Скільки грошей потрібно здійснити при переїзді в США?

У цій статті я намагаюся відповісти на запитання часто запитують людей, які прагнуть переїхати до США.Скільки грошей потрібно здійснити при переїзді в США?

Пропоную розглянути наступний варіант: Ви виграли зелену картку, яка означає, що ви можете легально жити і працювати в Сполучених Штатах, ви не маєте друзів або родичів в Сполучених Штатах, які можуть допомогти вам, наприклад, для перебування в домашніх умовах протягом деякого часу.

р.

Кількість членів сім'ї залежить в першу чергу. Якщо одна людина подорожує, це одна сума, і якщо сім'я двох або трьох людей подорожує, це абсолютно різні витрати.

Щоб піти разом, з одного боку в щось складніше, а з іншого – в щось простіше, все залежить від конкретної ситуації.

Звичайно, кількість, яку потрібно запустити в США, буде ревнощим з того, що ви звикли? Якщо люди проживали на великому масштабі перед еміграцією, то, звичайно, вони не хочуть жити гірше в Сполучених Штатах. Кожен має свої стандарти, наприклад, якщо ви звикли до життя, де ви працюєте, ваша дружина йде в спа-центри і сонячні батареї, а няня піклується про дитину, то це один рахунок. А якщо у вас є сім'ї, які працюють у вашій сім'ї, і ви готові затягнути ваші ремені в будь-який час, то це абсолютно інший рахунок.

Ми розглянемо варіант, коли люди мають мінімальні кошти і готові зробити певні жертви для того, щоб змінити їх життя краще.

Так, ми перейдемо на живі витрати в США.

Оренда житла

Вартість оренди будинку в США буде залежати від міста, в якому ви будете жити. Це дуже важлива проблема, адже ціна житла залежить від неї. Наприклад, в деяких містах (державах) можна орендувати двокімнатну квартиру, яка називається однією спальнею (одна спальня) за 1500-2000 доларів на місяць, в інших місцях можна зняти однакову квартиру за 400-500 доларів. Наприклад, одна з моїх друзів здає квартиру в Нью-Йорку за 2000 долара на місяць, ще одна оренда однієї квартири в Омаха за 600 доларів.

На нашому сайті ми вже обговорювали питання середньої вартості оренди житла в Сполучених Штатах, на основі статті, середня вартість оренди квартири в Сполучених Штатах, розташованої далеко від центру, становить близько $ 775. Ми зараховуємо цю кількість до 800 доларів і використовуємо цей показник для подальших обчислень.

При оплаті оренди за перший місяць ви будете змушені платити гарантійний депозит, розмір якого також значно варіюється в залежності від різних факторів (вимагань поміщика, розташування об'єкта і т.д.). Деякі запитують сплатити страховий депозит у розмірі вартості щомісячної оренди квартири, деякі - 50% вартості та ін. В середньому $600. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

Плата за додаткові послуги
Для того, щоб не поглинути в цю тему, ми переходимо до нашої статті про вартість оренди житла в Сполучених Штатах, що передбачає, що в середньому для додаткових послуг, які включають електрику, опалення, воду, збір сміття, Інтернет і т.д. Вартість Вам $200-250.
Харчування

Скільки я можу їсти в США? Покажіть, що для того, щоб їсти нормально, вам потрібно $ 500 за два. Ви купуєте їжу в супермаркетах і варте в домашніх умовах. Для Вас! З цими грошимами ви можете придбати хороші, здорові, смачні продукти.

Транспортні витрати

Транспортні витрати будуть залежати від того, де ви живете і скільки вам потрібно подорожувати на робочому місці. У статті вже обговорювалися середня вартість поїздки в США. Припустимо, що відразу ви не купуєте автомобіль, і перейдете на громадський транспорт. У середньому щомісячна подорож обійдеться Вам $150 за гравця.

Прийміть склад. Ви летите до США, розрахуйте собі вартість авіаперевезення, доки ви орендуєте квартиру, вам буде потрібно кудись жити. Ви можете орендувати недорогі приміщення для двох, настоюватися на 3 дні, які обійдеться вам в середньому 300 $.

Разом:

Готель Проживання - $300

Оренда житла - $800

Депозит безпеки - $ 600

Додаткові послуги для квартири - $ 250

Їжа: $500

Транспортні витрати (навіть якщо ви не отримуєте роботу прямо, ви повинні подорожувати багато, щоб знайти роботу) $150

Отже, основні витрати на перший місяць перебування в Сполучених Штатах за два, в середньому буде $ 2,600.

Додати до цього додаткового $400 для непередбачених витрат, всього $3,000. Для страхування я б рекомендую приймати кошти не менше 2 місяців проживання, оскільки це не зрозуміло, чи можна відразу знайти підходяще житло і отримати роботу. Другий місяць проживання в Сполучених Штатах буде коштувати вам менше, тому що вам не потрібно буде платити депозит безпеки в розмірі 600 доларів і ви можете мати гроші з пункту несподіваних витрат - це ще 400 $. Тобто вартість другого місяця проживання становитиме $ 2000.

Покажіть, що ви можете отримати роботу з мінімальною заробітною платою $10 на годину, тому ви вже заробите $ 2000 і зможете забезпечити проживання на наступний місяць. А якщо твій друг ще працює, то у вас буде можливість поставити щось назовні, або вкладати гроші в власний розвиток, наприклад, удосконалити англійську мову або в освіті.

Я хотів би привернути увагу до того, що кожна людина може мати свої вимоги, хтось може погодитися з моїми підрахунками, а хтось не може. Але я хочу запевнити, що ви можете жити в Сполучених Штатах для меншої кількості, в залежності від того, де? Як?

У цій статті ми розглянемо приблизну кількість, яка повинна бути достатньою для сім'ї двох при переході в США.

Успіхів!