Пристосування богів

Два боги, які були сильнішими.
Люди, які вірять в мене, підкорили своїх людей в одному з світів. Незабаром вони знищать ваші церкви та альтанки. І твоїх людей повернеться до моїх послідовників для страху.
У іншому світі ті, хто вірить у мене підкорили землю ваших людей. Я не збираю тебе віру. Вони, просто як домінантна нація, зробить ваших послідовників вірити, що ви не існує, інакше ви будете допомогти їм, або інакше торгівля вами за гроші і кар'єру в моєму царстві. Тексти пісень, а це означає: І мій народ буде підніматися і переповнювати ваші пригнічення, оскільки вони діють занадто безпосередньо і насилько.
Один з юних богів підійшов їх і запитав:
Чи можете ви сказати мені, чому всі богиня, які йдуть над там? Він не знає, що він не існує.
«Чому не потрібно слідів», - сказав він у хору, – це один з нас, вірний Бог». Життя. Кожен вірить в це, бо вони живуть. Навіть ті, хто вчинив себе самогубство – вони просто не вірять самі! Він є безсмертним, і ми є смертним, як тих, хто вірить в нас. Ми є частиною нашої компанії. Коли люди померли, ви загинете. Він буде жити назавжди, для світу вічно. Він не потребує альтерів і храмів, він дає їм нам, так само, як він дав всю гордість окремому богу, для всіх нас він означає себе – життя.