Хороший творчий, вид.

Темич, с-с-с, У боці Теми сидять поруч з ним, подивіться, що він знову збирався. Там він, Саваж.

Предмет перевернувся і подивився на право, де його супутник виштовхнув його. На подвір’ї школи-інтернату спочатку поглядали звичайний, непомітний хлопчик. Погляд, ковзання над ним, на акуратних, хоча одяг зношений, було готово продовжити далі, в пошуках більш цікавих об'єктів, але незмінно чіплявся на очі. Навіть якщо він мав вищу навчальну освіту, він не викликав цих очей вовк. Але було щось в них... дика. Не вдається і безшумний, немає. Просто дикий, викликаючи навіть трохи щітки.
- Приходьте, подивіться, що нічого не відбулося. Вгору, і І ведмедя-Булл потім прогрівається стілець, Бог заборонений. Ви бачите Ведмедик з головою пов'язаний? Я думав, що я поставив нову на нього, Уповноваженого, як і в цій пісні, він був таким, що мене був. Бульба, в цілому. Саня спіймана швидко і спокійно, не відірвав очі від свого дивного комраду, який, за допомогою двору з спокійним, сереневим гайком, незабаром зникнув за комунальним приміщенням, званий бараном в школі-інтернаті.
У шавлії 11 років, що дозволило, враховуючи умови, в яких жив він і його вимушені товари, щоб безпечно припустити, що насправді він був вже 12 або навіть 13 років. Не героїчну споруду, середня висота, він не виділяв від натовпу однолітків, якщо не врахував його погляд. Діти, що живуть в місті біля Києва, мало про це знали. Вони знали ім'я, але вони так використовували для того, щоб записати його очима і в очах Саважу, що вони скоро забули своє ім'я. Не знаю, де він прийшов з родини, Вони не знали про своє минуле, крім того, що він був, як вони, до недавнього часу вулиця вагабонд. І він, як їм, був удачливий після усього, і він отримав від ресивера-розподільника до цієї школи-інтернату. Дошкільна школа, яка отримала, крім сканування державної допомоги, допомога від міжнародного благодійного фонду. Від зауваженого кухаря «У, неросійська» вони знали, що Саваж, ймовірно, не з України. Він був так само, як шавлія, навряд чи спілкувався з ким-небудь, не сказав про себе. У шавлії проігнорували навіть обряд «посидіння», з неспроможним і міцним ударом до голови крісел, звинуючи місцеву владу ідеї «навіть, це смаккело до бісу». Звісно, глядачі та режисери дізналися більше про цей дивний хлопчик, але, ви знаєте, що вони не побачили причин, щоб поділитися цією інформацією з їх підопічними.
Чи знаєте вони про минуле Savage, про свою родину. Знайте, чому він не говорив про неї. Всі Так не було сім’ї в житті дитини. Але було щось в житті цього досить хлопчика, який не дозволяв йому дивитися на інших людей без оповіщення і готовності негайно кидати на атаку. Але це були лише припущення, що вони не забивають голову. І, відповідно, вони не били голову інших підопічних. Вони майже ніколи не називають їх дітьми. Війни. Діти сплачували їх однаковою монетою. «Ді,» Санка продовжила, «звернулася за баран». Ви пам'ятаєте, коли ми спробували відкрити вікно в мансарді, але ми зламали, замок був таким чином?
до Так, - Санка перейшла на вісь на всіх - я шукав довго, замок затінений, зрозуміло, що він відкрив. Я ще не сходження. Пробити шавлія. Я. Він приховує щось. Він не російський, можливо, він приховує ханьку, не думаєш?
Я не знаю, що він помітив голову сумніву, я повинен виглядати. Не до тих пір, поки Savage звідти.
Трохи пізніше, до вечору, вони, намагаючись не привернути увагу, вже в ячмінь. Санка стояла біля підніжжя сходів і ретельно оглянула околиця, і тема, як бравер і більш мілітант сходження до вирощеного вікна.
Він був про те, щоб потрапити на вершину, коли Санка, яка повинна бути на вигляд і спокійно в разі небезпеки, раптово загинув біль:
- Гей, нехай йти, дупа. О, людина, нехай йти, bitch-a-a-a-a-a-a-a
Предмет виглядав вниз.
На підніжжя сходів прокинулася Санка, яку він провів неприродно скручена рука Саважу.
Він спокійний, але аудібно, звертаючись до теми.
І суб'єкт не сперечався і відступив. І сталося.
до Що ви хочете тут, кальмари? - без молоки і небезпеки, він запитав, вивчивши його дивним, відлякуючи погляд на кожну з них.
Хлопці були спокійними. Тоді Санка не могла стояти її:
- Перейдіть, я кажу. Про нас Ми хотіли бачити вас, як ви збиєте. Вони не хочуть нічого поганого для вас. Чистка, нехай йти, huh?
Плетемо, ретельно, дуже уважно дивимося в очі, дайте руку Санкіну. Потім він витягнув пакет сигарет з кишені і, не пропонуючи їх, копчений.
- Ну, Ви не можете дістатися з вас, як любас. Проксимус Але будьте спокійні, або інші йдуть до лікарні.
Він знову дивився на них, і вони відчували своїх голів.
- Пам'ятайте, що кішка жив тут на кухні? - Просив і не чекаючи відповіді, продовжив. Вона вразила мікроавтобусом минулого тижня.
до Так, так, - Санка плутанина, - Темич і я закопувала її!
Я знаю. Я бачив його. Я не хотів би сказати вам інакше. Навігація Вона з'явилася 3 тижні раніше. Ну, або будь-які кішки, я не зду.
У вечірньому небі з'явився шавлія.
Про нас Мама вдарила і кошеня залишалися. Так, свині. І вони не мають школи-інтернату.
Пройшов ще кілька манжетів.
- Приїжджайте, я покажу їх.
Забуваючи сигарет на сході, він кинувся. Сянка і тема мовчазно за ним.
У верхній частині, незважаючи на те, що наближається вечір, він був досить яскравим, і тому, прийшовши до невеликої картонної коробки, вони можуть бачити його вміст без втручання.
Дно коробки вистила з старою курткою, в кутку коробки була літрова коробка молока, пляшка для годівлі немовлят. І в середині кладуть рулонний шарф, в теплих скручках якого простягають три пухнастих поперечок.
На своїх обличчях з'явилась ложка з темою, і одна по одному неприпустимих посмішок.
- Кіттенс, Саня видихала. - Дуже мало. Немає мами.
Слинець заморожений.
- Давайте подивимося їх. Ми заміняємо маму, чт? І сталося маленьке диво. На обличчі дивився шавлія і раптом, якось раптом, маска оповіщення розтріскається на обличчі. І розсипається.
Вона знизилася. На обличчі з'явився простий, який посмішує.
Він досягається до них і сказав він. Прості.
- Лега.

й