19
Що робити з борошна, солі і декількох сухих гілок
Великодній тиждень в повному гойдалці. Всі випікають торти і прикрашають будинок для свята. Моя дочка і я не заду в підготовці, і сьогодні хочу розповісти про те, як зробити чарівний досвід. Великоднє деревой
Великоднє дерево є однією з найяскравіших символів Великодня свята, що уособлює життєву силу, широтність, прихильність до традицій. Найпростіший спосіб оформлення Великодня ялинка полягає в тому, щоб прикрасити гілки верби, абрикосу або будь-яку іншу плодову ялинку. Великодні яйцяНесті і вінки, птиці і курчат.
Ця робота не на всіх складних, навіть, навпаки, простий і приємний. І якщо ви підключаєте дітей до такого творчого процесу, то результат стане чудовим і приємним.
Великодні композиції своїми руками "Сайт" Я приготував цікавий майстер-клас для вас. Як створити Великоднє дерево За допомогою сухих гілок, борошна і солі. Найкраще рішення для будинку, і найголовніше - таке дерево абсолютно ексклюзивне, і немає іншої такої речі.
Розмір даної прикраси, колір Великодніх яєць на ньому, а також їх кількість, залежать виключно від фантазії і побажань дітей.
Вам потрібна Великодня ялинка.
Прогрес роботи
Я також рекомендую вам дивитися 14 більш надихаючих. Пашальні композиції з елементами гілок і яєць.
Для всіх, хто любить прикрасити своє житло своїми руками, я раджу ознайомитися з незвичайним майстер-класом про те, як створити Великодню корзину для солодощів з ниток і повітряної кулі. А якщо підключати дітей до роботи, то можна отримати ще більше задоволення і позитивних емоцій від самого процесу.
Це легко. Оздоблення вашого будинку з красивим ВеликоднемВін принесе святковий весняний настрій і обов'язково дасть вам і вашій родині удачі і радість.
Розкажіть, як ви готуєте до цього яскравого свята, що ви робите з дітьми в ці дні. Не забудьте поділитися своїми ідеями в соцмережах!
Великоднє дерево є однією з найяскравіших символів Великодня свята, що уособлює життєву силу, широтність, прихильність до традицій. Найпростіший спосіб оформлення Великодня ялинка полягає в тому, щоб прикрасити гілки верби, абрикосу або будь-яку іншу плодову ялинку. Великодні яйцяНесті і вінки, птиці і курчат.
Ця робота не на всіх складних, навіть, навпаки, простий і приємний. І якщо ви підключаєте дітей до такого творчого процесу, то результат стане чудовим і приємним.
Великодні композиції своїми руками "Сайт" Я приготував цікавий майстер-клас для вас. Як створити Великоднє дерево За допомогою сухих гілок, борошна і солі. Найкраще рішення для будинку, і найголовніше - таке дерево абсолютно ексклюзивне, і немає іншої такої речі.
Розмір даної прикраси, колір Великодніх яєць на ньому, а також їх кількість, залежать виключно від фантазії і побажань дітей.
Вам потрібна Великодня ялинка.
- 1 ст.л. борошна
- 1 ст. л. солі
- 1/2 ст. води
- свінгери
- Увійти
- філія
- горщики
- фарба
- маркер
- форма
- канал
Прогрес роботи
- Прикраса для дерева у вигляді фарбованих яєць ми зробимо з соляного тіста. Тому для початку слід змішати борошно з кам'яною сіллю, додавши близько половини склянки теплої води. Пропорції можуть варіюватися, фокусуватися на консистенції і при необхідності додати більше борошна або води. Змішайте тісто ретельно. Готове тісто повинно бути щільного, пластичного і нагадує масу для скульптури. Розкачати тісто на пергаменті і форму зробити заготовки для майбутніх барвників.
- Зніміть зайве тісто, а потім з нормальною трубкою зробіть невеликі отвори для кріплення. Нехай заготовки висихають на сонці кілька годин, щоб вони стали важко.
- Тепер перейдемо до яєчного живопису. Можна використовувати харчові фарби, розвести гуаш або звичайні акварелі. Після висихання основного кольору ви також можете застосувати малюнки маркером або маркерами.
- Вирізати невеликі шматочки декоративної стружки і сформувати навіски для декоративних яєць.
- Тепер зробимо дерево. Це найпростіше зробити з звичайних сухих гілок, привезених з саду або парку. «План» Великоднє дерево в каструлі землі, затираючи грунт щільно, щоб дерево міцно проходив. Зніміть готові яйця з малюнками і насолоджуйтеся красивими АксесуариЦе ручної роботи.
Я також рекомендую вам дивитися 14 більш надихаючих. Пашальні композиції з елементами гілок і яєць.
- І ці варіанти Великодніх дерев ідеально підходять для прикраси ганку, якщо ви живете в приватному будинку.
р. - Я дуже люблю ці два варіанти. Може бути наступного року, я зроблю щось, як це.
- Як бачите, таке дерево - чудовий спосіб прикрасити святковий стіл і чудова активність для маленьких дитячих рук.
- Вважаю, що скільки змін ви робите до Великодня залежить від удачі цього року. Я просто впевнений, що декоруючи інтер'єр будинку за допомогою Великодніх композицій, ви неодмінно зможете привертати удачу до вашої сторони.
- Такий декор стане справжньою прикрасою великого свята, якщо має відповідний символізм.
- Кілька цікавих варіантів.
- Дивовижна красуня!
Для всіх, хто любить прикрасити своє житло своїми руками, я раджу ознайомитися з незвичайним майстер-класом про те, як створити Великодню корзину для солодощів з ниток і повітряної кулі. А якщо підключати дітей до роботи, то можна отримати ще більше задоволення і позитивних емоцій від самого процесу.
Це легко. Оздоблення вашого будинку з красивим ВеликоднемВін принесе святковий весняний настрій і обов'язково дасть вам і вашій родині удачі і радість.
Розкажіть, як ви готуєте до цього яскравого свята, що ви робите з дітьми в ці дні. Не забудьте поділитися своїми ідеями в соцмережах!
Лікарі попереджають: «Всі ці ванні кімнати безпечні для шкідливих бактерій». Небезпечний!
Ідеї для випічки