Як уникнути фінансових проблем

«Бой любить тебе, але як друг» – це жарт, який, на жаль, відображає фінансову ситуацію багатьох людей. Гроші Вони знаходяться на парі з любовною залежністю і порушеннями в організмі, але набагато складніше бачити, розуміти і вирішувати їх.

Поверти в нашому суспільстві майже гордий, але багатство зазвичай приписується до вілл. Таким чином, відсутність здорових відносин з грошима продовжує отруювати навіть тих, хто намагається зробити свідомі зміни в житті.

7155795

ДепозитФотогалерея

Є навіть поняття. здоров'я - відсутність зайвих стресів у зв'язку з власними, а особливо іншими грошима. Це певні погляди на життя, які допомагають швидко подолати бідність, але не гасити їх багатство як щось надприродне.

Такі люди часто щасливі і не судять інших за фінансовою ситуацією, бо за них гроші – це засіб життя, не його значення.

Фінансове здоров’я ґрунтується на 4 принципах, які потрібно знати, щоб не зануритися довго на рівні бідності. Редакція "Сайт" Покажіть про них.

Ставлення на гроші
  1. Гроші не зла.
    Найпоширеніший розлад про гроші полягає в тому, що це зло. Так багато говорять про те, що гроші псують людей, змушені відмовитися від близьких, набути тільки від манжету. І погане ставлення до тих, хто заробив багато, кладе високі ціни на товари і послуги. Почуття такого ставлення з дитинства, і це досить важко протистояти їм.

ДепозитФотокс Грошові розлади сигналізує нездатність заробити потрібну кількість грошей для комфортного життя. Такий погляд на життя вдало приховує від людини той факт, що змінити ситуацію, він перешкоджає його ліньності, відсутності освіти або небажання триматися з часом. Це виправдання того, що допомагає виправдати себе.

Головне - знайти сміливість, щоб розпізнати свої слабкі сторони і розкачати рукави, працювати на них багато. Як тільки ви позбавляєте від свого скоєного ставлення до грошей, ви можете відразу піднятися в поле діяльності. Цікаво, що навіть бізнесмени часто живуть з ставленням, що багато грошей погано і будуть засуджені, тому не розвивати свій бізнес повністю або стати банкрутом.

ДепозитФотогалерея

2. Гроші не великий.
    Разом з неврозом «гроші зло» є невроз «гроші все». Якщо ви щасливі, тільки коли у вас є багато грошей і тільки з тим, хто йому, це погано. Надмірна любов грошей обіцяє психологічний розлад. Наприклад, у вас є величезна кількість у вашому обліковому записі, але ви намагаєтеся отримати ще більше, щоб показати його тим, хто оцінить його. В кінці ви розумієте, що ви не можете створити щось дійсно цінним шляхом збереження або купити здоров'я коханій людині. Тексти пісень, а це означає: І що ви боїтеся для всіх ваших життів, просто не має сенсу.

Гроші є великим інструментом, але нічого не більше. Кожна людина повинна мати мету. Насамперед, зрозуміло, що з бідності, а потім потрібно запитати просте питання: «Що ще?» У вас є чітка відповідь, ви навряд чи можете жити щасливо. Створюйте прямі фонди на благодійний або дуже цікавий бізнес, але не накопичувати їх тільки для того, щоб показати процвітання.

ДепозитФотогалерея
  3. Вам необхідно заробити гроші.
    Скільки людей не хочуть прийняти те, що гроші повинні бути зароблені. Але це головний ознака порушення фінансового здоров’я. Величезна кількість людей, особливо молоді люди, хочуть мати гроші і витрачати, не заробити. Вони вважають, що великі гроші не можуть бути зароблені чесною роботою або їх талантом, тому вони навіть не починають це робити. Пасивний дохід – покарана мрія нашого суспільства. Немає нічого неправильного з ним, але це не дозволяє його розвивати. Як купити квартиру і орендувати її. З цими грошимами, які відповідають вашим потребам, і це все. Нереальна енергія починається з ероди і збільшує всі внутрішні сумніви.

Що робити, якщо менеджер вашого бізнесу грає подвійну гру або національну валюту згорнеться, і ви не зможете жити безпечно за кордоном на гроші з оренди квартири в столиці? В результаті, ви зволожуєте роботу і в напруженій ситуації, ви не зможете знайти швидкий розчин до проблеми.

, Україна

ДепозитФотогалерея

4. Кошти повинні бути витрачені.
    Нам потрібні гроші для комфортного життя і впевненості в майбутньому. Але свербіж – невроз. Не нормально приховати гроші під матрацом і чекати на мій чорний день. Зважаючи на власні зусилля в роботі, що робить гроші, людина без фінансового неврозу поважає роботу інших. Це нормально оплатити товари і послуги, які є, для проведення. І гроші просто інструмент. Вони повинні бути зароблені шляхом реалізації своїх знань і навичок, і просто так легко витрачати, в тому числі інвестування в їх розвиток, розширення бізнесу або благодійність. Ви не повинні бути залежними від грошей, інакше це буде влада над вами. І він не закінчився добре.

р.

ДепозитФотогалерея

Фінансове здоров’я – основа вашого благополуччя. Важливо припинити пошук благ для вашої бідності або нестачі грошей. Взяти час, щоб працювати над собою: з'ясуйте, чому ви робите щось неправильно, подумайте про те, що ви можете зробити. Можливо, це через ваше спотворене сприйняття світу, і це просто достатньо, щоб змінити своє ставлення до грошей трохи так, щоб вони хочуть побудувати сильні відносини з вами.

Повідомляємо нас у коментарях, якщо Ви погоджуєтесь з думками психологів про фінансове здоров’я. Поділіться корисною статтю з друзями в соцмережах!