Інша сторона фінансової піраміди

Розглянемо іншу сторону піраміди. Ми всі чули пірамідальні схеми. Деякі вважають, що це бути «спокійним», іншими – «інструментом», який можна використовувати для хороших і з його допомогою, щоб зробити хороші справи. Як кажуть, все залежить від свідомості і чистоти думок.

Редактори надсилали пару статей про фінансові піраміди. Вони розміщуються не для того, щоб «викрадати» або відхиляти когось, але брати до уваги можливу сторону фінансової піраміди у своїй діяльності, якщо ви берете участь в ній.

Гроші можуть бути використані для хорошого використання. Але ви повинні керувати ними, а не ними.

Нерідко ми віримо, що ми контролюємо процес, щось або навіть нашу долю. І як вона виходить в життя, досить навпаки, що ми регулюємо. Так само йде за гроші, грошовий потік.

Так, вони створили технологію, щоб зробити життя простіше для нас, але це виходить, що ми обслуговуємо.

У регуративному періоді зображення погоди були припущені для контролю. У кінці люди почали поклонятися ідолам, які називали богами.

І так ми прийшли до окулетізму: культ захоплюється поклонінням. Як вони почали жити в окуляті (нереальному) світі. Таким чином, припинивши богослужіння і повагу живих думок Божого Кратора, вони давали свою думу про інанімат, і почали створювати і служити мертвих речей, включаючи гроші. А їхні думки були відверті від головної, і вони були спрямовані на заробити гроші і не стали щасливими з цього.

Ми не дуже потрібні гроші, але що ми хочемо для цього. Ймовірно, як обмін (справа) був заміщений продажем (гроші), так, з часом гроші було заміщено обміном. У СРСР були відмінні, навіть між комуністичними країнами.

Чи має сенс критикувати піраміди? Це може бути краще створити красиву реальність, живий світ. Бажаю, що учасники фінансової піраміди можуть зробити доброго знежирення за допомогою цього для радості всіх.

За «фрутами» Ви можете визначити, які гроші спрямовані на те, і хто керує ким. І критерієм є те, чи покращується середовище в процесі цієї діяльності.

І щоб не впадати під впливом зворотної сторони фінансової піраміди, це необхідно пам'ятати і врахувати їхню діяльність, щоб не вичерпувати, як Атлантанці – знаючи до часу влада думки, знищила себе і їх цивілізація.

Саме тому я відправив матеріали.

З повагою і відкритою душею В’ячеслав Богданов

Просто про багатство, економіку і влада. Віктор Медіков, Президенти та олігархи. Пропозиція, яку не можна відмовитися

Потужність без свідомості несприятлива. Снаука без живлення. Народна мудрість

Будь ласка, шановний колега, візьміть перо або олівцем, один шматок паперу. Якщо є, калькулятор. Якщо ви не можете це зробити без нього.

Давайте робимо найпростіші розрахунки разом.

Припустимо, що у вас є тільки один звичайний блок, 1 ю (пенні, рубль, євро, юань, долар, юань і т.д.). Звичайно, у вас є багато більше, але все ж для простоти розрахунку ми зробимо таку припущення. Після чого можна легко перемішати всі результати за кількістю вашого стану. Хоча я впевнений, що після приголомшливих результатів, він навіть не придумав.

Отже, якщо ви поставите в 1-й рік в банку тільки 4% річних 1 КУ, то в кінці цього 1-го року (початок 2-го року) буде тільки 1.04 КУ. Наступного року 4% вже нараховані на 1.04 КУ.

До кінця року 2 банк буде мати 1,0816 c.u.

По закінченню 3 року банк буде мати 1,124,864 USD.

До кінця 10-го року банк має 1,4802443 USD.

До кінця 25 року банк має 2,5633042 USD.

До кінця 50-го року банк має 6 5705283 USD.

До кінця 100-го року банк буде 43 171842 U.S.

Тільки 43 USD в century Ви кажете. Здрастуйте брудні! Я не буду жити, що довгий будь-який шлях. Діти не живуть. Навіть онуки не роблять його!

Зробіть свій час, дорогі. Ви фінансуєте тикон! Це самий блискучий трюк правителів світу - священики. Більше про гонну кількість. Не вдалося. Навіть Нобелівські лауреати! Якщо вони зробили, то, швидше за все, не буде більше лауреатів в економіці. Так давайте з математики.

Так, якщо ви вносите в банк тільки 4% річних 1 USD, то

До кінця 200 року банк має 1,864 USD.

До кінця 300, банк має 80,464 USD.

До кінця 400 банк отримає 3,473,780 USD.

До кінця 500 банк отримає 149,978,980 USD.

До кінця 600, банк має 6,474,868,800 USD.

До кінця 700 року банк має 279,532,020,000 USD.

До кінця 800 року банк отримає 12,067,912,000,000 c.u.

До кінця року 900 банк отримає 520,993,990,000,000 USD.

До кінця 1000 року банк має 22,492,270,000,000 USD.

22492 trillion USD в перші тисячі роківодина !!! Це копійка! В історії нашої цивілізації ніколи не було стільки грошей. Навіть на папері.

Чи можливо це? – розумне питання кожної розумної особи. - Чи можу я зробити це занадто?

Ну, шановний чоловік? Чи варто робити арифметизм?

Ви хочете, щоб ваша родина була довгою, більше тисяч років?

Відповідь очевидна: Які невичерпні резерви укладаються навіть в одній особі! Сім'я Рода! Якщо на найближчому камері стартує 1 U.S., чотирипроцентний підйом врожайності таких неперевершених результатів, я можу зробити все! Я хочу, щоб я не зміг зробити 4 відсотків краще щороку, ніж я зробив минулого року?

Ба! В природі все це вже існує, і на значно більшій кількості. Навіть невелике насіння щороку дає збільшення не 4%, але сотні разів більше. Якщо зерно відроджується не менше 10 зернових, то це 1000%!

Чи знаєте ви, чому ви не знаєте вашу сім'ю? Чому ви не маєте книги? Не мала країна? Чому ви сказали такі помилкові оповідання? Чому важливо пояснити походження людини з мавпи? Чому всі історичні книги доводять нам, що тисячі років тому наші предки захоплювалися в диких племенах, захоплених мамонтах у своїх шкурах з клубами? І так і так далі.

Якщо ви знали свої здібності та здібності, ви успішно реалізуєте їх довго. І вони не будуть працювати для темних військ.

Чи не встигайте думати про те, хто це робить? Які правила світу? Які цілі? Як ви, сім'я, Род використовується? Чи розвивається людство або деградація?

Сотні, тисячі найпрестижніших і складних питань. Відцентрові та тисячоліття без клітки. А деякі прості розрахунки виявилися ключем до всіх цього нескінченного набору питань.

Люди, які усвідомили всю цю простоту (з слова «великий») неминуче прийдуть до висновку:

Якщо я, особисто, стати безкоштовним, створити для себе і сім'ї, то я, моя сім'я, моя сім'я, моя сім'я, стане щасливим і найбагатшим на землі. Все в мене. Найпривабливіші обставини реалізації моєї мрії зараз. Я і моя сім'я буде щасливою і насиченою, Росія і весь світ буде процвітати.

Я пропоную розрахувати відсотки на другий тис. років самостійно. (Примітка – додати 16 більше нуль до останнього цифру, або розмножувати на 10 шістнадцятих і 2.25.) Але навіть так зрозуміло, що навіть в одному тис. років весь світ не буде достатньо грошей на виплату дивідендів (інтерест) від однієї копійки, центів.

У своїх книгах Економічна абетка та концептуальна сила.

Якщо хтось відкладав гроші в банку в кількості 1 цент на рік народження Христового на 4% річних, то в 1750 році він міг купити земалеву кульку з Землі з приходами. У 1999 році був еквівалент 8,200 таких кульок. й

Вже ніколи не було, а не буде, банк, страхова компанія або країна в світі, щоб оплатити регулярні відсотки протягом тривалого часу.

Але слухня, фінансова та кредитна система існує багато разів більше тисяч років. Відомий навіть від окупації та помилкової історії, яку нам дається, і що «від Тори». І в Старому Завіті часто згадуються івритові сценарії.

«Для вашого брата будь-якого срібла, хліба або будь-якого іншого, що може бути надана для зростання, дати іноземцю для зростання». (Дейтрономія 23:19).

Ви познайомитеся з багатьма народами, але ви не запозичуєте (і ви будете правила над багатьма народами, і вони не правила над вами). (Дейтрономія 28:12).

«На синах незнайомців збудуватимуть свої стіни, а їхні царі будуть служити вам, а народи та царства, які не будуть служити вам загиблими, і такі народи будуть неоднорідно знищені.» (Ісая 60:10-12).

Тепер ви розумієте, що як президент, олігарх, банкір, страховик, фінансист, економіст в цілому, у вас є великий удар? Що ви готові або нехайно намальовані в масштабних шампанах?

Не є економічними пріоритетами. Гроші легко зробити. Основними пріоритетами є ідеологічний, світогляд, що дозволяє управляти людьми, вести їх у правому напрямку для правителів.

Пірамід для корупції душі!

Привіт, мій друг!

Сьогодні Я присвячую листа до питання про відкликання однієї з фінансових пірамід. Я не буду використовувати імена або імена з метою. Неважливо. У категорії є багато таких пірамід і всі вони потрапляють в категорію, які ми прийняли до розгляду.

Для мене ця історія почалася не так давно. Про те, що фінансова піраміда була відроджена і зараз, які встигнуть і швидко вкладати гроші в неї, стануть нескінченно насиченими (як Косчей). Я відразу відмовився інвестувати в цю компанію. Я забутий навіть про своє існування... Але сьогодні я дізнався, що один з відомих сонячних барів покликаний використовувати схеми Ponzi, щоб побудувати нерухомість. Я дуже шкода для людей, які були покликані принести світло від Бога в наш світ. Але навпаки, вони вирішили поліпшити свої справи через програми, які не мають нічого спільного з Божественним, але навпаки, відступають від Божественного.

Я думаю, що це погано? Ноп. Я знаю, що це так погано. Я знаю це. Я бачу шляхи сліпих. І хто б я можу, можливо, на останньому кроці до абіс, я зможе відтягнути від краю скелі. Але... Все для замовлення.

Ви сказали мені, як добре це буде, коли ви отримаєте дивіденд. Ось скажуть, інвестую одну тисяч рублів, а через рік виходить чотири сотні тисяч рублів.

По-перше, ви відразу порушите моральне право, яке говорить: "Не дайте гроші, щоб виростити." По-друге, де з'являються гроші? Вони тільки мають одне джерело. Ви отримаєте тільки від інших людей, які віддадуть вам гроші. І для того, щоб ви отримали чотири сотні тисяч рублів, чотири сотні людей (наприклад,) повинні сприяти одному тисяч рублів піраміді. Попри те, що піраміда перестає існувати очевидною. Давайте подивимося в цю точку в першу чергу. Ви отримали гроші. Чотири сотні людей залишалися без грошей. Що відбувається на невидимій, енергетичній площині істоти? Пожов, що надходить з землі, ослаблюється відразу на чотири сотні людей, бо жоден з них не може залишатися в гарному настрої. І всі вони відлякують вас. Навіть якщо вони не знають ваше ім'я, то вони вам задають. І вони знайдуть набагато більше негативності, ніж вони втратить гроші. Чи буде ваше життя краще від цього потоку негативності? Не знаю!

Для того, щоб збалансувати вашу енергію, ви повинні радіти при придбанні суми грошей стільки, скільки чотирьох сотень людей знижуються. Ви зможете радіти і компенсувати ваш недолік світла в Всесвіті? Звісно не. Якщо ви сходилися в цю піраміду, то не пам'ятаєте радість життя. І головна проблема полягає в тому, що ці гроші не принесуть Вам радість на всіх етапах. Я проповідаю Бориса Березовського про час перспеки. Мислення часу як двох крапель води відображає мислення в піраміді: «Не один щасливий в цьому перерозподілі, оскільки він не смішний. Не ті, хто перетворився на мільйонерів один день, оскільки вони думають, що вони могли б зробити більше. Не один, не два (якщо вони заробили один і два), але десять і двадцять. Ті, хто заробив десять і двадцять, вони думають, що вони могли заробити сотні доларів. Звичайно, ті, хто втратить щось нещастя.

Ми розглянемо один крок у русі грошей, але піраміда припускає постійне поповнення фінансових ресурсів. Не складно зрозуміти, що в результаті діяльності такої структури негативний стан суспільства буде тільки посилюватися. Це не буде добре для всіх. Ні тим, хто отримує прибуток, не будучи духовно і психологічно готовий до них, ані тим, хто залишив без засобів.

Існує ще один дуже руйнівний фактор в роботі піраміди. Це напрямок вашої енергії. Напрямок вашої думки. І чим більше грошей ви вносите в піраміду, тим більш ретельно ви будете стежити за її стабільністю більш надійним способом для її успішного існування. Після того, як ви зробили це, щоб ваш успіх безпосередньо залежить від його існування. Де Бог пішов? Де влада снів? Потужність думки? Після того, як дитина дається готовим рішенням для задачі математики, це означає, що він зараз навчився вирішувати ці проблеми? Ви запропонували вирішити ваші фінансові проблеми, пов’язані з іншими людськими дяками. Ви сказали так. Ставити гроші. Що? Ви кваліфіковані для організації простору? Чи знаєте ви щось? Чи можете ви зробити гроші зараз? Ви стаєте духовно насиченим? Але за довгий час ви помітили, що матеріал просто відбиття духовного. Подумайте про це і ви зрозумієте, що найгірша річ почнеться, коли ви отримуєте ці гроші. Вони були призначені для псування вашої душі. І якщо ви не бачите цю дію, це не означає, що вона не впливає на вас в будь-який спосіб.

Розуміючи, що все в світі відбувається з математичною точністю. І якщо ви живете, що довго і ви ніколи не маєте ніяких грошей, то сам Всесвіт говорить вам, що перш за все, ви повинні змінити. На мій погляд і мій світ

Хто ти думаєш? Красивий бард Маргарита Лобанова санг наступні слова: «Поширити свої плечі, продемонстрував його добро стати». Я хочу, щоб він був гарним чоловіком. Кожна в білій сорочку з чистого білого льону. У кожній потужності великого і вірного любові плетені. Чи можливо ви уявити, що великий воїн Радоміра, який збере і переніс свою владу, щоб надати іноземцям? Чи є уявляння образу ведуча? Ви бачите, що образ воїна світла? Я впевнений, що він буде робити краще, щоб очистити свою землю такої невидимості. Заморські або локальні – це навіть не зрозуміло.

А ти, Ведрас, є нащадком, можливо, Radomir! Нащадок найбільших людей збирали залишки своєї енергії і добровільно пішли давати її іноземцям. Що ти? Ви траєктор. Ви зрадили Бога і Анастасію і душу разом. Продається і продається. Іноземці вирушили до себе. І сказали вам дуже полоне і поломітно: «Ваша душа, які рахунки для обміну?» Великий або невеликий. й

«Маслім». Головну роль відіграли Євген Миронов. Пам'ятайте, як люди почали бігати на льотні долари в кінці фільму. І як тільки одна людина зуміла протистояти цій масі психозу. Він самотній продемонстрував силу духу, щоб протистояти спокусам Сатану. Герой фільму також сказав такі слова: "Ви не можете молитися, не променувати, не можна швидко, не швидко." Не вірити в Христа, не вірити. Не можна вірити Мухамдом, не вірити його. Але знаю, що Сатан прийде і ви повірите його, бо він зробить вас вірити його. Це буде погано.

Ви знаєте, що це може призвести до? Той факт, що ви будете штамповані на вашому лобі у вигляді штрих-коду, і знову зробили так, щоб ви під впливом своїх програм, ви вважаєте це найвищим. Ви прийдете і попросіть ущільнення Сатана, так само, як ви прийшли до продажу вашої душі. Стоп прямо зараз! Стоп мислення про цю піраміду. Не для воїна світла, але проти нього. Якщо ви не знали, якщо ви сумнівалися, якщо це вже пов'язаний, то дайте все піти, як це йде. Намагайтеся звідти тут. Але в майбутньому, подумайте з головою і відчуйте своє серце і душу, де на голову знаходилися такі «граї»? Скільки потрібно платити безкоштовно сир? Чи відповідає Вашому матеріальному стану Вашої духовної держави? Якщо ви не задоволені своїм фінансовим станом, то ви замовляєте у своїх думках. Почати мислення для себе.

У ситуації, де іноземці, які за сюжетом Анастасії, захотіли взяти над землею в розділі «Захоплення», за всю свою безтурботність і неспроможність може здатися лише джентльменів у порівнянні з творцями піраміди. Вони пропонують технічні інновації в місці вашої душі. І творці піраміди вирішили, що вони можуть очистити вас за упаковку кольорового паперу.

«Якщо вам не подобається, не інвестуйте.» Немає, що ви замовляєте вас. Я. Право. Ніяких сил або сил. Я не затишна з собою. Це поширення. Вони люблять вампіри. Один укус інший, він отримує і йде шукає жертву. Після того, як, таким чином, моя країна була перетворена в гарячу ложку алкоголю і тютюну, поставивши столи з схожими змістами на кожному зупинці, і багато іншого. І сказали: «Що ти не щасливий?» Якщо вам не сподобалося, не пити або курити. Я не пив або дим. Я не можу дізнатися свою країну зараз. Країна мідь в спирті і сигаретах. Я ніколи не приймав наявність паразитів, які знищують людей. Якщо ви не можете жити в хорошому житті, поїжджайте і ніколи не повернулися.

І ви, мій дорогий "Ведрос", який почав будувати свою сім'ю, прями всіх зусиль до реалізації Божественних програм. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Мрія. Подумати. Вивчайте. Що включає в себе багатство. Створіть щасливий світ навколо вас своїми думками.

Якщо ви не можете працювати з розумом і розумом, працювати своїми руками. Що неправильно? Ви боїтеся, що коронка знизить голову? Ви не думаєте про духовну людину, як ви повинні мати руки брудні? Якщо ви думаєте про піраміду як спосіб збагачення за рахунок інших, якщо ви вічно бідні, ви не можете турбуватися про вашу духовність або вашу корону. Отримай роботу брукли. Якщо ви працюєте з усього життя і немає грошей, то ви не думаєте і не мріяєте. Ви не знаєте своє призначення, ваш шлях або призначення. Ви дізнаєтесь про те, що ви промовляєте. Усунути причину і все почне вирівняти. Я розповідаю вам про це.

Тоді ви будете зберігати душу. Якщо ви будівельник, вибудете будинок. Якщо ви приготовляєте кондитерську варильну пасту, то зробіть смачні страви. Чоловік оплачує Вам за роботу. Нехай це не так багато грошей. Але він буде щасливим. І ви будете щасливі. За своїми діями ви зміцните життя світла від землі, від себе і від кого ви допоможемо. Не дайте! Зараз, коли боротьба для кожної душі людини. На Вас чекають світлові сили. І радий допомогти всім.

Він, хто їсть хліба свічок, загине голодом, для поля каменів повністю і приносить тільки камені. У день безглуздий йому, а ніч – гірка подорож в невибагливі мрії. Впевненість свічок повною з шафом невдоволення. Але він ходить перед Анжелем Лабора містить в собі поле, яке назавжди породжує, де виногради і злаки і всілякі ароматні трави ростуть в достатку. Ви перезавантажте те, що ви спереду. Людина, яка є обов'язковою для Бога і хто знає його долі, не просить інших благословення.

Він, хто співає в перегні бджіл, постійно збираючи золотистий мед; і вівчарівник, який не спить, що його флок може бути не розсіяний. І в пісні дівчині кладуть її руку на шпинделі. І якщо ви думаєте, що вони не настільки красиві в очах Господа, як най гордіша молитви, які лунають з найвищих гор, то ви дійсно помилилися. Для чесної роботи хмелю рука є щоденною молитвою подяки, а музика подушка – це радісна пісня перед Господнім.

Для найсильніших ангелів Небесного Отця, Ангела Лабора, благословляє кожного чоловіка, який працює на краще своєї здатності, щоб він не міг нічого зайвого. По-перше, є велика кількість для всіх чоловіків в царствах земної Матері і Небесного Отця, якщо кожен робить свою роботу. Але коли людина не уникає праці, він дається іншому, для всіх речей в небі і землі дається нам за ціною праці. (Єв. Мир з Есенів)

Успіхів, мій друг!

З повагою, Володимир Климанов. Сімейне поселення Новий спосіб. Кемерово область. 40 км від Новокузнецьк

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: gazeta.bytdobru.info/statya/2275-uchest-obratnuyu-storonu-piramidy

Категории

Смотрите также

Новое и интересное