Історія збереження Ukhta cat Max

Новий, сумний і повний страждання, сторінка в житті кота Max почалася 2 місяці тому. Після цього він, загорнувся в поліетиленових пакетах, з травмами хребта та іммобілізованими задніми ніжками, опущений Світлана Чирко, організатором Ухта суспільства «Добрий місто», що допомагає безпритульним тваринам.

На початку боротьби за життя і здоров’я кота, які взяли участь десятки волонтерів. Тепер Макс живе з Артемом Хакімзяновом і навчається знову ходити. Ухтинський сам зробив коляску, яка підтримує задні ноги тварини і дозволяє йому пересуватися - протягом декількох хвилин на добу.
8 фото через goodnewsanimal

Світлана Чирко знайшла кота на кроки її роботи. «Добрий» людина чітко знає, куди залишити кота, щоб він нарешті потрапив в руки. Тварина була в дуже поганому стані.

Коли я почав піднімати його з холодних бетонних плит, я бачив, що задні ноги були безпорадно висять, кішка була змащена в власних феях до талії і обертається живим. Шкіра на шлунку і лапи була гофрована, він пережив страшний біль. Незважаючи на страшний стан, він був дуже чуйним: він не був подряпин, не покусився, досягався мені з надії і виглядав так, що не можна чистити, сказав Світлана Чирко про її першу зустріч з кішка.

Не дивно, щоб допомогти тваринам. Для більш ніж чотирьох років Світлана є організатором ініціативної групи, щоб допомогти бездомним тваринам Ухти «Добрий місто». Це добровільне співтовариство турботливих людей, які допомагають кішкам і собакам в неприємності. Люди живлять, лікують, стерилізують квадроцикли, знаходять їх новий будинок. І все це для коштів, переданих до групового фонду.

р.

Кожен учасник групи надає допомогу в вільний час. Вони перевозять тварин на власних транспортних засобах, допомагають у догляді і лікуванні, дарують їжу і гроші. Але найнеобхідніше, термінове завдання - знайти будинок, знайдений - тимчасовий, або навіть краще постійний. І без допомоги волонтерів це завдання просто нерозчинне, - сказав Світлана Чирко.

«Добрий місто» не має власних приміщень, а координація відбувається через групу в соціальній мережі «Вконтакте». Він був там, що Світлана вперше представила фотографії кота Max і описав його стан. Люди негайно відповіли на допомогу. В результаті волонтер Наталія Мещерякова взяла кішку за тимчасові незручності, а люди почали збирати гроші. Після деякого часу група з'явилась на нові фотографії з поганим поганим партнером і заохоченням інформації.

Сьогодні було придбано деякі призначені лікарські препарати і вже зроблено курс ін'єкцій. До тих пір, 1056 рублів витратили. Придбання підгузників, діаперів, церебролізину, лінокоміцину, шприців, левоміколу, було оплачено огляд ветеринара, Світлана поділила свою радість з учасниками групи. - Кіт помітний пацієнт. Позбавлення від болю, але не проти ранного лікування. Наталя сприймає як мати, занурює її шию, snuggles до неї. Він заспокоює тільки сидячи, як це в руках, він навіть перестає гоління. Біль, здається, буде відступати. Він дійсно хоче жити, він дійсно вірить у людей, вид, чудовий кіт.

р.

Лікування тривало і дорого. кішка потрібна медицина та спеціальна їжа. У той же день з'явився звіт про здоров'я тварин, люди почали перенести гроші назад до наркотиків. Увечері на карті «Доброго міста» надійшло три тисячі рублів.

У цей час кішка мала назву, яку обрали Наталя Мещерякова.

Вона вирішила зателефонувати йому Максиму, тому що він був все. І тяжка травма, і відповідь Ухтінян до неї. Учні були дуже нелюдські: за лікарями, до того, як він викинув, він кладав і прогнав живу протягом двох тижнів. І Ухтіняни, навпаки, намагалися дуже важко допомогти йому вийти. Він також відповідав на доброту, любов і допомогу максимуму. Незважаючи на все, що сталося з ним, він пішов до людей, слухаючи всіх відвідувачів. Саме тому я став Максом, сказав Світлана Чирко.

12 вересня, Макс став гіршим: він ледь не їсти або добре переїхала. Рентгенів потрібні. Як пояснюється волонтерами «Доброго міста», в Ухті немає рентгенівського променя для тварин, вони повинні бути вилучені з міста і таємно робити процедуру в клініці «люд». Група знову кинула крі за допомогою. Відреагувати автомобіль на транспорті. До лікаря, яка допомогла тварині.

Наприкінці вересня розпочато інтенсивне лікування Макса та відновлення. Однак Наталя Мещерякова через робоче навантаження не може повністю доглядати за котом. Її батон був обраний Анною Деревянко і провів три тижні з Максом. Кіт поступово відновлюється, але для подальшого відновлення він необхідний масаж, плавання, медикаменти. Він погодився взяти Артем Хакімзянов, який взяв «стаціонарний» два дні тому. Max - третій кіт у своєму будинку.

- У мене є Maine Coon Belka і Sphinx Plim. Як вони приїдуть один одному, вони відроджують новий сусід. Але я думаю, що протягом тижня вони будуть друзями, це не перший кіт, який ми беремо на себе, - сказав Артем Хакімзянов.

Для Макса, щоб мати можливість прогулятися, він необхідний коляска для підтримки своїх ходьків під час ходьби. У Росії вони виробляють тільки в Москві, Санкт-Петербурзі та інших великих містах. Усвідомляючи, що очікування такого інструмента дуже довго, Артем вирішив зробити коляску самостійно. Він знайшов схему в Інтернеті і отримав на роботу.

Я зробив алюмінієвий профіль, просвердлив отвори. Я купила каналізацію, зробив її в коляску, виготовлені колеса. На першому фітингу Макс не знає, як поводитися, але потім адаптуватися. Крім того, ми трохи розширили профіль, просвердлили нові отвори, кладемо акцент на спині колісного крісла, щоб він не залишався, коли він стоїть, - сказав Артем.

Артем зумів створити модель набагато дешевше, ніж заводські аналоги. В той же час, в групі, він запропонував допомогу у виготовленні однакових колісних візок для інших тварин.

Тепер Макс продовжує майстерувати незвичайний пристрій для себе. Поки він вистачить лише на півгодини з коляскою, після чого він втомився і просить його знімати. Але завдяки їй кот стає краще. Незабаром Артем почне плавання з котом і думає про акупунктуру.

В інтернеті багато схем акупунктури. Він повинен відновити швидше. Ми знаємо, хто сподівається допомогти Максу, сказав Артем.

Крім того, зараз волонтери виписали з клініками, де кішка може повністю відновити лапи.

Це перемога для волонтерів, звичайних мешканців Ухтина та персональна перемога за Макс. Він був стеблатом. Якщо це не для людей, він не може чекати допомоги. І хочу сказати особливу подяку Наталії Мещерякова та Анни Деревянко, яка стала другою матір'ю для Макса, - сказав Світлана Чирко.

На основі матеріалів bnkomi.ru

Джерело: