Не боятися любові.

Коли ви відчуваєте себе нездатним і покинутим, спробуйте зробити щось з любов'ю. Скажіть принаймні одне слово з любов'ю, просто подумайте люблячого. Відкрийте своє серце і намагайтеся пробутися в ній. Щоб зробити це, потрібно зупинитися в інших і в собі тільки недоліки і помилки.

Деякі люди можуть любити нас, інші не можуть. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але щоб любов вашого сусіда не означає захопити його. Важко захопити вбивця або тиф. Але можна побажати їх добре. З любов'ю вашого сусіда, щоб побажати його. Любов - це мистецтво, вимагає тренування. Хороші лікарі, музиканти, художники, спортсмени, спортсмени проводять години, які навчаються вдосконалювати свої навички та здібності. Сама з любов'ю. Якщо ми не робимо зусиль для любові, ми будемо самотніми і нещастями.

Не боятися страждань

Не приймайте випадково. Не помста або покарання. Повідомляємо, що ми втратили наш шлях. Збережіть нас. І не боїться твоїм. У прийомі страждань людина кладе в дію приховані сили, які роблять величезну роботу в ньому. Коли ми насичені, багаті, зміст з собою, ми ковзаємо на поверхні речей. І милосердя і сумність змушуємо нас переходити в межах себе, щоб знайти справжню багатство, справжню силу, вірну підтримку. Кожен, хто зробив щось важливе в житті, постраждав багато.

Постраждання проходу

Коли у вас є проблема у вашому житті, скажеш собі, «Чи не останню довго». Ця формула дуже ефективна. Дуже ідея, що неспроможність – це перехід, що допомагає їх утримати. Ви в конфліктній ситуації? Ви зробили це самостійно. Ви відштовхуєте себе в мертвий кінець. І зараз ви повинні показати наполегливість, щоб вийти з важкої ситуації. Добре, як зло, займає час проявлятися. Що б ви не були відправлені, розкажіть собі, що це тільки складний момент, який незабаром пройде і занурить себе в роботі.

Зареєструватися

Коли людина відчуває труднощі, він фокусується на його невдачі, турботах, судах. Шукаю роботу. Ви повинні подивитися, де є світло, мудрість, краса. Це допоможе вашій душі знайти засоби подолання труднощів. Висихає і заспокоює завжди існують. Щоб подолати їх, ви повинні захищати себе. З дощу ви захистите себе з парасолькою, в холоді ви одягнете тепліше. І в боротьбі з труднощами, необхідно звернути увагу на світло і силу там.

Посмішка.

Якщо ви перебуваєте в поганому настрої, якщо ви відключилися або зміщені, використовуйте силу посмішки. Навіть якщо ніхто не бачить вас, спробуйте посміхатися показати себе, що ви вище всіх труднощів. Подумайте, що ви вразливі, безсмертні, вічні. Подаруйте собі посмішку, як ви іноді робимо при проходженні дзеркала. Навіть якщо ваша посмішка трохи зношена, вона все ще допоможе. Після того, як ви посміхнете, ви будете відчувати себе в кращому настрої. У гарному настрої вам буде легше вирішувати ваші проблеми. Ви не знаєте, скільки хороших посмішок може дати вам і людей навколо вас. Отримавши ще один удар від життя, розкажіть собі: «Чи може бути набагато гірше» – і посмішка.

Ми можемо поділитися своїм щастям

У вас є дні, коли все добре: ви відчуваєте багаті, щасливі, здорові. Ви думаєте про тих, хто бідний, хворий і нещастя? Щоб бути щасливими, ви повинні поділитися ними. На мене приїхали два юнаки. Я відразу знав, що вони були молодят – їх обличчя світяться з щастям. Вони дали мені багато грошей для бідних. Я сказав: «Чи ви отримуєте стільки грошей? й

Вони сказали, ми одружилися кілька днів тому. Ми вирішили не влаштувати весілля, не запрошувати гостей, не купувати весільні наряди. Всі гроші, які ми були збережені таким чином, ми хочемо дати вам це. Я знаю, що весілля означає індуси, і я розумію, що велика жертва вони зробили. І запитав їх, "Чому ти це робив?" Ви знаєте, що вони сказали мені? Ми любимо один одного дуже багато. Любов приніс нам стільки щастя, що ми вирішили поділитися ним з бідними. й

На мериці

Милосердя – це потужна сила, яка об’єднує людей. Допомагає тим, хто потребує Милосердя принесе до дружби і присвячує дружбу. Тільки благодійність може по-справжньому захопити кожну живу істоту, тому що це робота Creator. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Малий бізнес.

С. Августин - сказав він: «Маленькі речі дуже дрібні, але робити дрібні речі, свідомо - це відмінне». Хороша робота не обов'язково фінансова допомога. Нехай це просто посмішка. Посмішка - знак миру. Неперевершена рука - символ любові. Кожен хоче любити і бути коханим, щоб дізнатися, що хтось потребує йому, що хтось може його назвати. Ми часто не встигаємо шукати один одному. Хороша посмішка - чудовий подарунок, але переконливий подарунок.

Одного разу в Лондоні, ходив по вулиці, я побачила добре одягнена, але дуже похмура людина. Він виглядав таким чином нездатним і самотнім. Я ходив до нього і взяв його руку. Рука була дуже холодною. Я соромлю свою руку і запитав його, як він зробив. Він дивився на мене і сказав: "Ви знаєте, як довго я не відчував людський тепло?" Його очі шеон, його плечі поширюють. Виявляється, що людина не потребує багато радості в житті. Досить часто доторкнутися до теплої руки.

Домін Матері Тереси