5 правил, щоб допомогти вам зменшити витрати електроенергії

Фото: www.dailymail.co.uk Іноді, щоб витрачати менше, ми просто повинні виправити наші повсякденні звички. Ось кілька простих і практичних порад про те, як заощадити на електриці від еко-активиста Ірина Микитюк. Руле #1: холодильник не телевізор, немає нічого дивитися. Холодильник є першим в списку побутової техніки з точки зору споживання електроенергії. Його режим роботи впливає на багато зовнішніх і внутрішніх чинників. Поставте холодильник від плити. Бажано в холодному кутку кухні або квартири. Якщо ні, це буде споживати більше енергії для охолодження. Також необхідно регулярно розморожувати. Ірина допускає, що вона не дуже часто до цього. Тим не менш, вони впевнені, що немає льоду всередині.
«Якщо на стінах є міцна адгезія льоду, то холодильник також потребує більше енергії для підтримки температури». Для того, щоб відкрити холодильник і побачити, що було в ньому. Холодильник не телевізор, немає нічого дивитися. Вони прийшли, забрали необхідний і лівий.
Також потрібно переконатися, що ущільнювач на холодильнику двері (руб. на внутрішній стороні дверей) є цілим. Якщо вона пошкоджена, температура буде втрачена. Холодильник буде потрібно опустити його, перевищивши більше енергії.

Руль #2: Мити тільки з повним навантаженням пральна машина є другим побутовим приладом після холодильника, який споживає велику кількість електроенергії.
«Я використовував, щоб мати можливість запустити машину, кожен раз був щось брудно», - розповідає Ірина. Тепер я роблю це двічі на тиждень і завантажив барабан. Крім того, миття при низькому температурному режимі - це використовує менше енергії.

Руле 3: «Що не потрібно, це не потрібно. й Головна побутова техніка в автономному режимі споживає до 13% електроенергії, тому їх необхідно вимкнути з сітки повністю.
«Для того, щоб телебачення працював, комп'ютер відігравав музику, і ми зробили щось інше. Тепер я навчаю вас: необов'язково переключений на побутову техніку - гроші на вітер. Тільки те, що ви в даний час повинні бути включені. й

Руль 4: відключення вогнів, де ми не. Не залиште байдужими місця, коли ви залишаєте. Це також гроші.
«Навіть на освітлення, де необхідно» Ірина консультує. Не залиште його в кімнаті, якщо ви сидите на кухні. Якщо я варю, то я тільки поверне на світло над плиткою. Якщо ми сидимо на вечерю, поверніть на великий світло на стелі.

Rule No 5: Використовуйте природний світло, як можна довше

Щоб зробити одну з кімнат яскравіше, сім'я Ірини повністю продемонструвала стіну між кімнатою і балконом. А замість них кладуть вікна з стелі до підлоги.
«Для того, щоб бути досить темним в цьому приміщенні», - розповідає Ірина. На балконі їсти майже всі види світла і електрики повинні бути перетворені навіть протягом дня. Тепер ми не можемо це зробити до тих пір, поки ви не зможете побачити. Для того щоб не закривати вогні, знімаємо штори з вікон. А замість того, як вони вішали рулетки, які ми опускаємо тільки вночі. А на вікнах балкона - тільки тюль.