Альберт Goering
Поле Маршал і Гетер Герман Гоєрінг був одним з головних стовпів режиму Нази, жорстким антисемітом і військовим злочином.
Германн Goering
Це все більш дивно, що його брат Альберт, з самого приходу до влади, був не тільки ідеологічний опонент назима, але активно врятував його жертви, іноді навіть ризикуючи власним життям через це. Незважаючи на це, брати довго підтримували братів Це відповідно до нової книги австралійського історика Вільяма Бурка.
Смуга на площі Відня стругана, коли шторфи СА виховали знак навколо шиї єврейської старої жінки, «Іх бін Ейн Сажудін» («Я Єврейська свина») і почали гасити її. З'явився в натовпі і почав хуторно поминувати свій шлях до центру подій. При досягненні старої жінки, він переніс знак з неї і кинув її на землю. На нього кинулися два бурфори, які збивають з ударами до кусок. Боротьба звинуватила, чоловік закручував і затримував. Але він був негайно випущений - для цього він тільки необхідний для дати його ім'я: Альберт Гоерінг, брат всіх потужних Рейхсмаршал, командир-in-chief of Luftwaffe і тісний друг Гітлера.
Через рік, коли третій Рейх вже захопився в абіс, він знову знайшов себе в ув'язненні, цей раз американський, і цей час його ім'я не допоміг йому, але боляче його.
"У результаті допиту Альберта Ґерінга" слідчий Павло Кабель написав неякісно в допитовому записі, "навіть одну з найважчих спроб боротьби і киньте себе, що наш Сьомий Центр Дорогації коли-небудь досвідчений". «Алберт розповів нам захоплюючу історію, яку я не міг вірити в час. й
Брат Goering - це резистентний винищувач, що нормальна людина вважає, що?
Життя молодшого брата Hermann Goering дійсно захоплююча історія, яка майже 70 років після закінчення війни, як і раніше невідомої. У складі, це, мабуть, тому що більшість людей мають однаковий рефлекс, як слідчий У.С. Павло Кабел. Брат Рейхсмаршала, офіційний наступник Гітлера, засвідчив Євреї, який подав їм гроші і помилкові документи, і навіть звільняв ув'язнених концентраційних таборів.
«Я був в ув'язненні за 4 місяці, і я не знаю, чому», - написав дружину в 1945 році. Попри все, він добровільно прийшов до У.С. військового 9 травня 1945 р., Похід далі писати, протягом років він спробував виправити те, що його старший брат зробив, і тепер відчувається непросто покарана. Щоб виправити несправедливість, він взяв ручку і папір і написав 34 імен в алфавітному порядку.
Список Альберта. У алфавітному порядку, списання професій, громадянства та колишньої резиденції, імен 34 осіб, з яких Альберт Goering врятував від переслідувань нації, тим самим заощаджуючи їх життя тут. Багато з них є євреї, деякі вже переповнені в концентраційних таборах. Багато вижили або їхні сім'ї після війни підтвердили це.
Заголовок, який дав свій список, був «Людина, що я врятував жити, поставивши себе в Небезпекі (Гестапо підписали гарантію за мій арешт три рази). й
Цей список, як і інші документи, пов’язані з Альбертом Goering, був в архіві протягом десятиліть і ніхто не піклується, хоча життя старшого брата описано до найменшої деталі: його пристрасть до полювання, колекції картин та іншого мистецтва, тканого по всій Європі. У 1998 році британська телекомпанія виступила з документальним виданням «Real Albert Goering». У Сіднеї фільм побачив 18-річний Вільям Бурке. Ця історія подарувала йому і не давайте йти на довгий час. "Ідея, що дуже монстр, ми всі знаємо добре з історичних книг мали молодший брат, який був своєрідним Оскаром Шиндлером, здавалося б, неймовірним для мене", - написав він пізніше.
Не зціленням, Бурке звернув всі свої заощадження і пішов до Німеччини. Займав кут у фрібурзькому хостелю, працював у частково-часовому режимі у ірландському пабі, і провів три роки диліґентно збираючи інформацію про Альберта Goering. Вивчив архіви і зустрілися з людьми, які знали молодшого Говерінгу, з тими, кому він допоміг врятувати. В результаті з'явилася книга, яка в травні цього року публікується німецькою мовою, Брат Говерінгу.
У ньому Бурке описує чоловіка, який був повним і вражаючим навпроти старшого брата. «Він завжди був повний навпроти мене», - сказав Германн Хотерінг в Нюрнберг. «Я завжди зацікавився політикою і армією, він ніколи не має. Він був тихим і хмелюм, але я люблю суспільство і великі натовпи. Він завжди був тьмяним меланхолом і песимістом, але я оптимізм.
По-друге, брати були настільки різними, що були чути, що Матір Гоерінг Франциска прогуляла її молодшим сином на боці. Герман був синьовидимимим і Альбертом коричневим, Herman був кватний і жирний, і Альберт був високий і тонкий, Herman був домінульований, слухняний, флантований і помпійні фрази, і Альберт був культурним, вишуканим і чарівним бон vivant, добре versed в музику, чотириразовий одружений жінка, завжди має справу з жінками.
Коли нази вперше з'явилися в Німеччині, Альберт вирішив не боротися з ними, але залишити. У 1928 році він переїхав з Хаїцунгсборн до Відня і взяв австрійське громадянство. Однак він захопив імперську політику, яка керувала старшим братом, через 10 років подолав його в Австрії після його Аншлуса.
З самого початку він вирішив не перетворити сліпу око на несправедливість і довільність навколо нього, але допомогти жертвам. Наприклад, такі як Оскар Пильзер, екс-президент Tobis-Sascha-Filmindustrie І були євреї, і це дав надії, щоб заборонити своїх кіностудії з показу своїх фільмів, щоб згодом приєднатися до студії. Коли в березні 1938 р. в день після Аншлуса, Пильзера та Грутеса були заарештовані Гестапо, Альберт Ґерінг став для них.
«У своїй назві» сина Пилзера Георга пізніше зустрінеться, «Алберт Goering кладе всі важелі, щоб дізнатися, де батько був, а потім звільнити його». Також випустили Груси.
І було багато таких випадків. «В осені 1939 р., коли мій чоловік і його син загрожував зануренням в концентраційному таборі за рахунок свого першого шлюбу, пан Goering вдалося отримати їх, відправлений за кордоном», - сказав він.
Один день, Альберт Гоерінг, з твердості з приниженням єврейських жінок, зіштовхнув разом з віденського тротуару на всіх чотири з них! Коли СС запросив йому, що він був і чув відповідь, вони були захоплені і відразу ж замовили його, щоб зупинити миття.
У той час, коли його брат був злагоджений разом з Luftwaffe, Альберт подав своїх друзів з помилковими статтями, попередив їх арештів, і дав гроші біженцям з Австрії. Офіціанти, які спробували заважати йому, він розумно інтимізував його голосне ім’я, а іноді йому довелося закріпити підпис брата.
Серед людей, які врятували Goering, були такими відомими особистостями як композитор Franz Legar, австрійський архдуке Йозеф Фердинанд IV і австрійський екс-ханцелер Курт фон Schuschnigg.
Дуже дивний і дивний. «Не знає, що карта буде брехати,» як одна пісня йде. Звісно, звісно, дізнався, що його брат зробив, і поки він не заважав йому. Як згадував Альберт, його брат сказав: «Якщо ви хочете врятувати своїх єврейських друзів, це ваш бізнес, але будь ласка, не залучайтеся до мене». На ставлення Альберта до свого старшого брата було також злегка хізофренік: він спробував відрізнити брата і нац бонза: "Попри всі протиріччя, зв'язок між нами залишається братом", - сказав він.
Але Альберт залишився глухим до своїх братів дзвінки бути обережними, особливо оскільки він сам взяв відносно важливу посаду керівника відділу Škoda Esports в Брюн, Чехія, звідки він почав підтримувати рух чешки, оскільки більшість його активістів пізніше підтвердили. Згідно з їх свідченням, Albert Goering видається не тільки точний план harbor для підводних човнів, але і план німецької сторони, щоб зламати радянсько-німецький неагресивний pact. Як підтверджено такими ж чеськими частинами, ця важлива інформація була успішно передана до Москви та Лондона. Учасниці підземного центру на самій Скоді. Підземелля, серед інших речей, які займаються діями сабота і протесту проти режиму нації. В результаті директор Skoda Ян Моравец був вимушений полонити гоніння Gestapo, а не один, ніж Альберт Goering влаштував для нього і його сім'ї, щоб подорожувати в Румію.
Але це не все. У 1944 році панування вдалося звільнити ув’язнених з Концентраційного табору Терезина. «Це сказав: «Я» Альберт Гоерінг, керівник експорту на Шкоді, мені потрібні працівники», - сказав Яккес Бенбассан, син одного з асоціацій Альберта Гоерінга. «Я заповнив вантажі з в'язницями. Голова концентраційного табору погодився, бо він не заважав суперечці брату Горинга. Випущені вантажівки в ліс і всі в'язниці. й
Про те, що всі ці історії не є фантастичними документами німецьких органів. Таким чином, голова Праги Гестапо звернув увагу на випадок, що його офіс на заводах «Шкода» став справжнім штабом для «поганих чех». І генерал Празької поліції СС Оберграппеенфюрер Карл Германн Френк вважав «принаймнішому поразку найгіршого роду» і в 1944 р. замовив його арешт через «пошукові і серйозні докази». Затриманий наказ про арешт був підписаний Головою Ґестапо та затриманим ним. Це був останній раз Goering Sr. вдалося звільнити його. Старший брат врятував молодят від арешту багато разів, і цей час попередив його, що він не міг допомогти йому. З кожною площиною, зіркою потужного командира-в-чифу Люфтваффа розгорнулася. Тому, коротко перед закінченням війни, пануванням Джера. вимушено полетіти до Зальцбурга, Австрії.
Фат приготував братам ще одну, останню зустріч: в Американському таборі для в'язнів війни в Огсбургі. "Ви будете вільно, - сказав він молодший брат. Ми піклуємось про дружину та дітей.
Поки старший брат, який був засуджений за смерть в Нюрнбергі, скоєний самогубством, взявши отруйно до виконання його вироку, молодший брат довгий час зданий занадто підозрим, щоб дати йому йти. Тепер його ім'я стала заклинанням для нього. І хоча всі слідчі, які вивчали його справу, вчинили, що нічого не було звинувачення в його не було, але відправили в Чехословаччину так, щоб місцеві органи могли звинуватити його воєнних злочинів (після того, як Škoda заводи виробляли військові вироби). На щастя, один з його слідчих був Віктор Паркер, нефрика Франза Legar, який знав історію збереження своїх дядьків і тіл і особисто інтерв'ю багатьох людей на списку Goering. Нарешті, в березні 1947 р., коли багато колишніх співробітників Skoda перевірили на свою користь, Альберт Хоерінг був виведений і випущений.
Він загинув в Мюнхені в 1966 році раку у віці 71, неперевершений і гіркий. Майже ніхто не знав про свою антифашистську діяльність. Як висококваліфікований інженер, Goering не в змозі знайти постійно діючу роботу в післявоєнній Німеччині, тільки іноді працює перекладачем. З'єднання сім'ї з висококваліфікованим криміналом, який врятував своє життя і свободу багато разів, довели смертельний для нього.
З матеріалів дера Spiegel
Albert Goering в тренчі Першої світової війни
р.
свінгери
Albert Goering був одружений чотири рази; тут він знятий з дружиною, чеська краса Mila Klazarova. Заради Міли, який був 20 років молодшим, ніж йому, він залишив другу дружину Ерну, яка була загиблою раку легенів. Проте, маррінґ Міл не був простим пригодам для нього: з точки зору нації він був злочином проти чистоти Арянського забігу. У цьому шлюбі народився тільки дитина Альберта – дочка Єлизавета.
до 1 2 3 4 5+
Арестська фото Альберта Goering.
Відомий композитор Франц Ногар, автор улюбленої оперети Гітлера, Меррі Відов, з його єврейською дружиною Софі Пашки в саду свого дому в Бад Ішлі, Австрії, в червні 1945 р. Legar був заарештований Gestapo за його єврейські зв'язки і рятувальний від Альберта Goering. Після цього інциденту Legar отримав лист від органів влади вимогливе, що він розірвав дружину, інакше він буде зарахований як не Арян і всі його роботи будуть заборонені. Це, теж, запобігла Говерінг Жр., який засвоював свого старшого брата, щоб полегшити, що шлюб Legar був класифікований як "прив'язений змішаний шлюб", зберігаючи дружину від депортації. Але друзі та автори лібрето оперети Legar євреїв Fritz Grünbaum та Fritz Lehner загинув у смертному таборі.
26 місце в списку Goering є знаменитою акторкою Henny Porten, однією з перших кінозірок Німеччини, яка була під атакою через шлюб до єврейського лікаря Wilhelm von Kaufmann-Asser. Згідно з законами Нюрнберга, актриса була записана як нелюда, її фільми були бойкотовані і погрожені з фінансовим банкрутом, заподіяним Альбертом Goering. Сім'я Портіна з малюнком після їх весілля 24 червня 1921 р.
8015689
Albert Goering з третіми дружинами. Германн Ґерінг був вирощений цим шлюбом, він вважав чеську Мілу Клязарову не визначилися і не з'являвся на їх весілля в Зальцбурзі 23 червня 1942 року.
На 12-му місці в списку Goering входить Archduke Josef Ferdinand Salvator von Osterreich-Tuscana (на фото 1895). Ардуке провів 3 місяці в таборі Концентрацій Дахау, звідки він був звільнений від Альберта Goering.
Автор книги про Goering - австралійський Вільям Бурке живе в Лондоні. Цікаво, що Бурке відповідав теорію журналіста Леонарда Мосслі, що Альберт Ґерінг був нібито сином хрещеного Джейнріх фон Еппенштейна, його хадфатер, в замку якого мешкали сім’я Ґерінга (на момент створення Альберта Гоєрінга вони мешкали в Гаїті).
lussien.livejournal.com/