Пристойний незнайомець в пустелі

2712741

Після того, як час був самотній мандрівник у степу. Він бачив одне з небагатьох міст в Царстві піску і вирішив відпочивати в ньому.
Входить до міста, мандрівник був вражений своєю красою і величччю. Не було поганого і деформатора, кожен будинок був насиченим і затишним. Оазис, на якому весь місто був родючим і здавалося вистояти з часу, назавжди. Побачити його про мудрість влади.
Як він підійшов до палацу, він не бачив ніяких опіків. А незнайомець вводив в сад і побачив султан сидить на ляпасі.
Як це зробити? Ви не маєте безпеки!
Чому охороняти чоловіка, який переходить до всіх чоловіків, любителя всіх живих речей і батька Всесвіту? Я не маю ворогів в моєму царстві, і тих, хто приїжджає до нас в війну, загиблий власним мечем. Любов приніс мене і своїх людей разом.
- Любов? Що таке любов?
до Що потрібно для вас. Для мене це віра. Бог захищає мене. Я не боїться хто-небудь і тому я сильний. Повернеться ворог, введіть наше місто без опору, і залишить швидко, бо він буде боятися доторкнутися до міста Господнього! М'якоть слабкий і сильний дух, що є правдою.
- Але я можу вбити вас прямо зараз, ви не боїтеся!
до Ось чому не ви це робили? - Стара людина попросила.
Я не вбивця, і що це дасть мені?
до Так ніхто не в цьому світі вбивця! Це диявола, просто його! Не один у світі повинен вбити всіх. Згадайте мої слова, мій син, є більш добрим у наших душі, інакше я б загинув.