думав Optics був некоректно написаний Аптека - асадин;

Я думав, що дублінг фільм був повним реверсом з акторами «навчання». (Докладно, як пояснити листування між відкриттям рота і вильотом слів.)

Я думав, що лампочка світиться, тому що протони виходять з плюсу колоїда в ній з електронів виходить з мінуса.

Я міг читати і писати як дитина. Але якось з правого наліво. А потім забули все. Я дізнався знову, якби нічого не сталося. А в пам'яті оселилися слова «Ерихонкер» і «Войцегерузельскі».

Я думав, що люди дізналися англійську, чому? Вивчайте англійську і ви можете перевести все без проблем! - Дуже доречно, богага! Отруйний океан, мабуть, класичний.
Тексти пісень, а це означає: І я завжди думав, що ми були, ви знаєте, два качки. Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

І коли я бачив струменевий причіп, я думав, що хмари роблять.

Я довго думав, що зелень, йод і алкоголь викликають рану горіння, тому що проростки гинуть і укусають. Я був витерті мої батьки, я можу тільки повернути його за допомогою ретельного вивчення записів. словник.

Помилки "Пристосування в снігу." Я не розумію, хоча я слухав його щодня протягом декількох років. Я думав «виброгімнастик».

Я думав стріли були маленькими голубами. І я був здивований, коли я побачила стріли самостійно - Я думав, що вони, ймовірно, ходили так.

Коли вона була дуже молодий (три роки) і росла вперше на літаку, я думав, що якщо він кинув ніс-першу там, він буде літати хвостом.

І в нашому дитячому садку в один раз було слово: "Навіть на близнюку - все буде розбити." Я думав, що близнюка була такою довгою, тонкою металевою паличкою, як ставка. Я не можу з'ясувати, що було кицька.

У дитячому садку дівчина була сердитися, малювання суден з колесами на довгих ніжках. Як дістатися до низу.

Покажіть мені, що у дорослих є секс, щоб зробити дітей краще.

А також, коли я дізнався, що є p'Arnafilms, де "вічно голий," Думаю, що слово "пір" - як, в бані, вони знімаються.

А також вважали, що японська в побутовій електроніці (германи, ресивери) поширюють саморекрутери, які встановлюють вогонь на пристрій, якщо вона розбирається. Деякі (і я) сказали, що вони побачили його своїми очима.

Вперше в школі я мав боротьбу з однокласником, бо він сказав, що не можна їсти диня з медом - ви будете вмирати.

Подумав, що вони випити на притулок.

Я думав таргани були загартовані з космосу. Поцілунав мій папір.
Я думав, що мій дядько був збитий на телевізорі. Я спробував виїхати з нього з молотка. Не працює.
Я думав смоліну кашу варити хліб.
Я думав, що вони були одними. Все.
Я думав зуби завжди молочно. Глибоко неправильно.
Я думав законопроекти для масажу спини.
Я думав, що підвіконня врятує нас від ядерної війни, якщо ми можемо приховати за ним.
Я думав всіх юристів Юрія.

Перший раз я побачила чорною людиною в Волгограді (відбувається на екскурсію). Він помітив, що руки не так чорні. Він збочений, “Лок, це не Negro, це шпигун змащений! й

А потім про червоному плівку, який знятий звичайними людьми, і коли є всі голі. І це навіть студенти старших класів мали їх (фільми) і вони фотографували своїх однокласників, а потім навіть хтось бачив фотографії.

Я був дуже боятися, коли я сказав історію про те, як
Отелло став сердитися і вбити Дедемона.

У віці п'яти-а-галота (!!!) коли мама чекала сестри, я став стурбованим причинами вагітності. «Я почав харчуватися особливим. й

Як дитина, говорити про кінець світу і ядерної війни було дуже страшно, кожен збирався зробити простір і зберігати його в шафі для цього випадку.

Я дуже думав, що парароти мали 4 життя. Навіть у дворі сперечалися - хто має більше життя - папуга, або кішка.
Я теж загострив, що якщо кішка зрізається, вона буде вмирати.
Навіть молоді діти мають такі м'які плями на черепі - так звані шрифтани, так що я розповіли, що якщо натиснути її п'ятнадцять разів, дитина вмирає. Моя сестра і я відхиляв це.

І ми вважали, що якщо зібрати кілограм висушених москітів, то вони дадуть тисячі рублів в аптеку (це все ще в Брежневих грошей). Повторно ми спробували зібрати потрібну кількість, але на кілька десятків цих істот терпіння виграли.
Я сказав, що аптека (?) бере літрову баночку золи сигарети за гроші, яка схожа на 3 рублів за баночку, дякую Богу, моя природна лізина врятувала мене від цієї окупації.

Висловлення термінологів... Я часто чув від друзів у дворі, що Arnold Schwarzenegger насправді виготовлений з металу, і його шкіра незабаром почне підніматися, і кожен буде бачити, що він схожий. Він буде сердитися і вбити всіх жахливо! Я був дуже рубаним, тому що я не бачив способу перемогти чоловіка з металу, особливо, як сильний і хитрий, як Schwarzenegger!

У 4 роки я виявив, що у мене є можливість побачити об'єкти. Він протримав ніс і зробив особливий вигляд.
Я бачив в одному місці пальця і що на фоні. Після ряду експериментів я прийшов до логічного висновку, що я міг би бачити лише невеликі предмети, коли вони були близькими до очей. Я зроблю свій виклик як фізика.
Після того, як рік я зрозумів, що це просто суперімпозиція другого ока. Але страх втратити таку потужну властивість був настільки великим, що протягом тривалого часу він не заважав виглядати з одним оком.

Як дитина, я думав, що я кинувся з очей відкритим. Тексти пісень, а це означає: І ніхто не міг переконувати мене, вона пройшла.

Якщо ви змішуєте FERUM і ASHDWAESECH, ви робите Serum!

Я думав, що якщо ви замкнете вуха і розмовляли голосно, ніхто не міг почути, що я сказав, і був дуже дивний, що вночі мій мама сказав мені, щоб зупинити розмову.

Я думав, що коли я виросла, я б хотів би боротися з нацами.

Я думав, що після стравоходу, на в'їзді до шлунку є два солдати з піками, які з пристрастю допитують корм, який він, де він приходить і чи корисний. Але вони можуть бути заховані (Я не пам'ятаю, як) і тоді було отруєння. Я не знаю.

Як дитина, я впевнений, що весь світ навколо мене був всі іноземці, і я був з абсолютно різних місць. Але всі претенди експериментують на мене, що кожен є власністю. Як актори грають свої ролі. А що, якщо я зумів зануритися з моєї постійної звичаї, буде всі чужорідні речі і децепція буде розкрито.

Вони також вважали, що якщо ви болячели кішка Siamese, вона прийде вночі і заплутати вас.

У нашому дитячому садку була віра, що за жодних обставин ви покажете зубами, інакше вона підрахує їх, а потім загинете.

І презерватив є трохи квадратного шматка паперу з голою тітою на ньому.

Визначаємо це таким чином: якщо носити спідниці взимку, це означає незаймана. І невіргіни, що випливають там...

Моя бабуся також мала кнопка на телевізорі, що викликало телевізор, щоб вибухнути. Що я ніколи не мав відваги перевірити. З того, що бабуся може бути важко.

Я думав тренера, що мої ноги не замерзли.
Функція грудей Бабця як фари автомобіля.

Як дитина, кожен вибрав автомобіль для майбутнього. Ми прийшли до висновку, що ковзання краще, так як там немає слідів за ним: ви можете безладно залишити.

Як дитина, я пам'ятаю, шукаю презервативу в вікнах стол і думаю, що це жіночі колготки в деяких екзотичних упаковках.

І ось ще одне: Думаю, що м'язи працюють під тиском крові - це, як пневматичні активатори Тоді виявилося, що тільки один «м'як» працює так.
На тій же темі: Я думав чоловіка, наповнений кровом, як пляшка, тобто він мав одну порожнину всередині нього, в якій заливається кров.

На чотири роки я думав, що коли я їсти, їжа була плавно розподілена в кінцівках, тобто в ногах і руках.
Я не знаю.
Я думав, але не був м'яким, тому що він був тв.

У віці 25 років я вперше дізнався, що шкарпетки не діляться на ліву і право. Вони однакові.
До тих пір він намагався визначити, де правий носок і де лівий носок. Я завжди можу сказати.

Я використовуюсь для того, щоб якщо у кого гинуть, він стає пам'ятним для себе, свого роду печені. А потім кладуть його на тумбу. Але не зрозуміло, чому є кілька пам'яток Леніна.
І я думав, що кожен пам'ятник був одночасно могилою цього комраду. (Для деяких причин не було питання про Леніна.)

Коли вони сказали на радіо, "Не слухайте останні новини", - Я щиро думав, що останні новини та новини будуть передані зараз.

Я вірю, що дорослі знають все і могли б читати думки дітей.
Тепер я думаю, що навпаки – що діти знають все і можуть прочитати думки дорослих.

Я пам'ятаю ще одне: Я думав, що тіло було гарячим через тертя крові на стінки вен-археари-веселі.

Я пам'ятаю. Я сказав мені.
Як дитина, послухала пісню про полонину і почула: «Зроби один додатковий штраф. й
На мій засвідчений питання, і що "Літраффка" він досить серйозно відповів:
«Одно це товстий кабель в ізоляції, змащений в величезні котушки. ?
Таким чином, гончар небезпечний шкідник загрожує лінії живлення.

І коли я був маленькою дівчиною, добре, як люди побачили, що вони вперше їсти, а потім там все всередині гнилі, псує ... і так oop виходить ...
І коли мої груди почали виростити, я думав, що серце виходило через мої ребра.

Я завжди думав, що всі правники країн мали карту країни на своїх головах і що Горбачов був одним... і тоді я був дуже засмучений, що це просто пологовий знак.
Я думав, що Пушкін мав велику артилерійську гармату на дворі і навіть почув, що він не встиг завантажити його, щоб стріляти Dantes.

Я думав мінеральну воду з водою.

Леніна настільки відома, що він виграв Першу світову війну і громадянську війну.

Коли я був малюком, я думав, що там була тварина в животі. У мене є качка, і інші є те, що.

Я думав, що ми повинні співати. «З цистерною цивілізації людська гонка підніметься. й

Як дитина, я вірю, що невидимий мотузка простягається за кожним чоловіком, і коли він виходить, він гине. Ось чому я завжди ходив на шляху, що не плутав її. Я ніколи не прогулявся по дереву, наприклад. Якщо були люди в кімнаті, де я входив, я проходив на дивній траєкторії (якщо люди зрушили), щоб ніхто не навколо моєї "зеленої" буде вітер або плутати.

... Батьки також сказали, що не є рідким мозку, і що якщо
Хмарно холодний і хворий, мозок стане невеликим.

Улюблений друг класу в 2-му класі вважав, що вітер продувається від того, що земля знову потопає навколо своєї осі - один раз + навколо сонця - 2, тому вона не завжди дуется постійно (приблизно два потоки глухий один одному, він виходить без вітру).

Я недавно зрозумів, що поліцейська талія не схожа на шпильку, але як була. І весь час я дивився, що таке осеня може мати талію.
Я також думав коня в яблуках була стравою.

У моїй найбільш ніжній дитинстві я був в с. (Тула обл.) кожен літо, звичайно я бачив всі ці сади, грядки. Реальний жир чорний грунт, метр глибоко і все, що. Коли ми вперше прибули на сайт, перше, що я запитав: «Чи є земля?» ? ?

Я хотів би подумати, що якщо суп занадто солоний, він може бути компенсований певною кількістю цукру.

Я уявляв електричний струм, як пара дрібних вовків, таких як: "Велл, очікування!" З якоїсь причини один менший, ніж інший, працює десь всередині дроту. Можливо, головною характеристикою є хрящі.

Коли я був дошкільником, я думав, що деякі спеціальні правила для грошових коштів, які відрізнялися від звичайного обчислення. Коли я виріс, я зрозумів, що це було вірно.

Я думав слово «харчування» означали види їжі, які вичавлюють при їсти. Це, зокрема, істоти, які повинні бути живими. Але я нічого не спостерігали, як це серед тих, хто з'їжджав, і тому вказав, що слово було рідко, і що не слід використовувати idly.

Я також думав, як дитина, що імена країн, міст, річок і т.д. на картах фактично взяті з космосу, такі великі листи викладаються на землі. Я хотів побачити, де був лист.

Я пам'ятаю. Я думав, що Bigfoot був дійсно з снігу, як сніговик, тільки він мав руки і ноги, і він був живим. Він живе на снігу на півночі. З'їдає масло лизания від канатів від спрат.

З'явився, я пам'ятаю, хлопчик, який подумав автомобілі, були бджолині фари.

Як дитина, я вірю, що були два ґендери: дорослі та діти.
Я також думав всі окуляри були відчуження.

Я думав, що місяць був лише навпіл, тому що він був навпіл на небо і половину за небом.

Я пам'ятаю, коли я був дитиною... Я думав, що коли людина носила, звук походить від того, що є залізний бар в алеті, і на ньому є сов, і коли ви далеко не починає обертати і рубати на стіни, в результаті цього є звук.
Я також думав мозок був круглим, порожнім м'ячом з отворами.

Ті гриби, які люди не встигли зібрати, розірвати підземелля як молі, і наступного року вирушають і вирощують в новому місці.
Коли телевізор вимкнено, вони продовжують показувати, що вони показали, коли телевізор вимкнено, навіть якщо тривалий час пройшов. Я пам'ятаю, коли мій мама сказав мені, я був пізно для моїх мультфільмів.

Я думав вітр, виготовлений з дерева.