Путін jujut!

Вибрані цитати з прес-конференції
Путін радий

- Всі ці 8 років, я працюю як галі раб, з ранку до ночі.

до Ви думаєте, що це легко для куща?

- Я не думаю, що хтось сьогодні спокусив представити деякі ультиматум Росії, особливо до організації з таким акронімом, який несприятливий для російського вуха, як ODIHR.

до Дозвольте вашій дружині дізнатися, як приготуватися!

до Ви даєте гарантії? [що нові рублів не будуть друкувати]
до Ви хочете мені їсти з горщика квітів? І набрякла кров?

- Я хотів запитати вас про вісім років роботи.
- Знову?

до Де ви будете відпочивати? Ви знаєте, що я повинен сказати, ніде. Я працюю протягом 4 років. - Всі права. Я відпочив на вісім років. Але де б ви хотіли б відпочити? Прогулянка на море? У вас є бажання піти в будь-яку точку, але чесно. Ознайомитися з думками: Де ви перетворилися? - Сонце. На дивані спати: Ні, на дивані щільно.

до Це правда. Я найбагатша людина не тільки в Європі, але в світі. Я збираю емоції. І я багата тим, що люди Росії двічі довірили мене з керівництвом такої великої країни, як Росія. Я думаю, що це моє велике багатство. Як для різних чуток про стан грошей я подивився на деякі: деякі шматки паперу. Просто покажіть, що нічого не має. Це бульсит. Вони підібрали його з носа і змащують її на їх папірцях.

- Я дивлюся, приїжджаємо, "Сансон". Чи за тебе?
- Хлопці, дарують мені мікрофон, будь ласка.
до У нас є такий широкий асортимент... Чи є все, що ви хочете запитати про в'язниці?

до Ні, ніхто не дав мені валентину ще, тому що я був готовий познайомитися з вами, і відразу ж після того, як з'ясувати цей ранок, я, не розмовляючи нікому, відразу прийшов сюди до цієї зали і просто не бачив нікого.
- Я хотів би дати вам валентину, як я можу це зробити? Володимир Путін: Приходьте
- Приїжджайте на ... (кожухи, руки) З Днем Святого Валентина, моя дружина привітала мене, так ... але valentine зараз приколів.

- Американці ставлять прапор на місяць, так що? Чому б ви не знали? Чи не ставився на місячну власність США?

- Чому американці так хвилювалися про європейське тіло, я не знаю. Нехай вони не хочуть залишити його самостійно. Я люблю гарне тіло (душ, запобіжник). Що стосується зубів, то вони кусаються десь. ExxonMobil - це ніблінг в нашу економіку і нічого. Є стоматологи, які тільки заточують зуби.

- М. Клінтон нещодавно заявив, що ви, як колишній офіцер КГБ, за визначенням, не можете мати душу. Чи є ваша душа, або що панс. Клінтон визначає як її замінник, не реагують на таку заяву?
- Я думаю, що хоча б штатсман повинен мати голову.

- Кожного дня, а потім успіх буде впевненим.

А відео — це загибле: нерозривний журналіст-ступід запитує питання...
Я збираюся зробити це цілий день.
(1,5 хвилини, ви вже можете вимкнути, коли Путін починає відповісти - смішні кінці)

Джерело: