318
Нейтралізація фінансових блоків з EFT
Не секрет, що для того, щоб стати багатим, потрібно мати певну психіку або ставлення до багатства і грошей.
У своїй книзі Mindfulness, Carol Tuttle, психотерапевт, майстер EFT (Emotional Freedom Tech), каже, що наше вірне само є великою кількістю у всіх його формах. Ми просто обираємо яку сторону достатку. Якщо ми на боці грошей і багатства, ми отримаємо її в достатку. Якщо ми на боці страшного і бідного ми також отримаємо це в достатку. І ми беремо з наших вірувань і вірувань про багатство, гроші, багаті люди. Що ми думаємо добре і що погано, що небезпечно і що безпечно, що я гідний і що я не можу. Ці переконання дадуть думам, думками в свою чергу почуття, а почуття є вібраціями, які притягують до нас Законом Атракціону, які ми надіслали на зовнішній світ. Якщо наші переконання:
Гроші Evil (і Emotions)
Гроші псує, псує людину.
Всі багаті люди рогатні, злий, неслухняний, неслухняний.
Не вистачає грошей для всіх
Люди не мають грошей.
Я не хочу бути багатим.
Земельні ресурси обмежені, не достатньо для всіх
Тримати.
Результатом буде гідність наших коливань.
Які фінансові блоки?
Фінансові блоки – це всі ненадійні переконання, вірування, думки та емоції, які тягне нас до страшності та бідності.
Робота для усунення фінансових блоків з EFT і розвитку багатої свідомості, позитивного ставлення до грошей і багатства здійснюється на 2 етапи. У статті розглянуто лише 1 етап.
1,1 км Нейтралізація фінансових блоків
2,2 км Придбання корисного ставлення до грошей і багатства
Нейтралізація фінансових блоків
По-перше, я пропоную вам наступні заяви:
У мене є багато грошей.
Я дуже багата.
Всесвіт рясний.
Я багата і кожен навколо мене є великим.
Я зроблю мільйонів доларів на рік легко і послідовно.
Я успішний менеджер грошей.
Повідомляємо, що почуття, думки, образи приходять на розум. Чи відчувається почуття тривожності, небесного, повного відторгнення, страху? Якщо так, вітання ви просто познайомитеся з фінансовими блоками.
Робота з усуненням фінансових блоків полягає в пошуку і методично нейтралізації всіх блоків і їх аспектів за допомогою процедури EFT.
Ось кілька порад про те, як знайти блоки:
Напишіть всі негативні переконання, образи, почуття, думки, спогади, пов'язані з:
1,1 км Зображення багатої людини. Дуже багата людина (мільйонер, мільярдер) Попереду.
2,2 км Повірки ваших батьків, опіків та минулих поколінь про гроші, багатство та багато людей. Пам'ятайте, що ви навчилися про гроші. фраза може звучати наступним чином: "Чому мій мама сказав, що я не знаю, як витрачати гроші, я...", "Чому мій бабуся сказав, що гроші отримують за допомогою важкої роботи, я...", «Чому ___ сказали, що гроші зло / зіпсує людину / псує мене...»
3. У Ваш особистий досвід з боргом, економіями, фінансовими цілями. Які фінансові збої / ви повинні мати?
4. У Звичаї реагують на проблеми, пов'язані з грошима, є стресом і негативними емоціями.
Також відповісти на питання:
1,1 км Які негативні наслідки, якщо я почати заробляти ________? (допомагає зрозуміти негативні емоції, страхи, пов’язані з зміною фінансової ситуації)
2,2 км Скільки грошей я заробити (наприклад, 1 місяць)? Що таке максимальна сума, яку я хочу витрачати на автомобіль, сумку, ювелірні вироби? Це допомагає зрозуміти ваші фінансові обмеження. Наприклад: хтось готовий витрачати $10,000 на автомобіль, і хтось готовий витрачати $100,000. Параметри фрази в цьому випадку можна сформульувати наступним чином:
Для мене, $5,000 в місяць багато грошей.
Хоча витрати $10,000 на машині занадто багато для мене.
Хоча я не можу купити $ 300 мішок, я не можу це дозволити.
Таким чином, ви піднімаєте бар на вібраційному рівні, що дозволяє більше проникнути готівку.
3. У Якщо ви попросили «Ви маєте гроші?» відповідь буде: Написати почуття і почуття після цього питання.
Відповідно, всі почуття, думки та зображення, що надходять, записані та нейтралізуються.
Вправа:
1,1 км Закрийте очі і уявіть собі як 6-7 років. Ви в будинку ваших батьків, опіків. Які сцени ви бачите пов'язані з грошима? Ймовірно, це сварки, інструкція з господарського витрачання грошей, аргументи батьків про борги та ін. Ця вправа допомагає виявити негативні спогади, раннє програмування про гроші.
2,2 км Ця вправа є продовженням першого. Уявіть, що ви вже дорослі. Дуже дорогий одяг, ювелірні вироби, а також у вас є кілька сумок з дуже дорогі речі. Ви прийшли до того ж дому ваших батьків, а на вулиці в дуже дорогий машині, скажете в лімузині, ви чекаєте 3 дуже багатих ділових друзів. Опишіть, як ви відчуваєте. Як познайомитися з батьками? Що ви бачите на обличчі? Що говорять? Що робити? Що відбувається ваша реакція?
3. У Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору. Які емоції ви відчуваєте? Почуття, що це так мало.
4. У Уявіть, що сидять в офісі босів, які досить заможливе, щоб попросити йому подвоювати зарплату. Якщо у вас є власний бізнес або практика, уявіть, що ви відкрили відділення в найпрестижніших куточках міста, де дуже багато людей живуть і потрібно збільшити ціни на товари і послуги по 2 рази. Як ви думаєте про це? Ви відчуваєте, що це? Ви відчуваєте себе гідним / недорогим / недорогим, щоб це зробити? Будь ласка, не візьміть цю вправу як керівництво для дії :-. Вправа допомагає зрозуміти, якщо ви відчуваєте, що ви заслуговуєте, щоб заробити більше, щоб бути багатими.
5. Умань Якщо у вас є фінансові або ділові цілі, якщо ні, я рекомендую встановити їх перед вами, який крок потрібно зробити, щоб реалізувати свою мету? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Як ви думаєте про прийняття цього рішення? Можливо, це страх, самодобавка, подразнення, почуття втратили і байдужість.
Рекомендації щодо нейтралізації за допомогою процедури EFT:
1,1 км Бажано працювати в наступному порядку, спочатку напишіть блоки з одного питання або вправ, потім торкнутися їх, і тільки потім перемістити на інше питання або вправу. В іншому випадку ви помітите свої негативні переконання і почуття.
2,2 км Будь ласка, не намагайтеся відповісти і робити всі ці вправи одночасно. Подаруйте собі можливість працювати з кожним блоком ретельно, зробіть свій час, намагайтеся усунути всі аспекти, які з'являються в процесі роботи блоку, питання, вправи.
3. У Пам'ятайте, що обличчя дуже болючої і травматичної пам'яті.
Джерело: emofree.kz
Джерело: /users/1077