Жизнь без страданий возможна

Ми відчуваємо, що ми страждаємо або незадоволені, коли нам бракує чогось, і ми приймаємо його надані.

«Як ви будете щасливі без любові? Або немає дітей? дівчина думає, виправивши її внутрішнім хаосом і приступаючи до пошуку чоловіка.

«Як ви задоволені без матеріальних епітетів у вигляді автомобіля і квартири?» – каже, що людина, заощаджуючи кожну копійку і отримуючи в кредит.

Ці кидки зазвичай зрозумілі, і обговорювати їх не так цікаво. В принципі, в деяких випадках таке незадоволення може стати хорошим стимулом для розробки і досягнення нового рівня. Не може. Залежно від особи.

Що відбувається з тієї ж дівчини, коли вона нарешті отримує шлюб? І з чоловіком, який вже має базовий набір в його житті? Як стати щасливими?

Чому так багато хто з них не повністю задоволені? Що вони відсутні, коли вони хочуть? І чому є люди, які щасливі, навіть без таких важливих компонентів?

Що таке секрет щасливої, але незрівняної жінки? Чи є вона претендувати? Чи є те, що вона не знає в житті? Чи вона приступає? Вона не слухала лекції про тлумачення Веда і просто не знає, що жінка «не може бути щасливою без чоловіка?

Хочу правильно розумітися – це не означає, що вона не хоче зустріти чоловіка близько в духі і почати сім'ю, тільки сказати, що вона щаслива, навіть перед нею зустрічалася. Так, що відбувається. Це здорова психіка.

Що таке суть задоволеності чоловіка? У борщу, в сексі, в машині, в гроші? Також в любові, можливо? Чому деякі люди мають всі вищезгадані точки, але немає стабільної гармонії всередині? Чому люди, які живуть без страждань? І знову, це не означає, що вони не прагнуть до нього, просто що їх рух по дорозі відбувається без внутрішньої смужки, що вона ще не входила в своє життя.

Я не маю чоловіка і ніколи не був, як стати коханим? є ще одне питання: «У мене є чоловік, два діти, все дрібно, але немає часу для саморозвитку і експериментів, я не люблю свою роботу, але дуже пізно поспішати, що робити? й

Я хочу, що це сталося один раз. Все відбувається. Для кожного «Я страждаю, бо я не маю сім’ї» приходить «Я маю дивовижну сім’ю, але я все ще страждаю, допомогти. й

Що це таке?

Я гадаю це не просто збіг.

Саме в цьому моменті корисно видалити глухики з очей і побачити схожість ситуацій у різних людей (шкіра, ніж закриваючи себе від реальності з думками, які «Я особливий, у мене є інший»): не в шлюбі, що щастя лежить, не в певних речах або потребах, багато людей продовжують страждати, навіть коли вони задовольнять всі свої щирі бажання.

Що це таке?

Я, теж, виправив мій страждання, коли це було пов'язано з відсутністю деяких важливих компонентів в моєму житті: це логічно постраждати, коли у вас немає засобів, щоб реалізувати свої ідеї або любов, як я думав перед. Але я мав відвагу визнати, що були сегменти, коли я отримав все, що я хотів: відмінні взаємовідносини, і мій улюблений на той час, і було достатньо грошей, і мій здоров'я був щасливим, і подорожі, але повне задоволення не прийшли: все було добре – буквально все, але щось продовжує будувати всередині. Після першого ейфорії необхідного задоволення, страждання повернулися.

Він був дуже дивним, тому що в буквальному сенсі не страждати.

І я спробував не звертати увагу на це, враховуючи його «збиток». Сьогодні я можу визначити його, тому що я дізнався, що це означає бути змістом і жити без страждань, навіть якщо не всі питання життя закриті.

Я оголошую відповідально, що життя без страждань можливо. Це її природний стан.

Як?

Ви не страждаєте, коли ви робите більшість з них (і ви знаєте його). Неважливо, що саме те, що саме ти перебуваєш. Якщо ви йдете в напрямку ваших бажань на належній швидкості, розкриваючи свої таланти і навички в повній мірі, не існує місця для страждань всередині вас, його замінюється задоволеністю.

Ви можете мати майже нульовий у всіх сферах життя, але якщо ви переходите до власної максимальної реалізації на повній швидкості і зрозуміти це (що дуже важливо), ви будете спокійно і задоволені прямо зараз. Якщо у вас є сто фунтів, але ви змінили свою дієту і почали регулярні тренування з максимальною ефективністю - ви будете перестати страждати одночасно, хоча це займе багато років до реальної зміни фізичної форми.

Це те ж саме в відносинах. І гроші. І в. Будь-який. Де ключ «до найбільш в обраному напрямку і ви не будете страждати. й

І навпаки:

Неважливо, скільки перемог, заощадження, любов і діти, які ви маєте, якщо ви переїжджаєте через життя набагато повільніше, ніж ваш потенціал дозволяє вам відчувати страждання. А чим більше ви надали, тим більше ви будете кинути. Ви будете дивитися на інших, які щасливі з меншими томами, ніж ви і намагатися віддати себе заспокоїти і уповільнити від навколишнього середовища, але, швидше за все, це не буде працювати.

Неповний потенціал викликає біль. Якщо ви є левом, який працює на московському зоопарку, якщо ви є ательпоєм, який живе в однокімнатній квартирі, якщо ви є орелою в клітку, якщо ви глибоко-морська риба, що пасується, ви гарантовані внутрішні кульки, навіть якщо ви охоплюєте всі ваші соціальні потреби у вигляді сім'ї, розваг і базової безпеки.

Якщо ви є глибокою рибою, вам потрібно зробити, щоб зробити це зануренням на природну глибину. Відповіді на всі ваші питання не страждають, і як-от люди, Не знаю, як довго це дайв займе або чи є у вас сила, одна річ обов'язково: якщо вас цікавить серйозна глибина, то це не рік або два. Вже більше часу.

Так, кожен з нас має різні таланти та нахили, різну внутрішню спроможність (і наше завдання, до речі, збільшити його). Але індикатор завжди однаковий – якщо виникають страждання, особливо страждання, здавалося б, незрівняні, то не дають достатньо зусиль в цьому житті (в усіх сферах). Це означає, що ви здатні більше.

Щоб бути більш специфічними, середня людина не усвідомлює навіть 25% своїх природних здібностей.

І знову:

Ви не страждаєте, коли ви зробите більшість з них (і ви знаєте його). На будь-якому етапі життя. Як зупинити страждання? 1. Зробіть свій кращий на кожному етапі.

Щоб зупинити страждання, потрібно витрачати енергію, не заощаджуючи. Відкрийте свої таланти, не намагайтеся приховатися від інших. Попитайте більше за свій внесок, не складайтеся з маленькими. Взяти будь-який майстер в бізнесі, бажано світового класу, і ось готовий ілюстрація того, що означають. Займає багато, не зупиняється, продовжує покращувати. Сім'я і діти. Це стосується чоловіків і жінок.

Я пам'ятаю, коли я був про те, щоб залишити острови, я хотів би зрозуміти, що ніхто не захопився, чи з мистецтв, писати, музику або ділового світу – не єдиний майстер на моєму особистому списку натхнення – жив на островах. Чому? Чи не достатньо, щоб зробити життя? Чи може він такий фольга, що він просто не бачить такої можливості, або настільки слабкий, що він не може позбутися від трудоголізму і жити спокійно? Справа в тому, що вони не стають майстрами через слабкість, але вони залишають на острови регулярно ... (хоча не всі випадки ілюстративні). Такі майстри – це все, без винятку, глибока риба, яка живе з пріоритетами максимального повернення та життєдіяльності.

2,2 км Подивіться на біль в очах.

Єдиний спосіб збільшити внутрішню ємність (прочитати: «стартий занурення») – пройти страждання. Не запускати шаутінг “це, ймовірно, не шахта”, не сховатися за спиною ваших оточень, не читати смарт-книжки, але дивитися на очі страждань, погладити руку і продовжити переміщення в обраному напрямку на належній швидкості. Як правило, біль відбивається від такої неслухняності і швидко відходить.

В той час як ви працюєте від болю, він завжди приходить на ваші підбори. Але якщо ви йдете зустрітися з нею, ви знайдете, що вона просто не існує. Будь-який бойовий художник розповість Вам, що В цілому найбільш вразливе місце всіх людей є страхом болю. І ті, хто знає, як боротися з цим страхом, перейміть кілька разів швидше, ніж всі інші, відповідно, страждають менше. У той час як 95% населення терористичної особи терористично перенесли біль і забирає крок назад у своїх аспіраціях, що залишилися кілька живих своїх життів, як вони люблять, навчившись регулярно крок за межами зони комфорту і вітати страждаючих як рівні.

3. У Набір чітких цілей

Максимальна швидкість і рефольга можлива з чітким вектором. Якщо напрямок не зазначено. Встановити конкретні цілі на кожному кроці шляху – чи є п'ятирічний план або тиждень – і зробити краще, щоб досягнути їх, тоді не буде часу думати про страждання.

Цілі просто позначають на шляху. Вони не самі по собі. Вони можуть бути змінені, змінені, додані нові. Це не історія про місію або мету, це вектор вашого поточного дня, який дозволяє дізнатися нові границі себе через розвиток правильної швидкості.

Чи є у вас чіткі цілі на цьому тижні?

Якщо ж не, які місії життя? Тоді це просто рано. По-перше, вирішіть на поточний рік, місяць і тиждень. Що насправді відбувається в сегменті вашого життя і де він веде, а потім більше. Місія - гора Еверест, якщо ви ніколи не сходження на гору, ви не можете піднятися на найбільшу гору. Якщо у вас є багато разів, це не так. Справжня місія - це те, що можна досягти через роки свідомого життя, якщо ви поклали всі ваші зусилля в неї.

Ми страждаємо, коли ми не кладемо наш природний заряд у правому напрямку. Насправді, якщо ми не переїжджаємо в будь-яке почуття, то ми іржі. Але порушення руху не буде давати через повернення, що також важливо. І цілі (по суті, будь-які значущі і приємні цілі) дають нам можливість відчути взаємозаміну зі світом: Я світ, світ мій. Я не просто споживаю, я віддаю стільки. Закривається коло. Немає страждань в ній. Видання

Автор: Олеся Новікова

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8