Довіра та дев'ять секретів від Adama Jacksona

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Уявіть, що один день вони будуть ходити по вулиці, дивлячись на когось і - боом! Але це не любов.

Це фізичний хобі. Але не любов. Звичайно, з взаємної фізичної пам'яті може розвинути любов, але Любов не може бути фізичною.й

Щоб любити, по-справжньому любити, необхідно розуміти чоловіка. Ми повинні щиро доглядати за своїм благополуччям.

Неможливим є визначення того, що людина перед вами просто по одному вигляду.

Щоб по-справжньому любити когось, потрібно бачити їх зсередини – їх природа, їх душа.

Що ви не бачите з очей. З любов'ю з літерою столиці, найголовніше можна побачити тільки з серцем.

Ось десять секретів істинної любові.

1,1 км Потужність думкиЛюбов починається з думок. Ми стаємо те, що ми думаємо. Ми уявляємо себе.

Любовні думки створюють любовне життя і люблячі стосунки.

Позитивні висловлювання можуть змінити нашу віру та думки про себе та інших.

2,2 км Потужність повагиЩоб любити когось, навчайтеся поважати їх першим.

Перш за все, ви повинні поважати себе. Щоб знайти повагу себе, запитайте себе, «Що я поважаю про себе? й

Що я поважаю про них? й

3. У Гідна потужністьЯкщо ви хочете полюбити, вам просто потрібно подарувати. Чим більше подобається, тим більше ви отримаєте.

Для любові варто подарувати частину себе, без оплати або бронювання.

Практикувати доброту нікому. До того, як ви входите в відносини, попросіть себе не те, що інший людина може дати вам, але що ви можете подарувати їм.

Секретна формула для життядовго щасливого любовного зв'язку - завжди звертати увагу на те, що ви можете подарувати.

4. У Потужність дружбиЩоб знайти справжню любов, необхідно спочатку знайти вірний друг.

Щоб любов не дивитись один одному, але дивитися на світ разом з тим.

По-справжньому любити когось, ви повинні любити їх, щоб вони були.

Дружба - грунт, на якому росте насіння любові.

Якщо ви хочете любити, ви повинні зробити друзів першим.

5. Умань Потужність дотикуСенсорні зміни фізичного і емоційного стану і робить людей більш сприйнятливими для любові.

Сенсор може допомогти зцілити тіло і прогріти серце.

Коли ви відкриєте руки, ви відкриєте своє серце.

6. Жнівень Потужність принципу свободиЯкщо ви любите кого-небудь, нехай вони йдуть. Якщо ви повернулися до вас, це ваш; якщо це не так, він ніколи не був вашим.

Навіть в істинних любовних відносинах люди потребують свого простору.

Якщо ви хочете дізнатися про любов, ви повинні спочатку дізнатися про про те, щоб звільнити себе від пасовища і судів.

Люблю себе від страхів, досудів, его і бронювання. «Що я можу звільнити від всіх боїв, минуле не має сили над мною, сьогодні це початок нового життя. й

7. Про нас Потужність зв'язкуКоли ми навчимося спілкуватися відкрито і чесно, зміни життя. Відправляючи комусь означає спілкування з ними.

Нехай люди знають, що ви любите їх і оціните їх. «Я тебе люблю». й

Не пропустіть можливість похвалити когось.

Завжди залиште слово любові до одного, який ви любите, можливо, останній раз ви бачите його.

Якщо ви були вмирати найближчим часом і могли б викликати людей, які ви хотіли б зателефонувати, що б ви сказали, і чому ви не робили це прямо зараз?

8. У Потужність відставкиЗ любов'ю бути вірним, необхідно приділити його, і це віддалення буде відображено в думках і діях. Лояльність - це справжній тест любові.

Щоб мати справжню любов, ви повинні бути вчинені до неї.

Лояльність – критерієм, що відрізняє сильні та серйозні стосунки від несерйозних.

9. Навігація Потужність пристрастіПристрасть запалює любов і не дає їй відлякутися. Довгий пристрасть проходить не тільки фізична пам'ятка, але і глибока відданість, ентузіазм, інтерес і радісне хвилювання.

Пристрасть може бути відтворена з минулих ситуацій, де ви відчуєте пристрасть.

Спонтанність і сюрпризи створюють пристрасть.

Суть любові і щастя - потрібно жити тільки з пристрастю щодня.

10. Сила довіриДовіра є життєво важливим для справжньої любові. Без нього, одна людина стає підозрою, тривожною і повною задатками, в той час як інший відчуває емоційно збитий - здається, що вони не дозволяють вільно дихати.

Ви не можете любити когось, якщо ви не довірте їх.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Якщо хтось правий за вас запитати себе, "Чому я довірию цю людину повністю і без бронювання?" Якщо відповідь немає, подумайте уважно перед виконанням зобов'язань.

Кредит Адам Дж. Джексон

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.treningi.me/master19.html