Я не боятися тебе більше!

Люди, які далеко від психотерапії, іноді відчувають, що клієнти тільки скаржаться на своїх батьків-терапевта. Не вірно.

У тому, що в офісі терапевта немає «парентів». Це тільки зображення, частково засновані на реальності, які утворюють частину психічного світу будь-якої людини. Вони можуть бути заповнені різними значеннями, а відносини з ними забарвлені самими суперечливими почуттями.

Батьки є однією з причин, яку ми народилися, і перші істоти, щоб принести розчарування і розчарування.

Я не боятися тебе більше!

Єдиний спосіб ніколи не згасити дитину.

Тому найбільш ідеальні батьки не обов'язково задовольнять всі очікування дитини. Так само, як Навіть найвибагливіше життя не врятує людину від розчарування.й

Але є парадокс.Чим менш забезпечені і емоційно прикріплені батьки, тим ймовірніше вони були «протекти» своїх батьків і їхніх відносин. Будь-яка спроба не тільки критикувати поведінку батьків, але й ідею, що ця поведінка може бути якось неприпустимою. "Паранти є святими."

Практично кожна друга пісня в репертуарі тюрма. Це пісні, фрукти творчості, тому вони навряд чи написані авторами про справжню матір - пісні відображають фантазії про те, що, здається, ніколи не сталося в житті.

Повністю побудована реальність завжди буде «викрадена», ніж реальність. Магія. Не підлягає законам і збудженню. Тільки одна річ з'єднує цю фантазію з реальністю - у кожного була мати. Якщо ви відчуєте цей фантастичний світ, людина позбавлялася від безпечних відносин в дитинстві нічого не залишається.

Я не боятися тебе більше! р.

І є ще один парадокс. Поведінка найближчих людей може принести біль у душу на заняттях з психотерапевтом, більш чесно вони припускають і відчувають цей біль, чим раніше з'являються різні образи батьків. Довгий ідеалізований. Не "саїнт". В цьому образі немає необхідності «безперервності».

На місці спроб виправдати або пояснити поведінку батьків, настає емпатія людини і внутрішня точка. "У мене все це може."й Після проходження етапів заперечення, гніву, депресії, безпровідності, клієнтів приходять прийняти. І раптом образи батьків перестануть бути рівними, пропущені через призму відчуження або розчарування, наповнені об'ємом і прийдуть до життя.

У складних випадках ці образи приходять до життя, щоб остаточно втратити свою санкцію. Так діти, які закінчилися в дитячому будинку, зупиняються на спробах знайти біологічних батьків і, нарешті, перевертають серця до сімейства вихованців.

Ті вихованці, які були бульбовані і зловживали, починають вірити, що проблема не в тому, що вони були погані діти, але тільки що вони були тільки діти - безпорадні і беззахисні проти влади кримінальних дорослих. І тоді вони мають шанс прийняти це Проблема не батьківство себе або має дітей, але вільний вибір дорослого, щоб бути з кимось з меншою силою.й І їхні батьки, на жаль, зробили кримінальний вибір.

Іноді ви повинні бути дуже бояться відродженого образу батька, щоб пам'ятати жаху, який був досвідчений в дитинстві. І забирає багато підтримки, щоб відокремити себе від цього образу і сказати, "Я більше не боїться вас, і я більше не боїться бути, як ви. Я зроблю свій вибір і я ніколи не буду використовувати насильства проти тих, хто залежить від мене, я буду захищати їх, тому що я не тебе.

І часто образи батьків служать для того, щоб клієнт познайомився з ними і виводить їх очікування від них, приймає і визнає свою силу, їх дорослість. У таких випадках відносини дорослих дітей з ними набувають нову якість. Іноді вони ближче. Вони часто отримують далі. Але це «звірити» — точну дистанцію, щоб зробити зв’язок.

І раптом з деяких безпрецедентних глибин є багато тепла і ніжності. Так, якщо «розпакування» щось поховане довгою разом з садом і розчаруванням, ущільнено заклинанням «Я ніколи не торкаюся про це».

Автор: Світлана Паніна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8