Два оповідання про «пан»

Я все ще в другому класі (Я все ще навчаю :)
Ну і був один хлопчик в нашій групі, названій Косяк (він був навіть в перший рік для такої назви як голова, пізніше вони швидко пошкодили його).
І ця дитина постійно займалася постійним бульбітом - він нічого не зробив, але тільки заважали з предикаціями.
І ось ми сидимо на економіку, і молодий вчитель його читає. Ну, вона Косяку вже зробила зауваження більше одного разу, і тут вона всіляка втомлена і вона лікує його з аудиторії і так сердитися, що без вступу в офіс декана вона не дасть йому. Вона зловила мене. І пішов шум.
Ну, потім предеш стає ораторською поставу (ручає на поясі, одна нога трохи перед нею і вибиває) і промовляє незабутню фразу: «Дуже, що наступний буде йти на «обличчі» в офісі декана ???», Другий гроан і витісняти з аудиторії : «Що там ???»... дикої застібки аудиторії ... вчитель не розуміла, що її помилка було :)
Ленівіі_Дракон

У радянських часи на одному заводі працювала людина ім. Косяка.
Його ім'я не є значним, але нехай Іван Петрович. Над ним, звичайно, завжди приглушені – Іван Петрович Шкотт (Маріхуанич, Папіроскі і т.д.).
Але апотеоз всього цього разу звучав оголошення на заводському радіо: «Корад Косяк, терміново йде до Плану управління!»
Весь завод...