361
Королівські зловживання: маловідомі факти від життя російських правителів XIX століття
Останній російський імператор Микола II (1868–1918) і князя Миколая Греції (1872–1938)
Фото: Державні архіви РФ, цирка 1899-1900 рр.
Олександр II (1818-1881) пішов до ведмедя з рогом і захопив Москву. Микола І (1825–1855) був єдиним некурців російського імператора. Олександр III (1881–1894 рр.) не згасав «матір», але перший з царів почав звернутися до своїх підлеглих до «ви». Микола II (1868-1918) написав вниз і ретельно начеркував кожен предмет ювелірних виробів, який він коли-небудь отримав. З усіх імператорів, тільки Миколай не курив. Люди, які працювали з ним, не копали. І ті, хто працював з тими, хто працював, не курив. Ні, хто працював з ними. І так далі. Тому курці лікували дуже погано по всій його князі. Куріння заборонено навіть на вулицях і скверах. Інші імператори копчені. Цікаво, що Емпрес Катерина і Єлизавета люблять нуф. Вони були як правою рукою, але тютюн з тютюнових коробок завжди був взятий з лівою рукою - шкіра на руці жовта від тютюну, а тому ліва рука була жовтою і запашна як тютюн, так і правою для поцілунок.
Це снаффбокс з еротичної колекції Миколая I:
Він, до речі, дуже щасливий в шлюбі, як хобі почав збирати еротичну колекцію. Не дивно. Кожен з наших наступних імператорів продовжує збирати цю колекцію. І Олександр II, і Олександр III, і Микола II.
Його перший ведмедя, пристрасний мисливець Олександр II, «збитий» у віці 19. Не з гарматою, але зі знімком. Тос капелюх над ведмедем і йти. У колекції Гатчинського Арсеналу є рогатини, з якими Олександр пішов до ведмедя.
Дивовижні щоденні записи про полювання Миколая ІІ. Він відчув, як він мав якийсь комплекс, який він забрав на полювання. Ось деякі ноти.
19 липня 1895 р.: «Дака полювання була успіхом – 360 р. загинув.»
11 січня 1904: "Дака полювання була дуже успішним, вбивши 879."
Бучанська згадувала, що Микола ІІ загинув 1,400 фезантів на одну з своїх полюваннях.
У 1900 р. в Білловській лісі Миколай загинув 41 бізон. І в Білловській лісі він поїхав на полювання щороку. Цікаво, німецький імператор Вільгельм II наполягав Олександр III на полювання в Білоуцькому лісі, але Олександр ніколи не взяв Вільяма з ним. Олександр мав сильну диску для Вільяма.
На фото Микола II після чергового полювання на оленя. Не так просто. Ви не можете стріляти, і ті, що мають менше 10 рогів.
Коли на початку Першої світової війни в Росії почали перехрестити німців, які перебували в російській службі Міністерства Імперського суду, вони взяли всі, але два. Один з цих двох щасливих був уловлювач Ніколаї і царя huntsman Vladimir Romanovich Дієти.
Олександр III завжди підкреслив свою російську Звернувшись до нас, він не роздавався і російський мати, щоб прискорити його підлеглість або висловити свої почуття російською мовою. У зв'язку з підлеглами він не мав поставу - він був дуже простим, як просту російську людину. Тоді, що борода його. Він також любив російську мову. Ілюзію про це не було. Його мати, бабуся і великий Вони говорять про те, що коли він читав «Нітки» Катерини II і дізнався з них, що батько його великого-grandfather Paul I був не Петро III, але звичайний російський благородник, він був дуже щасливим. Петро третій був Гетьман-Готторпський князь, а російський благородник ще російський - це значно збільшило частку своєї, Олександра, російської крові. Зайди радість.
Олександр Я звернувся до своїх підлеглих до «ви», але це пов'язано з тим, що на суді вони переважно спілкувалися французькою мовою, коли вони переключилися на російську, потім, незмінно, перейшов на «ви». Микола І сказав всім "Ви." Олександр ІІ та його брати обробляли підлеглість. Підлеглі були дуже бояться, коли Олександр ІІ звернувся до «ви» - це означалося, що офіційний тон і початок відбійника. Першим царем сказати: «Ви» був Олександр III.
- Що? Я в цьому? Однобортний? Ви? Чи знаєте ви, що ніхто не бореться в однобортний зараз? Відсмоктування! Війна на дверцятому, і ми не готові! Ні, ми не готові до війни!
На Новий рік 1845 р. Микола зробив свою 22-річну дочку, Гранд Дючес Ольга Миколаївна, королівський подарунок - стала головою 3-го Гусар Ельзаветградського полку. Помилка була там, в уніформі Ольга тепер повинна носити. Це, як і будь-яка жінка, Ольга бажала її бути красивим, і батько хотів, щоб бути схожим на Хартію. Ольгою не хочу вишитих шахраїв, не хочу сабре, не хотів б брюки, і бажали спідниці. У конфлікті був серйозний. Жінки дуже схильні. Вони можуть прощати, забути, жертвувати, що вони хочуть, але вони не можуть носити одяг, які вони не люблять. Ольга не схожа на сабре, що є зрозумілим побажанням 22-річної дівчини. Переможці обмінялися: Микола погодився на спідницю. Ольга була щасливою, що вона домовилась до меча.
Олександр II швидко втратив свою репутацію через другий шлюб Катерини Долгорукки. З смерті своєї дружини. І вона не була пара, і вона була ступінкою, і її відступаючи, і багато іншого. Сім'я, суспільство, найближчий - всі почали відвертатися від нього через це. Найбільш радикальні варіанти були розглянуті в гарячих головах. Чому він маррі її ??? Він пообіцяв змащувати її перед іконою.
Його два наймолодших сини, Великих князів Миколая та Михайла, послав їхнім батьком, Микола І, перед Кримською війною. З того, як вони відправили на фронт, не заради тика, але заохочувати солдатів, то були дуже реальні - кулі збиті і обстріли вибухнули. Хлопці були дійсно бояться там. Плеч до плеча з вирощеними людьми. Микола на той час був 23 роки, Михайло 21.
Олександр II захопив Москва. Не дивлячись на те, що він народився в ній - в диво монастир - він не любив її і не може стояти її. Я спробував отримати її швидше і повернутися рідше. Я намагаюся уявити себе в цьому сенсі. Не покатати Москва, але покататися в рідному місті, де я народилася, Санкт-Петербург. Не дуже добре і зрозуміло, як це може бути.
Олександр III народився в Санкт-Петербурзі. Він сказав, що він захопив свій рідний місто, Петро. Найщасливіший час року для нього був Великоднем, коли вони залишили на Москву. Він любив Москву дуже багато. Я насолоджувався там і не хочу повернутися. Він не жив у Санкт-Петербурзі, він і його родина жив у Гатчині. Але це більше, тому що в Великому Петрові він може легко загинути терористів, як його батько, і в Малій Гатчині не вдалося це зробити, але він пішов з Петром, як тільки він залишив свого батька.
Діти царів дізналися іноземних мов у великих числах. Вони розповіли про своїх рідних, монархів і князівських будинків Європи без перекладачів. Також батьки своєї дружини, мати-завдяки з батьком-завженням, з яким також бажано датчанки, як Олександр III. Таким чином, навчання дітей іноземних мов було дуже інтенсивно. На вимогу Премії Марія Федорівна, 1856 р., канцлер та міністр закордонних справ Горчаков підготували меморандум про освіту Великих князів. Зважаючи на іноземні мови, Горчаков вважає, що діти імператора повинні навчати російську, потім французьку та німецьку. Горчаков наголосив, що не потрібно навчати дітей англійською мовою - ніхто не говорить про це в Європі. Це право! Я думаю, що французи будуть щасливі :-
Перший російський на суді розповів Микола І. Під Олександром II повернув французьку, але навіть з ним його сина, майбутній Олександр III, але під час Великого князя Олександр Олександровичу Олександровичу. Олександр III підкреслив свою російську Він навіть не може стояти Grand Duchess Ekaterina Михайловна тому, що вона дуже погано виступила на російській мові, з моностройним акцентом - дружинами великого князя, переважно німецькими принцесами, були вже у своєму весіллі, щоб дізнатися цю російську мову, і тому що він навчався, і хто, як Катерина Михайлівна, поганий. Король не схожий на неї і назвав її дітям «плокшина».
Це Олександр III. Він майже всі фотографії з великою бородою. Його батько Олександр II довгий перед турецькою війною заподіяти його постанову носити бороди — він не схожий на них. І ніхто не зробив. Шукайте портрети благородних і посадових осіб часу - ніхто не має бороди. Поганий, вуса, будь ласка, але ваш підборіддя голий. Але розпочалася російсько-турецька війна, а під час війни Цар дозволяє тим, хто бажає звільнити своїх бородавок. І всі нехай йдуть. Включаючи майбутній Олександр III. Однак відразу після війни Олександр II знову забородав носити бороди - «замовити себе в порядку», - пише Олександр у постанові. Вони поголені знову. Тільки одна людина не погола, сина Олександра Олександровича. Я завжди зроблю бороду після цього. А коли він був великим князем, а потім він став царем. Поставити його м'яко, було досить прохолодно стосунки між батьком і сином. Вони не отримали багато - батько і син.
Микола II маньякалі зберігають досить докладні записи. Щоденники, альбоми іноді повні з такими абсолютно неімпортними деталями, що здається, що автор хворий. Це те, як я бачу знамениту «Жевелірний альбом» Миколая II. Він написав всі ювелірні вироби, які він коли-небудь отримав. Не тільки він написав, але він також ретельно прокинув те, що він дав. 305 записів. Це божевільний. Ось один з сторінок альбому. jewellery, що ви найбільше зацікавлені у наданні Nikolai Alix:
Видання
Джерело: www.livejournal.com/magazine/742934.html