21
Ідеї для випічки
Всі в сім'ї люблять її. діаграмай Торти, торти і кекси часто залишають донача протягом декількох днів, і неускладнені тістечка зникають один раз запечені. Тому я не експериментую і часто запікаю мої улюблені страви, адже це не хустош! Але іноді хочеться здивувати близьких чимось оригінальним і змінивши хоча б зовнішній вигляд саморобних тістечок.
ДепозитФотогалерея
Краще випікання перед варенням, я думаю про це. краще змащувати випічкуЯк прикрасити, що послужити... Я не скажу, що все виходить ідеально, але якщо ви підходите до цих питань з відповідальністю, навіть найпростіша страва може бути прикрашена таким чином, що вона буде виглядати смачно і апетитно.
ДепозитФотогалерея
Редакція "Сайт" Ми не шукаємо простих способів, і сьогодні ми підготували для вас новий вибір ідей для прикраси випічки. Ви не повинні закінчити спеціальні курси для них. Більшість пропонованих опцій є неймовірно простим у виконанні.
Ідеї для випічки
Якщо Кращі рецепти Набридти тільки через нудний зовнішній вигляд, спробувати додати оригінальність і прикрасити їх. Для красивого посуду не потрібно багато часу, гарного настрою і уяви ваших основних інструментів!
Використовуйте хрусткі бункери замість кокосів для джуліне з грибами і куркою. Перевага видно неозброєним оком - страви не можна мити, але з'їсти з Джульєн!
І для всіх випадків, у нас є 7 рецептів для основних типів тесту в одній статті. Солоний, пухнастий, піщаний, млинці, торти та пироги! Все, що ми повинні зробити, знайти фаршу.
Напишіть нам у коментарях, які ви використовуєте КошикЩоб зробити смак краще?
І не забудьте показати цю корисну статтю друзям на соцмережах.
ДепозитФотогалерея
Краще випікання перед варенням, я думаю про це. краще змащувати випічкуЯк прикрасити, що послужити... Я не скажу, що все виходить ідеально, але якщо ви підходите до цих питань з відповідальністю, навіть найпростіша страва може бути прикрашена таким чином, що вона буде виглядати смачно і апетитно.
ДепозитФотогалерея
Редакція "Сайт" Ми не шукаємо простих способів, і сьогодні ми підготували для вас новий вибір ідей для прикраси випічки. Ви не повинні закінчити спеціальні курси для них. Більшість пропонованих опцій є неймовірно простим у виконанні.
Ідеї для випічки
- Плетіння завжди була і залишається найкращим способом прикраси торта з будь-якою начинкою. А якщо додати трохи чорниці або морквяний сік до частини тесту, це буде дивно! Щоб зробити красиві предмети на торті, використовуйте його. печиво-формаспеціальні плунжери або цвіль.
- Міні-кепікі в формах з кексом припадуть не тільки дітям. 716962
- Наносити прості візерунки на печиво можна заскленням звичайного шприца.
- Можна прикрасити торт або кекси з звичайною цукровою пудрою. Але посипати через шнурок, щоб отримати гарний візерунок.
- Ні коричневого цукру? Ви самі! Змішайте в міксері 2 склянки звичайного цукру і 2 ст.л. L. чорні моласи (продається в кондитерських магазинах). І так, що коричневий цукор не застібається, покласти шматок свіжого хліба або зефіру в контейнері зберігання. , Україна
- Якщо тісто для торта було менше, ніж необхідно для вашої однорідності, використовуйте фольгу, щоб зробити бічну сторону.
- Ні яйця для випічки? Візьміть половину надрізної банана на яйце. Щоб зробити банани швидше дозрівають, розташуйте їх в духовці протягом 30 хвилин при температурі 150 градусів.
- Як прикрасити пасту? Поставте маршмелло на спекотні кекси або торт і затримайте його в духовці кілька хвилин. Зроби це не горить!
- Щоб диверсифікувати заливку, додайте зефір до тесту. Але переконайтеся, що маршмелло не виходить, або це буде опікуватися.
- Тісто не вилетять з чаші, якщо прикріпити пластикову пластину до міксера. Я завжди використовувати це життя рубати!
- Печиво з начинкою найпростіше зробити в старому пельмені.
- Ще один варіант для незвичайного печива, щоб зробити його на палиці.
- Хлібні корзини з різними начинками можна заповнювати збитим яйцем. Сніданок чудовий! До речі, хліб можна замінити лавою.
- Кольорові глазуровані краплі - універсальна прикраса.
- Найкраще випікати тарти не всередині, але зовні склянки форми.
- Зробіть отвори в бісквіті з трубкою і залийте конденсованими або шоколадними. Декорувати торт з тертим шоколадом або горіхами.
- Незамінний ролик з візерунками буде корисний для тортів і печива.
Якщо Кращі рецепти Набридти тільки через нудний зовнішній вигляд, спробувати додати оригінальність і прикрасити їх. Для красивого посуду не потрібно багато часу, гарного настрою і уяви ваших основних інструментів!
Використовуйте хрусткі бункери замість кокосів для джуліне з грибами і куркою. Перевага видно неозброєним оком - страви не можна мити, але з'їсти з Джульєн!
І для всіх випадків, у нас є 7 рецептів для основних типів тесту в одній статті. Солоний, пухнастий, піщаний, млинці, торти та пироги! Все, що ми повинні зробити, знайти фаршу.
Напишіть нам у коментарях, які ви використовуєте КошикЩоб зробити смак краще?
І не забудьте показати цю корисну статтю друзям на соцмережах.
Що робити з борошна, солі і декількох сухих гілок
Я поділюсь чудовим способом розгладити всі зморшки! Коли-небудь тиждень, поставте обличчя на регулярні ...