День електричного ліфта.

Повідомлень і шоу bernie_brains, 77 фото!

Моя професія називається ліфтом електрика. Деякі люди помилково вірять, що «елеватор електрика» – це той самий «ліфтер». Але ні, шановні, «підйомник» – це: 1) людина в жіночому відділі лазні, яка неприпустимо її бюстгальтеру; 2) людина в заводі, яка натискає кнопки в ліфті, що перевозять вантажі з навантажувачами.
Ліфт електрика - людина, яка займається не тільки витяжкою пасажирів з ліфта, але і в забезпеченні безпеки і безперебійної роботи.
Ліфт – це об’єкт підвищеної небезпеки та технічно складного пристрою, тому щороку проводиться повне технічне обстеження на кожному елеваторному агрегаті за розкладом. Для роботи на елеваторах, існує безліч вимог.
Я працюю в Санкт-Петербурзькому відділенні всесвітньовідомої компанії, яка ділиться на дві гілки. Перший відділ таємно називається «Спецсервіс» і займається обслуговуванням і ремонтом ескалаторів і ліфтів компанії в усіх сортах торгових центрів та інших виконавчих цирках.
І другий відділ є найбільш природнім "бюг" оскільки вони служать все, що залишається. Саме тому, що я працюю, і я послужу свою внутрішню ядру!

Моїй день починається 6 ранку Але сьогодні я отримав перед тривожними годинниковими кільцями!

День електричного ліфта.

2,2 км Ми повинні пити моркву і чистити зуби.

День електричного ліфта.

...

День електричного ліфта.

3. У Сніданок подається в комплекті. Паливо для "Zippo" є найнеобхіднішим, тому що іноді мій світло без попередження припиняється горіння.

День електричного ліфта.

4. У Вид з балкона, з 10-го поверху.

День електричного ліфта.

5. Умань Ми працюємо з ліфтами. Походимо вниз.

День електричного ліфта. доб. 2

6. Жнівень Ми чекаємо на перевезення.

День електричного ліфта.

7. Про нас Транспорт, склад, логистика Транспорт, склад, логистика До того ж 20 до 30 хвилин пройдуть серед пластикових місць.

День електричного ліфта.

8. У В менш ніж за півгодини, як диво китайської автомобільної промисловості взяв мене на місце X. Ведуться хвилини і половина ходьби до майстерні, де сидять інші колеги.

День електричного ліфта.

9. Навігація Це майже вісім. Ми переглядаємо телевізор і розповідаємо про безкоштовні теми.

День електричного ліфта.

10. Перелік додатків. Немає нічого для мене тут, тому немає щітки.

День електричного ліфта.

11. Повільно з партнером, ми завантажуємо в автомобіль.

День електричного ліфта.

12. І ми йдемо.

День електричного ліфта.

13.00 р. Приходьте на адресу. Кнопка просвітленого виклику вказує на те, що ліфт не працює.

День електричного ліфта.

14. І дійсно. Ліфт знаходиться на 9 поверсі, з відкритими дверима. Ми визначаємо, що, швидше за все, в контрольному пункті "вимкнено" автоматичний вимикач приводних дверей кабіни. Ця машина на старих елеваторах «кноки» найчастіше на руках мешканців, які тримають двері, не дозволяючи їм закривати.

День електричного ліфта.

15.00 р. Танець з діамантом на контрольній станції показали, що він не був «покараним» машиною, що викликало ліфт для зупинки, але тільки залишковий магнетизм реле. Це «вибір» ліфтів з реле контрольною станцією. На щастя, така ферма поступово зникне.

День електричного ліфта.

16.00 р. Ліфт працює. Позбутися від магнетизму, надягаючи шматок паперу під реле. Перейдіть на наступну адресу.

День електричного ліфта.

17.00 р. серія будинків 1-LG-600, точка. П'ятнадцять поверхів. Тель...

День електричного ліфта. р.

18 років Правий ліфт припиняється модернізацією, тобто встановлено новий. Ми знаємо, чому лівий ліфт припиняється. Імовірно, одна з орендарів не закривала шахтних дверей при виході з ліфта. Я мав піти.

День електричного ліфта.

19.00 р. Це право. На 10 поверсі ми знаходимо відкриті двері.

День електричного ліфта.

20. Давайте диму.

День електричного ліфта.

21. Тим часом годинник показує час:

День електричного ліфта.

22. Ми в різних адресах. У цьому будинку дякуємо Богу, тільки дев'ять поверхів, і так як є новий ліфт Mogilev Lift Plant, ви можете магія в Головному розподільному щиті (GRSH) і, таким чином, початок ліфта.

День електричного ліфта.

23. Але ліфт все ще стоїть і не показує ніяких ознак життя.

День електричного ліфта.

24. Автопси показали, що несправність знову стала недбалими мешканцями, які закупорили двері з колесами колісного крісла, тобто закупорили двері до зворотного вимикача (RBR), що забезпечує відкриття дверей при попаданні між дверима пасажирів та інших об'єктів. З правильним регулюванням не відбуваються «збиті двері». У нашій професійній сланзі це називається "зроблений зворотний".

День електричного ліфта.

25. На нових елеваторах, контрольна станція є мікропроцесором. Для роботи ліфта обов'язкова електронна дошка, на якій встановлюється дисплей, що показує коди несправностей ліфта. У цьому випадку ми бачимо помилку "А2", що означає перевищення часу закривання дверей.

День електричного ліфта.

26. Причина усувається, скидаємо помилки і перетворюємо ліфт в нормальну роботу.

День електричного ліфта.

27. Давайте знизу.

День електричного ліфта.

28. Ми знову збираємося.

День електричного ліфта.

29. Наступний пацієнт, майже сорок років. Проблема полягає в тому, що двері на першому поверсі не відкриті. У цей день пансіонер отримує нерв!

День електричного ліфта.

30. Проблема вирішується шляхом налаштування ролика розблокування шахтних дверей

День електричного ліфта. доб.

31. Пройдемо в наступну адресу.

32, 33. У цьому будинку немає світла ліфта. Завдання: Підігрів кабіни. Розчин: або залишити пакет парафінових свічок, або викрутити лампочки

День електричного ліфта.

...

День електричного ліфта.

33, 34. Ми входимо в машинне приміщення, кисть до станції управління, а також знайдемо відключений апарат, який фактично несе відповідальність за світло в салоні ліфта.

День електричного ліфта.

...

День електричного ліфта.

34. Час. Зателефонуйте

День електричного ліфта. , Україна

35. Розбиття диму. Це фото не реклама для блискавки.

63598352

36.00 Р Ми на базі. У майстерні зустрілися наші предки. Про нас

День електричного ліфта.

37. Ви хочете їсти щось? - Саша.

День електричного ліфта.

38. Для обіду потрібен дим. Ця фотографія не є рекламодавцем для сигарет «свіжих» і «Беломор», я просто виграв з сигарет.

39.00 р. 1 час до обіду.

День електричного ліфта.

40. Холодиль не був успішним. Я забули свою їжу в домашніх умовах. Я зустрілася з колегою, щоб зробити щось для їжі. Когнак, чисто для медичних цілей. З нашою веселою роботою немає часу на пити.

День електричного ліфта.

41. Ось мій обід...

День електричного ліфта.

42. Сісти вниз. Це майже половина минулого.

День електричного ліфта.

Джерело: