747
Видео
Вибрані цитати з прес-конференції
Путін радий
- Всі ці 8 років я працюю як галі раб з ранку до ночі.
до Ви думаєте, що це легко для куща?
- Я не думаю, що хтось сьогодні спокусив представити деякі ультимати до Росії, особливо до організації з таким акронімом, який несприятливий для російського вуха, як ODIHR.
до Нехай ваша дружина навчається, як приготувати!
до Ви даєте гарантії? [що нові рублів не будуть друкувати]
до Чи хочете я їсти землю з горщика квітів? І набрякла кров?
- Я хотів запитати вас про вісім років роботи.
- Знову?
до Де можна відпочивати? Ви знаєте, що я повинен сказати, ніде. Я працюю протягом 4 років. - Всі права. Я відпочив на вісім років. Але де б ви хотіли б відпочити? Прогулянка на море? У вас є бажання піти в будь-яку точку, але чесно. Ознайомитися з думками: Де ви перетворилися? - Сонце. На дивані спати: Ні, на дивані щільно.
до Це правда. Я найбагатша людина не тільки в Європі, але в світі. Я збираю емоції. І я багата тим, що люди Росії двічі довірили мене з керівництвом такої великої країни, як Росія. Я думаю, що це моє велике багатство. Як для різних чуток про стан грошей я подивився на деякі: деякі шматки паперу. Просто чаттер, який не має нічого спільного. Це бульсит. Вони підібрали його з носа і змащують її на їх папірцях.
- Я дивлюся, приїжджаємо, "Сансон". Чи за тебе?
- Хлопці, дарують мені мікрофон, будь ласка.
до У нас є такий широкий асортимент... Чи є все, що ви хочете запитати про тюрма?
до Ні, ніхто не дав мені валентину ще, тому що я був готовий зустрітися з вами, і відразу ж після того, як я треную цей ранок, я, без розмови з ким-небудь, негайно прийшов сюди до цієї зали і просто не бачив нікого.
- Я хотів би дати вам валентину, як я можу це зробити? Володимир Путін: Приходьте тут.
- Приїжджайте на ... (наряди, руки) З Днем Святого Валентина, моя дружина привітала мене, так... але мій Валентин все ще щільно.
- Американці ставлять прапор на місяць, щоб що? Чому не хвилюватися? Чи не ставився на місячну власність США?
- Чому американці так хвилювалися про європейське тіло, я не знаю. Нехай вони не хочуть залишити його самостійно. Я люблю гарне тіло (душ, аплаус). Що стосується зубів, то вони кусаються десь. ExxonMobil - це ніблінг в нашій економіці і нічого. Є стоматологи, які тільки заточують зуби.
- Панс Клінтон нещодавно заявив, що ви, як колишній офіцер КГБ, за визначенням, не може мати душу. Чи може ваша душа, або що панс. Клінтон визначає, як її замінник, не відповідаючи на таку заяву?
- Я думаю, що хоча б штатсман повинен мати голову.
- Кожного дня, а потім прийде успіх.