Це було 6 років тому, коли я все одно був повністю зеленим і фледінгом свіжому персоналу в незабутньому факультеті журналістики Білоруського державного університету. І, як і всі свіжаки, вона впала в анабеоз з появою Володимира Миколайовича Ладутко, страшного вчителя жахливого предмету «фотодело». Ой! Ви можете написати вірш про цей хлопець, його методи викладання, і люди кріляться життю, але це не те, що я розмовляю про це. На стіні офісу Володимира Миколайовича вішали плакат з наступним змістом: «Я добро!» Я дуже добрий! Я дуже, дуже, дуже добре. Я сказав, що я добре! Після першої лекції кожен освіжувач зрозумілий правильний плакат. З тих же перших лекцій Володимир Миколайович, посміхаючим солодко і безглуздим, повідомляє, що він захопив студентів з повагою і пристрасно, і учні ще більше так, що він переносить свою роботу тільки і виключно за можливість гасити вищезгадані жертви з домішкою, і що тільки один документ - свідоцтво про моргу - може стати захопленням у відсутності своїх лекцій (або, Бог заборонений, практичний). Я. Звісно, я пройшов один раз. Це сталося. І кредит, начебто, підійшов і зайвий геморой на його ... um ... голова не хочу категорично. А розумний Лялья пішов на стару другу - до того часу в стаціонарі психіатричної лікарні з великим проханням: оформити відповідний сертифікат. Подруга була дійсно другом, крім того, з почуттям гумору. і на призначеному день Ляля прийшов на тест з буо-о-греатним фортепіано в кущах кам'яного синуса. Непристойна Володимир Миколайович, непристойна сяйво, слухала відповідь Ляліна на квиток, відданий його стрижкою голови і сказав: - Ви відповіли правильно, але я не дам вам посилку, яку я не налаштовую вам, у вас немає документів. - Муче, лапи і хвіст! Ось мої документи! - Лялья витісняла, снатурбуючи сертифікат від її гнійного та заслизання до вчителя. І в довідці одного в чорно-білому, він був написаний: «Довідник, надана Со-і-со в тому, що вона була з такого і такого ряду в патологічно-атомічному відділенні такого і такого стаціонару для обстеження», діагноз був зазначений («практично здоровий») і навіть рекомендації («збереження патологом на місці проживання»). Але найголовніше - були всі необхідні печатки і штампи і навіть підпис голови відповідного відділу - людина також з почуттям гумору все було в ідеальному порядку. Я отримав кредит вперше. Яка вона горда - майже стільки, скільки вона стала майже єдиним студентом, який зробив Володимир Миколайович Добре, за два хвилини. А потім, alas, сертифікат був втрачений.