787
Що таке Чансон і чому він народився?
У XVI—XIX століттях, пов’язаних з ними «відновлення» – робберських пісень та тюрмортних пісень літературного походження. «Дистант» був близьким до активних знаків, вони були піснями тих, хто був на непарних з владою і суспільством, не хочу, щоб покласти існуючі норми життя, нав'язуючи їх власним – розумним і страшним законом на світі. Витрачено - пісні "крем" були створені запобіжниками. Пісні насправді створення міста. Вони тісно пов'язані з жанром урбаністичної романтики і з певною літературною традицією.
Більшість тюрмових пісень можна назвати «чарівним»: вони про пальму незрівнянь. У них в'язниці - "погані речі", "недостатньо", вони кріють і сумні, скаржаться на життя: "Я дуже сильно страждає, я носила гірко ..."; Хочу торкнутися гіркими сльозами... «Серце б’є, що в пастці птаха»; «З чутки грудей перерву...» Ці пісні мають зв’язок з традиційними російськими піснями та лірськими піснями. Герой цих пісень змінює світ. І це не приватне, не локальне.
Це є важливим. Для нещастя спонукає людину думати про питання не конкретно, а й бути замовленням: «О, чому я прийшов в світ?» Чому моя мама народила мене? «Я знаю, гіркий стакан до дна / Я буду пити у світ!» День пройшов, ближче до смерті і свободи. «Життя коротше часу! . ?
Балада відрізняється від усіх жанрів кримінальних текстів. Вони часто базуються на когерентній історії, яка розповідає про долю кримінального, його дитинства, його першу любов, яка іноді призводить до злочину, про злочин, про сам, про суд, на якому герой часто робить проступне слово, яке викликає сльози у слухачів.
Дія баладів часто передається на «зону», звідки герой намагається втекти, але куля «чекіста» перериває втечу. «Рівер тече на піску», «Молдавська музика грає», «Гоп з Смиком», «Коли ми зустрілися з вами ...». Невідомі пісні, головна тема яких – думки та почуття «лірського героя». «Таганка» – це слова у чистому вигляді. Але що це про таку пісню, її мелодраматизм обов'язково переплітає страждання співаючого героя: «Чому не було в тюрмі, ціна любові не знає!»
У добрих піснях їх позитивні герої, проте не ті, хто вважає позитивним суспільством. Далі з них є традиційні види: друг, траєктор, «фрейдер», «коп», вірний або, навпаки, неспішний коханець, старий мама, адвокат оборони, суддя, лікар, «бос», охорона... Не може з'явитися додатковий характер - світ зображений в благородній пісні дуже вузькі, закриті в собі і в її проблемах.
Від пісні до пісні, мотиви карткової гри і п'ятидесятниці, арешт, хвороба і смерть. Багато пісні характеризуються досить певним словником, такими як: «Урка віскі в екрані Майдану». й
Також в самому центрі міста діє акція в цих оповіданнях: в темній алеї, в парку або на околиці міста, в ресторані, на залізничному вокзалі, в тюрмі або в «зоні», в домі. Сибір займає спеціальне місце в кримінальній пісні. Переважні експонати Східної Росії, як у фольклорі, так і в літературних традиціях, розглядалися як «необхідне місце», так як «в’язниця»
За даними Г. Успенського, Сибір є країною, в якій живе «гуїлті Росія». Скоро, це світ закритого простору і незвичайного для неініційованого поточного часу, де найбільша частина часу вимірювання є терміном покарання, а замість 1 січня день Нового року стає днем початку покарання. Це тюрмортний світ, навіть якщо він виходить за межі.