Двоповерхова будівля.

Я і мої друзі слухали історію, що в будинку, яка не була побудована перед нашою гімназією протягом 10 років, вони кажуть: «Поведінка деяких злих духів, робітників помирають». Моя друзі і я сміхалася і думав її Леша пропонувала піти в п'ятницю ввечері, щоб перевірити те, що саме «виправда» це.
Для поїздки до занедбаного будинку необхідно тільки ліхтар. Ми отримали ще кілька тріщин, мармеладу і соди. Мені 12 років, я вірю в зло духи, але я ніколи не зустрілися з ними. Друзі одного віку також вірять, але не думаю, що це дійсно існує. З 8:00 до 20:00 Коли я прибув, я бачив не одну за межі, крім друзів. В'їзд був заблокований, тому я мав піднятися з вікна, і так як я дівчина в тілі, це не дуже комфортний для мене. Перш за все приїхали до нас, Sonya. Вона відкинулася з паличкою і зламала дошки, які кладуть там і заважають проходженням. На 1-му поверсі в маленькому номері. А там був диван, ми сіли і почали росити на тріщинах, росити мармелад і пити коло. Шрот був короткий: На 2-му поверсі щось згорнеться, так що будинок оболонка. Поставивши положення в сумці, ми вирішили перевірити те, що, можливо, промінь, можливо, стара шафа, тому що речі в будинку зберігаються. Сходи були досить струшними, тому ми сповільнили слідувати один одному. На скелі я почув, і майже впав на скелі. Леша захопила руку в часі. Коли він забрав мене, ноги були поголені, я був все білим зі страхом.
Другий поверх був темним, хоча вікна були. Все відразу перетворилося на вогні і вказували вперед. На жаль, нічого особливого. Зроблено щось креате. Ми вирішили ближче. Наприкінці кімнати була дівчина в шкільній формі.
- Свята свята! Що ви робите тут? він шунув. Відповідь – тиша. Не відповів він.
до Що таке неправильно? - Він побігає її, захопивши її плечем. Я повернувся на себе. Його диких крі, я думаю, був чути навіть на вулиці. Ми побігли до нього і заморожувати в терорі: Особа дівчини спалюється, замість очей, чорні отвори, з яких кров протікає. Весь груди шкільної форми в крові. Вона shook її голова і кричить. Це занадто погано для вуха. Ми кинулися, вибігли з дому, і непристойно ми зловили очі старого чоловіка, ми прийшли до нього і нехай про це дівчина. Він заспокоївся і сказав нам правду: Точно десять років тому цей будинок спалений вниз. Тільки одна дівчина не збереглася. Її батьки забули її, поки вони врятували себе. ?
Тепер ми намагаємось охопити будинок і зрозуміти, чому всі працівники померли. І Леша тепер психічно травмується, але вони сказали, що психолог відсортує його.