Ідеї для випічки

Всі в сім'ї люблять її. діаграмай Торти, торти і кекси часто залишають донача протягом декількох днів, і неускладнені тістечка зникають один раз запечені. Тому я не експериментую і часто запікаю мої улюблені страви, адже це не хустош! Але іноді хочеться здивувати близьких чимось оригінальним і змінивши хоча б зовнішній вигляд саморобних тістечок.

ДепозитФотогалерея

Краще випікання перед варенням, я думаю про це. краще змащувати випічкуЯк прикрасити, що послужити... Я не скажу, що все виходить ідеально, але якщо ви підходите до цих питань з відповідальністю, навіть найпростіша страва може бути прикрашена таким чином, що вона буде виглядати смачно і апетитно.

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" Ми не шукаємо простих способів, і сьогодні ми підготували для вас новий вибір ідей для прикраси випічки. Ви не повинні закінчити спеціальні курси для них. Більшість пропонованих опцій є неймовірно простим у виконанні.

Ідеї для випічки
  1. Плетіння завжди була і залишається найкращим способом прикраси торта з будь-якою начинкою. А якщо додати трохи чорниці або морквяний сік до частини тесту, це буде дивно! Щоб зробити красиві предмети на торті, використовуйте його. печиво-формаспеціальні плунжери або цвіль.

2. Міні-кепікі в формах з кексом припадуть не тільки дітям. 716962

3. Наносити прості візерунки на печиво можна заскленням звичайного шприца.

4. Можна прикрасити торт або кекси з звичайною цукровою пудрою. Але посипати через шнурок, щоб отримати гарний візерунок.

5. Ні коричневого цукру? Ви самі! Змішайте в міксері 2 склянки звичайного цукру і 2 ст.л. L. чорні моласи (продається в кондитерських магазинах). І так, що коричневий цукор не застібається, покласти шматок свіжого хліба або зефіру в контейнері зберігання. , Україна

6. Якщо тісто для торта було менше, ніж необхідно для вашої однорідності, використовуйте фольгу, щоб зробити бічну сторону.

7. Ні яйця для випічки? Візьміть половину надрізної банана на яйце. Щоб зробити банани швидше дозрівають, розташуйте їх в духовці протягом 30 хвилин при температурі 150 градусів.

8. Як прикрасити пасту? Поставте маршмелло на спекотні кекси або торт і затримайте його в духовці кілька хвилин. Зроби це не горить!

9. Щоб диверсифікувати заливку, додайте зефір до тесту. Але переконайтеся, що маршмелло не виходить, або це буде опікуватися.

10. Тісто не вилетять з чаші, якщо прикріпити пластикову пластину до міксера. Я завжди використовувати це життя рубати!

11. Печиво з начинкою найпростіше зробити в старому пельмені.

12. Ще один варіант для незвичайного печива, щоб зробити його на палиці.

13. Хлібні корзини з різними начинками можна заповнювати збитим яйцем. Сніданок чудовий! До речі, хліб можна замінити лавою.

14. Кольорові глазуровані краплі - універсальна прикраса.

15. Найкраще випікати тарти не всередині, але зовні склянки форми.

16. Зробіть отвори в бісквіті з трубкою і залийте конденсованими або шоколадними. Декорувати торт з тертим шоколадом або горіхами.

17. Незамінний ролик з візерунками буде корисний для тортів і печива.

Якщо Кращі рецепти Набридти тільки через нудний зовнішній вигляд, спробувати додати оригінальність і прикрасити їх. Для красивого посуду не потрібно багато часу, гарного настрою і уяви ваших основних інструментів!

Використовуйте хрусткі бункери замість кокосів для джуліне з грибами і куркою. Перевага видно неозброєним оком - страви не можна мити, але з'їсти з Джульєн!

І для всіх випадків, у нас є 7 рецептів для основних типів тесту в одній статті. Солоний, пухнастий, піщаний, млинці, торти та пироги! Все, що ми повинні зробити, знайти фаршу.

Напишіть нам у коментарях, які ви використовуєте КошикЩоб зробити смак краще?

І не забудьте показати цю корисну статтю друзям на соцмережах.