З мене раз.

Не секрет, що, зробивши користь, людина свідомо або підсвідомо чекає відповіді. Не секрет, що людина, яка отримує користь відчуває бажання подяку. Є винятки, але це винятки, вони досить помітні, і ми спробуємо обговорити правила себе.

Зацікавлення подяки або бажання подякувати за те, хто зробив що до кого. Який баланс, щоб зрозуміти, що саме ми так-і-так, добре або погано, і скільки.

Ми можемо сказати, що в нашій голові є лічильник, який враховує всі ці офсети. Контракція, звичайно, дуже умовна, тому що неможливо оцінити саме те, як важлива ця дія або для одного або іншого. Це життєздатність бути так маленькою. «Я дав йому сигарет чотири рази і він дав мені три. Але я купив його дорогі сигарети, і він не хотів мене. . . ?

Зв'язки "Ви мене - Я для вас" зазвичай досить несвідомі і несвідомі, на рівні емоцій. Часто використовується. Покажіть, що я знаю психолога, який показує сувенір, кожен раз він починає знайомство. Після того, як він, таким чином, за допомогою викладання Павлова і Дурова, розвиває думка себе як приємна і хороша людина, навіть якщо є недолік доказів для цього.

Далі ви можете зробити подарунки зупинитися, думка вже сформована. На свій кредит я повинен сказати, що без сувенірів він дуже приємний і цікавий чоловік.

Враховують інші групи, особливо в професійному середовищі. Ви подбали мене, я подбаю тебе.

Звісно, всі ці законопроекти набагато складніші, ніж навіть вищевказані розрахунки за кількістю і ціною сигарет, які хтось купив. Скажіть, що він зафіксував мій автомобіль і я дав йому рекомендувати роботу. Чи є які рівні послуги чи ні? Хто знає?

У грошових умовах такі розрахунки просто безглузді. Що таке, що будь-яка користь, навіть невеликий, є ознакою поваги або іншої хорошої терапії. Це набагато важливіше, ніж гроші. . й

Тому для простоти лічильник працює так: Відшкодовано дві послуги приблизно, що дорівнює вартості. Сервіс як одиниця облікового запису. На роботі з дружиною кладеться такий спосіб: й

Автор Ерік Франк Руссел має прекрасну історію «І ніхто не залишився», що описує суспільство, в якому немає грошей. Люди враховують обов’язки (включно) і враховують явно і кількісно.

Баїн пояснив, що ти зробив щось для мене. Це означає, що ви на мене. Я не вдячний вам за те, що ви зробили для мене. Неважливо. Все, що я повинен зробити, оплачується о.

Про нас

- Відданість. Я тебе один. Але чому витрачати гроші на довге слово, коли досить короткий? Про нас Я лікую його так: Сет Уерттон живе по будинку. Покинув мене половину десятки. Я оплачую тебе, і я даю вам можливість платити Спокій від себе: Я надішлемо йому, щоб годувати тебе. - Джефф розкинувся щось на шматку паперу. - Дайте його в Wortherton.

Харрісон зірвав на замітці. У дуже недбалому почерку, він сказав: "Зроблено цей удар."

Фантазія в цьому випадку нічого не вдається. Попри те, що зв’язки вже існуючі між людьми до логічно послідовної форми.

Ви завжди є одним із кредитів у «вкрадених» офсетах. Дуже важливо переконатися, що баланс не справляється до сторони занадто багато або занадто довго.

Якщо баланс скупчився, то це може мати два неприємні наслідки: той, хто видається занадто багато кредит буде подрібнюватися від насадки, і той, хто цей кредит випав, буде відчувати себе некомфортним, тому що в будь-який момент він може знадобитися всі «дебт» одночасно. І може сильно охолонути стосунки. Тому, якщо хтось намагався подякувати вам, не завадить його, навіть якщо його вдячність вам і нічого.

Чи не тягати людину з кредитом, якщо він некомфортний відчутт. Це різні. Ще одним другом шахти, згідно з відгуками дуже важко в спілкуванні особи, приємно і судово, якщо ви керуєте підтримувати кредит на користь, щоб забезпечити йому послуги частіше, ніж він робить вас, навіть в невеликих речах. Не відомо, хто навчається. . й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але в бізнес-зв’язку виникають труднощі та труднощі. Скажіть, якщо ваш бізнес-партнер приготував вас під час гри, це означає, що ви повинні сплатити його зі знижками на контракт?

У переговори є ціла секція про те, як отримати набагато більш суттєві зміни договору в обмін на короткострокові бонуси (чуйний секретар на столі, гарне вино ...). Гра заснована на тому, що контракт є лише частиною паперу, і це цілком нормально сказати так, щоб змінити меню. Ось так і є так. В результаті вони не підписуються, що вони хочуть.

Якщо ви не любите результат, змініть вашу поведінку.

100 Принципів привабливості

Те ж саме відбувається в сім'ї. Чим більше непристойна жінка свідомо бере за собою кредит у простих і простих питаннях для нього, щоб отримати концесії в щось більш значуще для нього, і в абсолютно необґрунтованих областях.

Важливо, що цей кредит помітив так, щоб не сприйматися природним перебігом речей. Я побачила слова мого чоловіка: «Я подарував дитині!» Бог знає, як це було зрозуміло. . й

Посилання:

Подаруйте в невеликих речах і вимагайте у великих.

Ви можете замовити послугу.

Оплатити великі кредити. Видання

Автор: Олександр Лебедєв

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: r.efialt.com/articles/1time