821
Розрахунок.
Математика романтики
Розумна жінка + розумна жінка = романтика
Розумна людина + жінка-стопів = роман
Чоловіча людина + розумна жінка = шлюб
Ступідна людина + жінка-стопів = вагітність
Офіс арифметична
Смарт бос + розумний працівник = прибуток
Розумні бос + ступінчастий працівник = виробництво
Ступні бос + розумний працівник = просування
Ступні бос + ступійний працівник = безоплатно
КУПИТИ МАТЕМАТИЧНІ
Людина буде платити $2 за те, що вартість $1, але це потребує.
Жінка сплачує $1 за те, що вартість кота $2, але вона не потребує.
Основні розрахунки та статистика
Жінка турбується про майбутнє, поки вона не одружилась. Чоловік ніколи не замислюється про майбутнє, поки він одружився.
Успішний чоловік є тим, хто заробляє більше своєї дружини.
Успішна жінка - один, хто може знайти чоловіка.
Щастя
Щоб жити щасливо з людиною, потрібно розуміти його добре і любити його трохи. Щоб жити щасливо з жінкою, потрібно любити її дуже багато і навіть спробувати зрозуміти.
Дебют
Одружені чоловіки живуть довше одного чоловіка, але одружені чоловіки швидше за все вмирають.
Клергія для зміни
Жінки маррі з надії, що людина буде змінюватися, але він не змінює. Чоловік маррі з надії, що жінка не змінює, але вона змінює.
Техніка переговорів
У аргументі останнє слово завжди відпочиє з жінкою. Все людина намагається сказати після того, як це початок нового аргументу.
Як навчити людей похилого віку
Бабця використовується для приїзду до мене на весілля, вказуйте пальцем під мій ребра і скажте, "Ви знаходитесь поруч." Вони припинили після того, як я розповідав їм те ж саме на похороні.
Розумна жінка + розумна жінка = романтика
Розумна людина + жінка-стопів = роман
Чоловіча людина + розумна жінка = шлюб
Ступідна людина + жінка-стопів = вагітність
Офіс арифметична
Смарт бос + розумний працівник = прибуток
Розумні бос + ступінчастий працівник = виробництво
Ступні бос + розумний працівник = просування
Ступні бос + ступійний працівник = безоплатно
КУПИТИ МАТЕМАТИЧНІ
Людина буде платити $2 за те, що вартість $1, але це потребує.
Жінка сплачує $1 за те, що вартість кота $2, але вона не потребує.
Основні розрахунки та статистика
Жінка турбується про майбутнє, поки вона не одружилась. Чоловік ніколи не замислюється про майбутнє, поки він одружився.
Успішний чоловік є тим, хто заробляє більше своєї дружини.
Успішна жінка - один, хто може знайти чоловіка.
Щастя
Щоб жити щасливо з людиною, потрібно розуміти його добре і любити його трохи. Щоб жити щасливо з жінкою, потрібно любити її дуже багато і навіть спробувати зрозуміти.
Дебют
Одружені чоловіки живуть довше одного чоловіка, але одружені чоловіки швидше за все вмирають.
Клергія для зміни
Жінки маррі з надії, що людина буде змінюватися, але він не змінює. Чоловік маррі з надії, що жінка не змінює, але вона змінює.
Техніка переговорів
У аргументі останнє слово завжди відпочиє з жінкою. Все людина намагається сказати після того, як це початок нового аргументу.
Як навчити людей похилого віку
Бабця використовується для приїзду до мене на весілля, вказуйте пальцем під мій ребра і скажте, "Ви знаходитесь поруч." Вони припинили після того, як я розповідав їм те ж саме на похороні.