ЛІКУВАННЯ

Одна молода жінка тільки отримала роботу в великому офісному будинку. Одного разу вона була на своєму шляху, щоб працювати, коли довгий чорний чує, витягнутий до неї і повільно почав їздити поруч. Вона стала нервовою, і почала дивитися на край її очей, таким чином.
«Чи можу я дати вам ліфт?» Вона повернулася до нього і була шокована. Особа водія була неймовірно знезараженням і розсіюванням. Його шкіра була мертва бліда, і одна з очей була помітно вище, ніж інші. Людина вказувала на задню частину автомобіля, яка містилася зрубом. "Місце для іншого", - сказав він.
Неправдивий зовнішній вигляд і неприємна пропозиція, вона відмовилася. Похилого сигналу, жінка побігла вулиці, поки вона досягла офісної будівлі. До кінця дня вона не допомогла, але думають про це дивний чоловік в почутті, і був радий, коли день роботи нарешті був над.
На дев'ятому поверсі і коли ліфт прибув його майже повністю. Займається на хвилину перед входом в ліфт. «Ви впевнені, що ви не хочете приїхати?» "Приміщення для одного."
Жінка прокинула. Він почув водія, яка виглядала на її односторонньому, жахливому вигляду. І сказав: «Я думаю, що я проходжу сходи!» Водій чуття виглядав на ній як закриті двері ліфта.
Жінка прогулялася лише кількома кроками внизу сходів, коли вона почула страшні кришки і глухий стакан. Вона захопила сходи і виявила, що ліфтовий кабель зламався, і всі, хто загинув страшну смерть.