Сьогодні вакансію кинулися, позначені «збити». Я читаю і зрозумів, чому це було так погано.
Гаразд, вимоги.
Обов'язки:
Адміністрування серверів, локальних та структурних підрозділів, електронної пошти, інтернету, серверів 1c та антивірусного захисту
Вимоги:
Досвід управління локальними мережами великого підприємства (150 або більше ПК, 20 або більше серверів).
Досвід адміністрування сервера OS Windows Server 2003/2003 r2/2008/2008 r2, FreeBSD, FreeeNAS, Centos, Ubuntu.
Досвід адміністрування Active Directory в географічно розподіленому підприємстві.
Продовження під kata ...
Продовжити;
Досвід адміністрування на основі Linux: apache, чистий ftpd, названий, pptpd, OpenVPN, iptables, NTP, postfix, dovecot, mysql, postgresql, squid, Radius.
Досвід адміністрування MS: MS SQL Server 2005/2008r2, Hyper-V, NFS, WDS.
Досвід адміністрування сервера 1c 8.1/8.2.
Досвід роботи з серверним обладнанням HP.
Досвід адміністрування операційних систем користувачів: Windows XP / 7.
Навички з маршрутизаторами D-Link і перемикачами.
Знання протоколів TCP/IP, DNS, DHCP (на рівні адміністратора системи).
Навички з SCS.
Технічна англійська.
Досвід роботи з користувачами.
Стресостійкість.
Привіт:
Zimbra Collaboration Suite Edition, Велика синя кнопка
Початкові знання VoIP.
Досвід роботи з виданням спільноти Alfresco.
Досвід роботи з системою інвентаризації OCSNG.
Умови:
Стабільні заробітні плати.
Реєстрація TC RF.
Соціальний пакет.
- Сплачують 18,000. Так, ведучий! Інженер, повний робочий день. До речі, як це письмово, досвід не потрібно. Тепер ви бачите, чому це так?
До речі, він замовив картку QIWI, відправлену через російський пост 18 грудня.
21 грудня прибули SMS-повідомлення, як було відправлено вашу картку, тут є трек для вас, очікування. До 21 січня я чекав і чекаю посилки на номер треку - відмерти. Ви вирішили писати за підтримки QIWI, вони кажуть, DOWN, DE? Відповідав мене, але Softina сказав на своєму телефоні два дні пізніше, що пакет прибув до сортуючого центру в Москві. Що ж, доки російський пост був загиблий під жирними асами - посилка лежала в офісі нічого.
І більше. Для пошуку посилок в базі PR є два програми. Один є офіційним і інший є стороннім розробником. Гус, який працює і не працює.
Я в ебать спосіб.
Джерело: