Що сталося, якщо я відкрив двері?

Це дивне, що сталося мені в середині 90-х років. У цей час я навчався в звичайному загальноосвітній школі, в класі про шостий сьомий. Школа, де я навчався був близько до мого будинку і був видно навіть з вікон моєї квартири. Ми подорожуємо з школи. Я не припинив мене з кінця мого першого класу. Я навчався в першому зсуві, закінчився останній урок, як я пам'ятаю зараз о 12:40.

Цей день не відрізнявся від інших аналогічних днів у житті звичайного російського школяра від 90-х років. Я очолюв, і мій однокласник і я очолюю додому. Я повинен додавати, що ми не пішли на маршруті, який працював протягом років від шкільного дому, але вирішив піти на столах, що стоять на зупинці і купити гумку там. Ті, хто виріс в дев'ятидесятках, знають про кразе збирання вставок від ясен від покоління 90-х років. По дорозі ми говорили про гру на Dendy, і поділилися враженнями нещодавно дивилися фільми на відеотапах. Після придбання ясен і обговорення, які отримали вкладники, ми очолювали будинок. Мій друг і я жив в одному дворі, але в різних будинках, що стоять один одному. Ми мали великий дворик. Ми не були на нашому шляху, і ми розбили на певному перетині. Всі ці деталі необхідні для пояснення, а також для ілюстрації, недосвідченості подальших подій.

І тепер історія. Пройшовши через двір, я впевнено і випадково ввійшов в свій вхід, і перше, що я помітив: чому таке димова лампа горить на посадці першого поверху? Після того, як я пішов вранці, лампочка світла була яскравою і я пам'ятаю, що дуже добре. Ймовірно, в той час як я був у школі, лампочка світла вигорнула і вона була замінена, я думав і назвав ліфт. Коли я потрапив в ліфт, я натискав кнопку на моєму поверсі і відразу відчував, що ліфт переміщався по-різному. Ліфт пішло швидше, ніж звичайний. Такі тонкощі можна помітити тільки тоді, коли ви використовуєте один ліфт протягом тривалого часу і звикли до нього так багато, що ви майже знаєте до другого, як довго він займе піднятися на підлогу. У той момент я мав мої перші сумніви, що я пішов десь неправильно. Але я відразу ж кинув їх і виходив на моєму поверсі, і відразу ж я мав це дивне почуття, якби ви знаєте все тут, але все інше. Так само буває, коли ви йдете додому після довгої відсутності.

Я шукав лише в тому випадку, коли сходу здавалося б, як завжди. Але було щось неправильно з нею. Коли я зрозумів це, я зробив мій шлях менш впевнений у двері моєї квартири. Я зняв ключ біля дверей і слухав. На даний момент я чую радіо за дверима. А зокрема сигнали точного часу радіо «Маяк».
У другій половині дня, згідно з оцінками. Це не може здатися незвичайним, але ніхто не слухав маяк радіо в моєму домі. Крім того, ніхто ніколи не слухав до радіо, якщо я сам випадково, а потім не маяк. По суті, в одну годину вдень я не маю нікого вдома.

Я впевнено і повільно застрягти ключ в брелок і ключ, введений замок легко і акуратно. Я був про те, щоб перетворити ключ, коли я почув досить приємний звук за дверима, чи це був дитячий або жіночий сміх. Я заморожився, сміх на двері припинився, але замість спокійного і спокійного чоловічого голосу було чутно. Я дивився, щоб побачити людей, які говорять і сміятися за межами квартири, і я рахував принаймні три різні голоси. До тих пір я не слухав голоси, я не розумію слова. Але я знав напевно, що був хтось у моїй квартирі, і ці люди сидять, слухаючи звуки, на кухні, ймовірно, пиття чаю, спілкування і прослуховування радіо «Лайтхаус».

Але хто це? Батьки? Так вони не прийшли в цей час. Поцілунки? Але в будинку з'явились тієвці, принесуть радіо десь, перетворюють на радіо «Маяк» і сидять на пити чай на кухні, говорять красиво?

Тоді я мав перше пояснення того, що сталося: Я, ймовірно, просто думав про це і випадково пішов на інший вхід або в інший будинок. Що в принципі не дивно, що мікрорайон побудований з типовими новими будівлями, хоча нічого подібного це сталося до мене. І в несправності є те, що мій друг і я змінив алгоритм будинку шляху, який працював в автоматизації. І той факт, що ключ прийшов вгору, тому це нічого не говорить. У дайвінгу 90-х років вдалося відкрити замки практично з дротом. Я послав себе на голові з розумінням того, що я був, um, weirdo, бо я практично ходив в чужу квартиру, яка в той момент була також власниками. Намагаючись зробити шум з замком максимально тихо, я вийшов ключ від личинки дверного замка і тихо переїхав до ліфта, знову званий ліфтом, який відразу відкрився на підлозі «ми».

Я знову повернувся після того, як я залишила вхід на вулицю. З того, як вхід був шахтним, і перед мною був відомий вулиця. У штаті деяких простягань не розумію, що сталося, я бандрував по вулиці десь. Він, ймовірно, пішов до школи автоматично. Зайдіть до школи, обертаючи на першому поверсі 15 хвилин. Не було на першому поверсі школи, крім очисної дами, які спостерігали у змінних кімнатах, оскільки другий клас зміщень був запущений. Не думають про що-небудь зробити, я вирішив мити себе в шкільній ванній і знову піти додому.

Коли я досягла входу, я побоявся всередину і перше, що я бачив всередині яскрава лампочка. Після того, як я влаштував регулярний ліфт і пішов на свій звичайний поверх. Немає сенсу, що все було неправильно. До того, як я відкрив двері, я слухав довгий час і, не слухаючи що-небудь підозрілий, обережно пішов додому. У той же час, не закриваючи двері, для того щоб вміти негайно відкликати в разі будь-якої небезпеки.

На кухні немає ні радіо. Далі я теж методично і ретельно оглянув всі номери і навіть туалет, ванна кімната, балкони і труси. Я виглядав під ліжками, пухирками і шафами. Немає нічого незвичайного або дивного. Я закрив передні двері на всі замки, а потім подивився на годинник. Час був 15-30, хоча мої розрахунки не пізніше половини минулого два. Я повернувся на телевізор і чекав батькам. Увечері я попросив їх, якщо вони прийшли на обід. Вони відповіли нерівномірно і категорично, що вони не прийшли.

Де я пішов, коли я вперше прийшов додому з школи? Непристойно мислити, перейшовши в наступну двері? Чому я приходжу додому через два години, ніж я повинен мати? Чи не помітили прохід часу?

Але що насправді мене є, що сталося, якщо я відкрив двері?

по Scary Stories

р.

Джерело: