Приблизний досвід в'язниці нацконцентраційного табору Tienke Klein

Після визволення з нації концентраційного табору, на тілі Тієнке Клен. Але тривале лікування травм, отриманих в той час, давали результати, і зусилля лікарів жінка досягла точки, де було достатньо для її періодично пройти обстеження лікарем.

Тим не менш, цей щасливий період не прослужив довго. Одного разу вона прогулялася по місту на велосипеді, потрапив на автомобіль.

Як Клін згодом згадав, колись в лікарні вона відчувала страшну небезпеку на долі. Довгий і агонізуючий період реабілітації тільки закінчився і повернувся в стаціонару через амбулаторний драйвер.

«Що я відчував себе над тілом. Небезпека повністю зникла, вона нагадує. Тоді жінка побачила яскраве спалах, і все заповнилося дивовижною енергією. «Я стала частиною цієї енергії. Вона відчувала любов, мудрість і рух.

Клен стверджує, що в цей момент вона отримала відповіді на всі її питання. Я відчув так щасливий, тому нескінченно щасливий.

«Я завжди відчув, що я не відчув сили, тому що в концентраційному таборі мій організм був погано відхилений». Але потім вона відчувала красиву, якби вона була здоровою. Я не був мертвим, але я був з мого тіла.

Klein каже, що вона отримала дві чіткі «поради» під час свого ближнього досвіду:

1,1 км «Люди люблять стільки, скільки вони можуть це зробити. й

2,2 км "Ви не повинні йти в будь-яку точку."

Тоді жінка відновила, але пам'ять про вихідний досвід. Тепер вона відчувала себе дуже самотніми, так як люди навколо неї зацікавилися питаннями, що не було ніякого сенсу порівняно з тим, що вона нещодавно переживала. Але тоді вона запам'яталася першою заявою, яка відобразила її розуму в стані близької смерті: «Люди люблять стільки, скільки вони здатні це зробити». Клін реалізував, що вона зробила високі вимоги до людей, які привели її до розчарування і знову.

Друга фраза допомогла зрозуміти, що вона могла відчувати себе безкоштовно, де вона була: вдома, в концентраційному таборі, на вулиці тощо.

Під час свого ближнього досвіду вона все життя, як вона часто описана, спалахнула перед нею в миттєвому режимі. «Я розумію, що я все ще намагався вийти з концентраційного табору, хоча я не був там фізично протягом тривалого часу», - сказав він.

«Що тепер я знаю, що я не маю йти кудись, щоб відновити свою свободу», - сказав він.

Клін відзначив, що всі правди, які реалізовані під час клінічної смерті, іноді зникають в повсякденному житті. Але, нагадуючи про те, як вона навчилася бути вільним і приймати інших і бути вдячними за любов, які вони здатні дарувати, і в цих моментах чіткості вона з'являється від туману до бекка в світлі.

Джерело: Mixstuff.ru

Джерело: /users/1077